اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، سیدضیا هاشمی، معاون فرهنگی وزیر علوم صبح امروز در اختتامیه هشتمین جشنواره بینالمللی فارابی که در سالن اجلاس سران و با حضور رئیسجمهور در حال برگزاری است، گفت: فلسفه شکلگیری جشنواره فارابی به شناسایی و معرفی آثار و استعدادهای برتر در حوزه علوم انسانی اسلامی، کمک به کاربردی کردن این علوم است.
وی افزود: جشنواره بینالمللی فارابی از سال ۸۶ توسط وزارت علوم برگزار شد و تعدادی از سازمانهای بینالمللی و مراکز علمی و حوزوی نیز برای برگزاری این جشنواره کمک کردند.
هاشمی تصریح کرد: فارابی تلاش کرده است به الگوسازی مستقیم و غیرمستقیم در حوزه علم و پژوهش بپردازد.
وی گفت: جشنواره فارابی شامل ۱۲ گروه است بر اساس آئیننامه جشنواره و مصوبات شورای سیاستگذاری در هر گروه علمی یک اثر برگزیده یا یک اثر شایسته تقدیر شناسایی و معرفی میشود.
هاشمی تأکید کرد: آثار در ۵ مرحله ارزیابی میشود و در این دوره بیش از ۴۱۰۰ اثر در ۱۲ گروه مورد بررسی قرار گرفت که نهایت ۱۹ اثر به عنوان آثار برگزیده و ۸ اثر شایسته تقدیر معرفی خواهند شد.
وی ادامه داد: سه تن از اساتید علوم انسانی و ۳۵۲ نفر از استادان سراسر کشور در داوری آثار مشارکت داشتند.
معاون فرهنگی وزیر علوم تأکید کرد: ۷۷ درصد از آثار واصله در رده سنی بزرگسال و مابقی در رده سنی جوان قرار دارد. ۷۱ درصد آثار توسط آقایان و ۲۹ درصد هم توسط بانوان ارائه شده است.
وی در خاتمه اظهار داشت:برگزاری هشتمین جشنواره فارابی برای ما الهامبخش است و باعث اعتماد به نفس ملی خواهد شد. کمیت و کیفیت آثار عرضه شده نشان میدهد علوم انسانی در کشور رشد کرده است و امیدواریم این رشد بتواند گامی محکم برای کمک به کشور باشد.