آخرین اخبار:
کد خبر:۵۹۰۴۹۵
جهرمی در گفت‌و‌گو با خبرگزاری دانشجو:

ملت در انتخابات ۹۶ به برنامه رای خواهند داد نه به وعده‌های پوچ و عوام فریبانه

دبیر جامعه اسلامی دانشگاه علوم پزشکی کرمان گفت: رسانه‌های حامی دولت این روزها سعی دارند با ایجاد دوقطبی‌های دروغین شرایط را برای روحانی مساعد کنند؛ اما بهتر است بدانند که ملت ایران در انتخابات ۹۶ به برنامه رای خواهند داد نه به وعده های پوچ و عوام فریبانه.

اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید

 

علی جهرمی، دبیر جامعه اسلامی دانشگاه علوم پزشکی کرمان در گفت و گو با خبرگزاری دانشجو، بیان داشت: هر چه به پایان دولت تدبیر و امید نزدیک می شویم، نمایشگاه ناکارآمدی این دولت کامل تر می شود؛ از سیاست و اقتصاد گرفته تا محیط زیست.

 

این فعال دانشجویی گفت: رهبر معظم انقلاب هم در دیدار اخیر خود با مردم آذربایجان شرقی این موضوع را به خوبی تبیین کردند که مردم گله مندند از وضع موجود. رکود و رخوت در عرصه های مختلف کشور چون سیاست و اقتصاد حاکم شده و خبری از شکوفایی و روحیه جهادی و انقلابی نیست. جوانان در دولت تدبیر فراموش شده اند و هیچ استقبالی از آن ها نمی شود.

 

دبیر جامعه اسلامی دانشگاه علوم پزشکی کرمان تصریح کرد: دولت به جای حل مشکلات رویکرد بی اعتنایی را در پیش گرفته است. وعده های انتخاباتی روحانی در سال ۹۲، امروز روی زمین مانده و بخش زیادی از آن ها محقق نشده است. شاید مهمترین آن ها وعده چرخش چرخ زندگی مردم و چرخ هسته ای بود که امروز هم چرخ هسته ای ایستاده هم چرخ زندگی مردم. 


جهرمی گفت: اما آن چه مهم است که دولت روحانی امروز مردود اذهان مردم است و نمره قبولی نمی گیرد. رسانه حامی دولت این روزها که از دست خالی دولت در انتخابات خبر دارند، سعی دارند با فرافکنی و ایجاد دوقطبی های دروغین شرایط را برای روحانی مساعد کنند؛ اما بهتر است بدانند که ملت ایران امروز آگاه تر از همیشه هستند و فریب جوسازی های سیاسی را نخواهند خورد؛ چرا که ملت ایران در انتخابات ۹۶ به برنامه رای خواهند داد نه به وعده های پوچ و عوام فریبانه.
 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار