اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید
به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، میرسلیم ظهر امروز در جمع دانشجویان در دانشگاه علوم تحقیقات، با بیان اینکه ادامه وضع موجود یعنی بحران تصریح کرد: در صورت انتخاب به عنوان رئیس جمهور تمام وزرایم را از کسانی انتخاب می کنم که به دنبال کار و تلاش و رفع مشکلات مردم باشند؛ درست مانند همان زمانی که بعد از جنگ فراخوان دادم و از کسانی که آمادگی خدمت به مردم را داشتند، استفاده کردم.
میرسلیم با بیان اینکه باید از مدیرانی در عرصه اداره کشور استفاده کنیم که فقط به فکر خود نباشند، اضافه کرد: امروز دولت فقط خود را اداره می کند و کشور را اداره نمی کند.
کاندیدای دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری با اشاره به اینکه امروز براساس آمارهایی که خودشان می دهند 3 میلیون و 300 هزار نفر بیکار بر روی دستمان مانده، تصریح کرد: همه شاهدیم چه انسان هایی به خاطر بیکاری به دام اعتیاد افتادند و چه خانواده هایی که از هم فرو نپاشیدند و این در حالی است که خداوند این همه نعمت بزرگ و نیروی انسانی را به ما داده است؛ با این شرایط نباید وضع ما این گونه باشد.
وی اضافه کرد: متاسفانه آقایان فقط بحث اعتماد به خارج را مطرح می کنند و خود را فراموش کرده اند. ما چیزی کم نداریم؛ البته معنی حرف من این نیست که با خارج رابطه علمی نداشته باشیم. خود من چندین برگه قرارداد با خارجی ها داشته ام. البته الان می دانم که انها بر سر ما کلاه گذاشته اند و کشورمان را به بازار مصرف تبدیل کرده اند.
میرسلیم با بیان اینکه واردات آن چیزی که توان تولید آن را در کشور داریم، خفت بار است، اضافه کرد: دکتر اصفهانیان چندین سال است که اتوبوس را تولید کرده، اما از خارج اتوبوس وارد می کنیم.
کاندیدای دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری با اشاره به اینکه آقایان فکرشان به خارج است و اجازه واردات می دهند، تصریح کرد: چرا نباید در سیاست خارجی با همسایه های جنوبی و یا کشوری مانند افغانستان مذاکره کنیم، چرا فقط امریکا را آدم حساب می کنند؟ چرا برای مذاکره با دیگر کشورها احساس کسر شان دارند؛ به گونه ای که اگر وزیر امور خارجه افغانستان به کشورمان بیاید حضور او را کسر شان می دانند، ولی اگر یک نفر از لوکسامبورگ بیاید به او وقت می دهند. با این بینش کشور به بحران می رسد.
وی با تاکید براینکه کشور تنها زمانی به موفقیت می رسد که امور به دست کسانی باشد که به فساد آلوده نباشند، تصریح کرد: آیا می توان به وزیری که خودش دستش آلوده باشد و صرافی زده باشدگفت که جلوی فساد را بگیرد. واقعیت این است اول باید دست خودش را زیر ساطور بگذاریم. سوال این است که چرا قرارداد کرسنت درست نشده است؟ چون کسانی که آن را رقم زدند نمی توانند آن را درست کنند. بدانید که ضرر کرسنت برای هر ایرانی دو میلیون تومان است.
میرسلیم با بیان اینکه این جای تاسف دارد که هیئت وزیران در اولین جلسه می گوید حقوق های ما چه قدر باشد، تصریح کرد: این هیئت وزیران به درد لای جز دیوار هم نمی خورد. آقایان باید حواسشان شش دانگ به جوانان، دانشجویان و خانواده ها باشد، اما فقط به فکر خودشان هستند. ما چه گلی به سینه مردم زده ایم که این حقوق ها را برای خود بریده ایم، یک ذره انصاف هم نداریم.
کاندیدای دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری اضافه کرد: مدیری که بتواند کاری را پیش ببرد و سودش برای کشور صد میلیون باشد، اشکالی ندارد که یک میلیون از آن را هم بردارد؛ اما این نمی شود که صد میلیون ضرر بزند و 50 میلیون هم برای خودش بردارد.
وی با بیان اینکه من همان مهندس میرسلیم هستم که از سال 51 در دانشگاه مشغول خدمت بوده ام و همه کار نیز انجام داده ام و الحمدالله زیاد هم فرار نکرده ام، گفت: باید از ظرفیت کسانی استفاده کرد که هم از دانش و هم از تجربه لازم برخوردار هستند؛ تا اگر مسئولیتی گرفتند همه چیز را بر سر مردم آوار نکنند.
میرسلیم با تاکید براینکه باید امور را به دست کسانی سپرد که اخلاق حرفه ای داشته باشند و با مردم صادقانه حرف بزنند، تصریح کرد: اگر مدیری صداقت داشته باشد در صورتی که در انجام وظیفه خود نیز دچار اشتباه شود، مردم او را می بخشد؛ ولی با دو رویی و دغل کسی به جایی نمی رسد. ما می خواهیم با صداقت وارد صحنه شویم.
کاندیدای دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری با بیان اینکه افزایش تولید در کشور منوط به افزایش کیفیت تولیدات داخلی و مبارزه با قاچاق کالا است، افزود: امروز اروپایی ها پس از اینکه دیدند چینی ها و ترک ها بازار ایران را به تصرف خود درآورده اند و به تبع آن صنعت نساجی و پوشاک ما را به تعطیلی کشانده اند، وارد عمل شده و می گویند چرا دنبال چینی ها می روید. ما می توانیم تولیدات با کیفیت تری به شما عرضه کنیم. در واقع امروز ما با رفع تحریم ها به صورت یک طرفه که به نفع دیگر کشورهاست، مواجهیم.
وی با بیان اینکه باید جلوی واردات بی رویه به کشور را بگیریم و البته این سخت است، چون تولیدات داخلی کیفیت لازم را ندارند، اظهار کرد: برای افزایش کیفیت تولیدات داخلی باید دفاتر تحقیق و توسعه در واحدهای تولیدی فعال شوند و از متخصصین بهره بگیریم.
میرسلیم با اشاره به اینکه دولت برای بهبود کیفیت تولیدات داخلی باید به کمک تولید کنندگان بیاید، نه اینکه خودش رقیب بخش خصوصی باشد، اضافه کرد: دولت اگر بخواهد با بخش خصوصی رقابت کند، خیانت کرده ؛در واقع وظیفه دولت نظارت و هدایت است، تصدی گری برای دولت ممنوع.
کاندیدای دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری با بیان اینکه مردم از کیفیت کالاهای داخلی راضی نیستند و وقتی اجناس خارجی وارد کشور می شود بیشتر مورد اقبال قرار می گیرد، اضافه کرد: مردم چه گناهی کرده اند که باید کالای بی کیفیت را تحمل کنند؟
وی با اشاره به اینکه میزان واردات کالای قاچاق به کشورمان 25 میلیارد دلار بوده و این فاجعه افرین است، تصریح کرد: فقط یک میلیارد دلار از کالای قاچاق توسط کول برها وارد کشور می شود و بقیه آن مال دولت و یا نهادهای رسمی است که ذی نفع هستند. حرف ما این است کسی که در کالای قاچاق ذی نفع است، چه طور می تواند جلوی قاچاق را بگیرد. در هر حال اگر قاچاق را به صفر برسانیم و کیفیت کالای داخلی را نیز افزایش دهیم، تولید می تواند در کشورمان رونق بگیرد.
میرسلیم با بیان اینکه دانشگاه ها در کشورمان مستقل عمل کرده و مدرک می دهند، بدون اینکه نیازهای جامعه را در نظر بگیرند، تصریح کرد: متاسفانه آموزش عالی با نیاز جامعه هماهنگ نیست و قطعا این هماهنگی را باید دولت ایجاد کند.
کاندیدای دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری حقوق دریافتی خود را 56 میلیون ریال در ماه اعلام کرد و افزود: میزان اموال خود را به قوه قضاییه داده ام و هیچ مشکلی هم نداریم. در واقع باید در این کشور شفافیت وجود داشته باشد، اما این گونه نیست؛ چون هنوز برخی از مدیران اموال خود را اعلام نکرده اند و جرات آن را ندارند. حرف ما این است که یک فرد نمی تواند هم وزیر باشد و هم کاسب. پس باید شفافیت داشته باشیم.
وی با بیان اینکه من اصلاح طلب اصولگرا هستم، بنابراین اگر دوست داشتید به من رای دهید و گرنه 4 سال دیگر پشیمان می شوید، اضافه کرد: به نظر من اگر شش کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری در صحنه بمانند، شفافیت بیشتری خواهیم داشت؛ البته اگر کسی به نفع من کنار برود ، خوشحال می شوم.
میرسلیم در پاسخ به این سوال که چرا احساس بحران می کنید ولی در زمان احمدی نژاد این احساس را نداشتید، بیان کرد: شما از کجا می دانید که من از دولت احمدی نژاد انتقاد نکرده ام ؛ چرا از خودتان در می آورید. اگر من در سال 92 نامزد انتخابات ریاست جمهوری می شدم، شدیدترین انتقادات را از احمدی نژاد طرح می کردم. البته دیگر نامزدها انتقادات خود را مطرح کردند، اما روی حرف خود نماندند. واقعیت این است احمدی نژاد کارهایی را خوب شروع کرد، ولی بعد خراب کرد.
کاندیدای دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در پاسخ به سوال یک کارگر حاضر در این جلسه، در خصوص وضعیت نامناسب کارگران بیان کرد: در قانون کار بزرگترین اجحاف به کارگران شده است؛ به گونه ای که کارگر افغانی به راحتی به کارگیری می شود، اما جذب کارگران خودمان به سختی صورت می گیرد. واقعیت این است کارگر و مدرس دانشگاه باید در زندگی خود احساس امنیت کنند، به گونه ای که هنگام بیکاری از خدمات تامین اجتماعی بهره مند باشند.
وی تصریح کرد: برای سیاست های تامین اجتماعی برنامه ای را شروع کردیم، اما به خاطر انتخابات تکمیل این برنامه به عقب افتاده است. واقعیت این است تامین اجتماعی یک حق است و حرف ما این است که شرافت کارگر باید در کار کردن باشد و نه در صدقه گیری.
میرسلیم با تاکید براینکه نمی توانیم جلوی ویژه خواری و اختلاس را با افراد بی دینی که خودشان دست اندرکار هستند، بگیریم؛ تصریح کرد: ما نظام خود را از بهشت نیاورده ایم. در هر حال نظام مردم سالاری از نظام استبدادی خیلی بهتر است، اما در این چهار سال شاهد بودیم که چه فرصت هایی از دست نرفت و چه فرصت هایی که نسوخت.