آخرین اخبار:
کد خبر:۶۰۰۰۶۶
بسیج دانشجویی ۵ دانشگاه تهران مطرح کردند:

پخش زنده مناظرات انتخاباتی در دانشگاه از رسانه‌های مجازی

بسیج دانشجویی ۵ دانشگاه‌ تهران طی نامه‌ای به رحمانی فضلی اعلام کردند: در صورت عدم پخش زنده تلویزیونی مناظرات انتخاباتی پیگیر برگزاری این مناظرات در دانشگاه، همراه با پخش زنده از رسانه‌های مجازی خواهیم‌بود.

بسیج دانشجویی دانشگاه‌های امام صادق (ع)، تهران، شهید بهشتی(ره)، علامه طباطبایی (ره)، علم و صنعت ایران طی نامه‌ای به رحمانی فضلی، رئیس کمیسیون نظارت بر تبلیغات انتخابات ضمن اعتراض به لغو پخش زنده مناظرات تلویزیونی اعلام کردند: در صورت عدم پخش زنده تلویزیونی برگزاری مناظرات انتخاباتی دوازدهمین انتخابات ریاست جمهوری این جمع(امضا کنندگان) مجداً پیگیر برگزاری این مناظرات در دانشگاه، همراه با پخش زنده از رسانه‌های مجازی خواهد بود.

 

جناب آقای رحمانی فضلی


رئیس محترم کمیسیون نظارت بر تبلیغات انتخابات

 

سلام علیکم


همانطور که مستحضرید پنجشنبه گذشته سخنگوی محترم وزارت کشور، طی مصاحبه‌ای خبر بهت‌آور لغو پخش زنده مناظرات انتخاباتی نامزدهای ریاست جمهوری از رسانه‌ی ملی را اعلام کردند. در این باره احتراماً نکات ذیل به عرض می‌رسد:


نخست. انتخابات در نظام جمهوری اسلامی ایران متعلق به هیچ فرد، حزب یا گروه خاصی نیست و همیشه به عنوان تبلور جمهوریت نظام مایه نقش‌آفرینی و بسط خواست و اراده عمومی مردم در حاکمیت بوده است. پر واضح است این نقش‌آفرینی و بسط اراده تنها در صورتی به سوی رشد مادی و معنوی عموم ملت حرکت خواهد کرد که ناشی از آگاهی بالای مردم نسبت به مسائل و مشکلات اساسی کشور و توانمندی‌های نامزدها از یک سو و اعتماد آنان به سازوکارهای انتخابات از سوی دیگر باشد.


دوم. از ساعاتی پس از اعلام خبر فوق افراد و گروه‌های مختلف واکنش‌های متفاوتی را نسبت به آن اظهار داشتند. برخی این خبر را مایه‌ی نقد تند و تیز دولت کردند و برخی دیگر نیز پیکان خود را به سوی شورای نگهبان نشانه گرفتند و تلاش کردند از این آب گل‌آلود منافع انتخاباتی خود را صید کنند. در میان این هیاهو و فارغ از این که مسبب چنین اتفاقی دولت است، یا شورای نگهبان یا قوه قضائیه یا صداوسیما، متأسفانه مسائلی بسیار مهم‌تر فراموش شد. فراموش شد که پخش زنده مناظرات انتخاباتی به معنای  اعتماد متقابل مردم و نظام به یکدیگر است و لغو آن از میزان شفافیت رفتار مسئولین و کسانی که خود را در مظان انتخاب مردم قرار داده‌اند خواهد کاست. همچنین فراموش شد که مردم ولی نعمتان این نظام هستند و اراده، آگاهی و اعتماد آنان مهم‌ترین سرمایه نظام اسلامی است.

 

سوم. با کمال تأسف تاکنون هیچ‌یک از مسئولین مربوطه از وزارت کشور گرفته تا شورای نگهبان و قوه قضائیه و صداوسیما توضیحی روشن درباره این تصمیم غیرمنتظره کمیسیون نظارت بر تبلیغات انتخابات ارائه نکرده‌اند. علت مبهم این تصمیم هر آن‌چه که باشد یا ناشی از عدم اعتماد به مردم و نامزدهایی است که شورای نگهبان صلاحیت‌شان برای تصدی منصب ریاست جمهوری را محرز دانسته و یا ناشی از ضعف اجرا و هراس از عدم توانایی کافی برای برگزاری صحیح و بی‌طرفانه‌ی این مناظرات است.


اگر مورد اول صحیح باشد باید فریاد بزنیم در نظام جمهوری اسلامی مسئولین کارگزارند و مردم کارفرما و کارگزاران حق چنین نگاه متکبرانه‌‌ای که در تعارض با فرمایشات مکرر امامین این انقلاب است را ندارند.
و اگر مورد دوم واجد صحت باشد، امضا کنندگان این نامه رسماً اعلام می‌دارند بنا به تجربیات گذشته و با اتکا به توان نیروهای جوان، پرتوان و دلسوز انقلابی توان برگزاری صحیح و بی‌طرفانه این مناظرات در دانشگاه و پخش زنده آن‌ها از طریق رسانه‌های مجازی را دارا هستند و با توجه به اعتراض اکثر نامزدها به تصمیم فوق به استحضار می‌رساند در صورت عدم پخش زنده تلویزیونی برگزاری مناظرات انتخاباتی دوازدهمین انتخابات ریاست جمهوری این جمع مجداً پیگیر برگزاری این مناظرات در دانشگاه، همراه با پخش زنده از رسانه‌های مجازی خواهد بود.


و من الله التوفیق

 

بسیج دانشجویی دانشگاه‌های امام صادق (ع)، تهران، شهید بهشتی(ره)، علامه طباطبایی(ره) و علم و صنعت ایران

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار