اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، هیئت اندیشهورز بسیج دانشکدههای دانشگاه فنیوحرفهای کشور در بیانیهای اعلام کرد: اینک که به بزرگترین رویداد سیاسی کشور نزدیک میشویم و در زمانی که نیمقرن از شروع فعالیت دانشگاه فنی و حرفهای کشور میگذرد و این دانشگاه با پرورش بیش از دویست هزار دانشجو، همچون پدر علم موشکی ایران در هر دوره تحصیلی، امروز مفتخر به لقب بزرگترین دانشگاه دولتی کشور است، بر خود حق میداند تا مطالبات تخصصی و دغدغههای جدی خود از رئیسجمهور آینده کشورش را مطرح کند.
در ادامه این بیانیه آمده است: اقتصاد و اشتغال که سالهاست به مسئلهای حل نشدنی بدل شده است، فارغالتحصیلان و دانشجویان این دانشگاه که به تعبیر مقام معظم رهبری(مدظلهالعالی) بهعنوان پنجههای کارآمد شمرده شدهاند در ۱۷۳دانشکده گوشه و کنار کشور با مشکلاتی روزها را سپری میکنند که میتوانستند با آچار به دستی خود شاهکلید اصلی حل مشکلات اقتصادی کشورشان را رقم بزنند.
هیئت اندیشهورز بسیج دانشکدههای دانشگاه فنیوحرفهای کشور اعلام کرد: امروزه در نظام کشورهای موفق اقتصادی، با بهرهگیری و ارج نهادن به این نوع استعدادهای عملگرای مهارت محور، توانستهاند نظام اقتصادی کارسازی را برای بوجود بیاورند، اما متأسفانه این قشر عظیم در کشورما با بی مهریها و مشکلاتی مواجه شده که قسمتی از آنها به اختصار در حوزه دانشجویان، فارغالتحصیلان، اساتید و کارمندان بیان میشود.
در این بیانیه عنوان شده است: مشکلات دانشجویی نشأت گرفته از مشکل کمبود سرانه مالی دانشجویان دانشگاه فنی و حرفهای نسبت به سایر دانشگاههای دولتی وزارت علوم که سالیان سال است، تغییر محسوسی نداشته است.
در این بیانیه با اشاره به فضای کارگاهی و کلاسی قدیمی، فرسوده و عقب مانده، نسبت به پیشرفت فنّاوری روز دنیا حتی داخل کشور، کمبود خوابگاههای دانشجویی و وضعیت نابسامان بافت قدیمی خوابگاهها در اکثر استانها، کمبود سرانهی فضای ورزشی و تفریحی و فرهنگی حتی نداشتن مسجد، عدمحمایت از دانشجویان فارغالتحصیل دانشگاه ازلحاظ ایجاد اشتغال و کارآفرینی آمده است: اعتبار مدرک دانشگاه فنی و حرفهای در سیستم مالی کشور ، در جهت پرداخت کمکهزینههای کارآفرینی و اشتغالزایی تعریف نشده است. این در حالی است که حتی مدرک دورههای آموزشی، مهارتی سازمان فنی حرفهای این امکان را داراست.
در ادامه این بیانیه به عدم وجود مراکز رشد و حمایتی در دانشکدههای سراسر کشور و نبود بستر مناسب برای کشف استعدادها و تقویت و کمک به رشد دانشجویان کار آفرین و فارغ التحصیلان، پایین بودن حقوق اساتید و کارمندان نسبت به سایر دانشگاههای دولتی کشور، عدم استفاده از اعضای هیئتعلمی بومی دانشگاه در پستهای مدیریتی و معاونتی دانشکدهها و خود دانشگاه، پایین بودن تعداد اعضای هیئتعلمی دانشکدهها نسبت به دیگر دانشگاههای دولتی و آزاد و کمبود اساسی یا عدم تناسب کادر اداری دانشگاه در حدی که منجر به مشکل وعدم رعایت تخصص گرایی در جایگاههای کاری شده است، اشاره شد.
بسیج دانشجویی دانشکدههای فنی و حرفهای سراسر کشور به نمایندگی از دانشجویان، فارغ التحصیلان و کادر علمی و اجرایی کشور از نامزدهای ریاست جمهوری درخواست کرد تا برنامههای راهبردی و پاسخ کتبی خود را در این خصوص اعلام کنند.
همچنین در این بیانیه خطاب به نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری آمده است: خانواده میلیونی این دانشگاه از شما بزرگواران درخواست حضور در دانشکدههای سراسر کشور جهت ارائه برنامههای حضوری و پاسخ به این مطالبات تخصصی را دارد.