کد خبر:۶۰۰۲۹۵

راهیان‌نور؛ فناوری کشف گنجینه‌های دفاع مقدس

مسئول ناحیه بسیج دانشجویی کردستان گفت: باید تفکر روسای دانشگاه‌ها و مسئولان دولت در خصوص حمایت و پشتیبانی از اردوهای دانشجویی از جمله راهیان‌نور تغییر کند و به این اردوها به عنوان فناوری کشف گنجینه‌های دفاع مقدس نگاه کنند.

 

 اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید

 

محمدپناه در گفت وگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو، در خصوص حمایت از اردوهای دانشجویی گفت: باید تفکر روسای دانشگاه ها و دولتی ها در خصوص حمایت و پشتیبانی از اردوهای دانشجویی از جمله اردوهای راهیان نور تغییر کند و به این اردوها به عنوان فناوری کشف گنجینه های دفاع مقدس نگاه کنند. 

 

وی افزود: تا وقتی که این نگرش و تفکر در بین دولتی ها و دانشجویان عوض نشود، نمی توانیم از راهیان نور آن طور که باید بهره لازم را ببریم.

 

مسئول ناحیه بسیج دانشجویی کردستان تصریح کرد: متاسفانه تا کنون با توجه به ظرفیت و توانی که دانشگاه ها و دولتی ها داشتند از اردوهای راهیان نور حمایت نشده است؛ می توانند با حمایت های خود اقداماتی صورت دهند که هر دانشجویی حداقل یک بار در این اردوها شرکت کنند. 

 

محمدپناه در زمینه حمایت های مالی و تخصیص بودجه برای برپایی اردوهای راهیان نور توسط دولت بیان داشت: متاسفانه بودجه های مالی برپایی اردوهای راهیان نور نسبت به سال گذشته تغییری نکرده است، به طور مثال متقاضی ثبت نام در دانشگاه پیام نور کردستان برای سفر به اردوی راهیان نور ۷۰۰ نفر است؛ اما تنها هزینه اعزام ۷۰ نفر داده می شود.

 

وی تصریح کرد: متاسفانه مشکلی که دولت یازدهم داشت این بود که همه مسائل را به موضوع برجام گره زد و همانطور که مشخص است هیچ دستاوردی برای کشور نداشت.

 

مسئول ناحیه بسیج دانشجویی کردستان در پایان گفت: این دولت به اشتغال جوانان و تولید ملی توجه نکرد و در این زمینه ها غفلت شد، کارگاه های ما در سطح کشور نیمه تعطیل و نیمه کاره رها شد و توجه بیش از پیش به برجام بدون دستاورد باعث شد که بسیاری از مسائل داخلی کشور مورد بی مهری قرار گیرد. 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار