آخرین اخبار:
کد خبر:۵۸۳۵۴۶
قاضی زاده هاشمی در جمع زوجین دانشجو:

کاهش سن ازدواج؛ بزرگترین مسئله‌ای که در مجلس به دنبال آن هستیم/ تغییر برخی آئین نامه‌های دولتی برای فرزندآوری

نماینده مردم حوزه مشهد و کلات در مجلس دهم با بیان اینکه بزرگترین مسئله‌ای که در مجلس دنبال آن می‌باشیم، کاهش سن ازدواج است، گفت: به منظور رسیدن به این امر، فعالیت‌هایی در قالب فرهنگ‌سازی، کمک اقتصادی، اعطای تسهیلات پیش‌بینی شده و‌ اشتغال برای مردان متاهل را برنامه‌ریزی کرده‌ایم.

 

اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید

 

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از مشهد، سید امیر حسین قاضی‌زاده هاشمی صبح امروز در بیستمین مراسم «همسفر تا بهشت» که در تالار صبا مشهد برگزار شد، در جمع زوجین دانشجو در خصوص برنامه‌های حمایتی مجلس از نهاد خانواده و افزایش جمعیت، گفت: باید کاری کنیم که زنان فرزند دار بتوانند، نقش تحصیلی و اجتماعی خود را ایفا کنند، بنابراین دنبال هماهنگ‌سازی محیط تحصیلی و اشتغال، دادن امکانات و تسهیلات و افزایش سنوات درسی به آنان می‌باشیم.

 

نماینده مردم حوزه مشهد و کلات در مجلس دهم با بیان این که بزرگترین مسئله‌ای که در مجلس دنبال آن می‌باشیم، کاهش سن ازدواج است، گفت: خیلی از مشکلات مانند فرزندآوری از تاخیر در ازدواج ایجاد شده است. بنابراین به منظور رسیدن به این امر، فعالیت‌هایی در قالب فرهنگ‌سازی، کمک اقتصادی، اعطای تسهیلات پیش‌بینی شده و‌اشتغال برای مردان متاهل برنامه‌ریزی کرده‌ایم.

 

عضو هیئت علمی دانشگاه شهید بهشتی با اشاره به این‌که بخشی از این برنامه‌ها در قالب کمک مادی می‌باشد، خاطرنشان کرد: بخشی دیگر از این برنامه‌ها به تصویب مجلس رسیده و چنانچه در بررسی شورای نگهبان ایرادی نداشته باشند، تبدیل به قانون می‌شوند و در غیر این صورت باید اشکالات آنها را رفع کنیم.

 

قاضی زاده هاشمی تصریح کرد: همچنین به منظور کاهش سن ازدواج و فرزندآوری بخشی از مقررات و آئین‌نامه‌های دولتی نیز در حال تغییر می‌باشد.

 

نماینده مردم حوزه مشهد و کلات در مجلس دهم ، ابراز داشت: در قانون ششم توسعه نیز به بازنشستگی پیش از موعود زنان بچه‌دار، افزایش مرخصی زایمان مادران، دادن مرخصی زایمان به پدران وکاهش ساعت کاری خانم‌ها نیز اشاره شده است. در ضمن یکسری دستورالعمل‌های به وزارت بهداشت و سازمان صدا و سیما نیز ارسال شده که در حوزه تربیت، آموزش و فرهنگسازی است.

 

عضو هیئت علمی دانشگاه شهید بهشتی در ضمن سخنان خود به میزان تاثیر آموزش زوجین اشاره داشت و گفت: طبق بررسی‌های صورت گرفته، امار طلاق در حال افزایش است و این آمار در زوجین تحصیل کرده بالا می‌باشد، بنابراین باید هم آموزش قبل از ازدواج و هم آموزش بعد از ازدواج را داشته باشیم.

 

قاضی‌زاده هاشمی بیان داشت: آموزش و پروش باید برای دانش آموزان آموزش قبل از ازدواج و همسر یابی را برنامه‌ریزی کند و آموزش بعد از ازدواج نیز در دوره دانشجویی برگزار شود.

 

وی یکی از دلایل ازدواج در سن بالا را اشتغال به تحصیل و کسب مدارک تحصیلی متعدد دانست و بیان داشت: 20 درصد جمعیت دانشجویان در مقطع دکترا مشغول به تحصیل می‌باشند که طبیعتا متوسط سن ازدواج این جمعیت نسبت به گذشته بالا است.

 

نماینده حوزه مشهد و کلات در مجلس دهم خاطرنشان کرد: طبق بررسی‌های صورت گرفته، همچنین آمار طلاق بین زن و شوهرهایی که در سن بالا ازدواج می‌کنند، بیشتر است، چون که شخصیت آنان شکل گرفته، انتظارات بالا و استقلال مالی و شخصیتی که هرکدام پیدا کرده‌اند، اجازه نمی‌دهد که این زوجین با هم به تفاهم برسند.

 

عضو هیئت علمی دانشگاه شهید بهشتی با بیان این نکته که هر چه دنبال کسب مدرک و عناوین دنیوی باشیم، فایده‌ای برای ما ندارد، تصریح کرد: توجه به کسب مدرک و عناوین باعث می‌شود که جوانان فرصت‌های طلایی زندگی خود که تشکیل خانواده و فرزندآوری است را به راحتی از دست بدهند، بخصوص زنان که نقش‌های بسیاری در زندگی دارند.

 

قاضی‌زاده هاشمی ضمن اشاره به این موضوع که سن مناسب فرزندآوری در زنان 40سالگی است و بعد از این سن خطرات فرزند آوری بیشتر می‌شود، افزود: متاسفانه جوانان به دلیل اشتغال به تحصیل ترجیح می‌دهند که صاحب فرزند کمتری باشند.

وی خطاب به والدین جوانان، خاطرنشان کرد: فرزند کمتر از چهار عدد فایده‌ای ندارد و بهتر که فاصله سنی آنان سه سال باشد و بیشتر از پنج سال درست نیست چون که فاصله نسلی را ایجاد می‌کند.

 

نماینده حوزه مشهد و کلات در پایان سخنان خود یادآور شد: توجه داشته باشید که بعد از تشکیل خانواده و فرزند آوری است که در زندگی گشایش اقتصادی ایجاد می‌شود، ازدواج تمرینی است برای این‌که بنده خوب خدا باشیم.

 

 

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار