اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، سید ضیاء هاشمی در پانزدهمین همایش نمایندگان مدیران مسئول نشریات دانشگاهی کشور با تبریک اعیاد شعبانیه و بزرگداشت مقام معلم گفت: سرکوب کردن به معنای فراهم نساختن ابزار گفتگو و به معنای سلب آزادی بیان و آزادی پس از بیان است.
هاشمی ادامه داد: ظرفیت دانشجویان بسیار بیشتر از وسع ما است و نشریات و فعالیتهای دانشجویی در سال های اخیر ۲ برابر شده است.
وی اظهار داشت: شما فعالان فرهنگی اثر گزاران فرهنگی دانشگاه هستید و ما مسئولین موظف هستیم که بستری فراهم کنیم که با مشارکت شما فرهنگ رشد پیدا کند.
معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم گفت: شما مدیران مسئول نشریات نماینده دهها هزار دانشجو هستید و شما بایستی پیگیر مطالبات دانشجویان باشید و وظیفه شما نمایندگان دفاع حقوقی از فعالیتهای دانشجویی است و ما وظیفه خود میدانیم که از فعالیتهای شما حمایت کنیم.
وی گفت: انتخابات نشریات دانشگاهی فرصتی است برای پرورش نخبگان و این یک تمرین کار جمعی است و جوانان ما امروزه افرادی ارزشمند، خلاق و مسئولیت پذیر هستند.
هاشمی در بخش دیگری از سخنان خود افزود: یکی از ضعفهای جامعه ما ضعف در نقد پذیری است و بین نقد و نفی مرزی باریک وجود دارد. ما بایستی نقد پذیری را تمرین کنیم.
وی افزود: یکی دیگراز ضعفهای ما ضعف در سرمایه اجتماعی است و سرمایه اجتماعی بین اعضای جامعه پیوند ایجاد می کند و بایستی ضعفهای خود را برطرف ک نیمکه این موجب اعتلای جامعه میشود.
معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم اذعان داشت: اگر میخواهیم به این جامعه خدمت کنیم بایستی مدافع آزادی، آزادی بیان، نظر و اندیشه باشیم البته این کار ساده ای نیست.
وی گفت: من اعتراف میکنم در چند سال گذشته امکان نقد در همه سطوح نظام فراهم شده است و افتخار می کنم رهبر معظم انقلاب هر سال جلسهای را برگزار میکنند که دانشجویان به نقد مسایل میپردازند و رئیس جمهور و وزرا هم این کار را انجام میدهند و از نقد فعالیت هایشان استقبال میکنند.
معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم گفت: رقابت های رسانهای جدی است و شما فعالان نسل امروز و فردای عصر رسانهها هستید و اصحاب رسانه چه در دانشگاه و چه در جامعه پیشرو هستند و ما هم بستر سازی لازم برای ایفای نقش در این حوزه را بایستی انجام دهیم.
وی در این همایش با اشاره به فعالیتهای دانشجویان در نشریات دانشجویی، افزود: دانشگاه شیراز رکوردی را ثبت کرده و تعداد نشریات خود را به ۱۵۰ نشریه رسانده است که این قابل تقدیر می باشد.