اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید
به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از مشهد، سید حسن قاضیزاده هاشمی شب گذشته در جشنواره آموزشی دانشگاه علوم پزشکی مشهد در تالار ابن سینای این دانشگاه در جمع اساتید، کارمندان و مسئولان دانشگاه های علوم پزشکی منطقه 9 گفت: امیدورام که تمامی ما بتوانیم جزء یاران حضرت مهدی (عج) باشیم.
وی افزود: آنچه که مسلم اینکه خداوند متعال دنیا را بیصاحب نمیگذارد و همواره از روز ازل تا انتها صاحبی هست و امروز صاحب ما حضرت مهدی (عج) است.
قاضیزاده هاشمی بیان کرد: همه مذاهب و یا فرقهای اسلامی اعتقاد دارندکه موعدی خواهد آمد و جهان را از ظلم پاک خواهد کرد و عدالت گستره خواهد بود و این با فطرت بشری همزاد است و بشر امیدوار است که بالاخره جهان عاری از خشنوت و ظلم شود.
وزیر بهداشت و درمان با اشاره به این نکته که به تعبیر شهید مطهری در خصوص انتظار فرج امام زمان (عج) نظراتی متفاوت وجود دارد، خاطرنشان کرد: ما انتطار مثبت و منفی داریم که مشهد از جمله شهرهای است که عدهای بر انتظار منفی اعتقاد داشتند، یعنی معتقد بودند که جهان بایستی پر از ظلم شود که صاحب آن بیاید.
هاشمی گفت: همچنین عزیزانی مانند شهید مطهری که اعتقاد به انتظار مثبت داشتند و معتقد بودند که انتظار باید باعث حرکت، جنبش و نهضت شود و بشر در جهت حاکم شدن عدل باید تلاش کند و ظلم ستیز باشد.
وزیر بهداشت و درمان افزود: طبیعی است که آنان بر این باورند و بودند، انقلاب اسلامی را در مسیر نهضت جهانی حضرت مهدی (عج) و هر حرکتی را حلقهای از آن زنجیره میدانند که به انقلاب جهانی حضرت قائم (عج) منتهی خواهد شد.
وی با بیان این موضوع که ما معتقدیم در هر موقعیتی که هستیم، چنانچه در جهت رفع محرومیت، مظلومیت، کمک به بندگان خدا و آسیب دیدگان تلاش کنیم، قطعنا در مسیر و راستای انقلاب حضرت قائم(عج) حرکت کردهایم، بیان کرد: در نتیجه من فکر میکنم که تمامی کسانی در حوزه بهداشت و درمان کار میکنند در این راستا حرکت میکنند.
قاضی زاده هاشمی با اشاره به طرح تحول سلامت، خاطرنشان کرد: در این طرح به افراد بسیاری که در طول 37 سال درمانده و جامانده از خدمات درمانی بودند، توجه شد.
وزیر بهداشت و درمان با اشاره به اینکه در مشهد یک میلیون و 200 هزار نفر از ابتداترین خدمات درمانی بیبهره بودند، متذکر شد: 11 میلیون نفر از بیمه محروم بودند که به صورت رایگان بیمه شدند، در حالی که 20 سال قبل قانون در این زمینه تصویب شده بود؛ اما دولتهای قبلی یا فرصت و یا همت انجام این کار را نداشتند.
وی گفت: مقام معظم رهبری سال 81 در ملاقات پزشکان یک جمله گفتهاند که «بیماران جزء رنج بیماری نباید دغدغه دیگری داشته باشند» که در دولت یازدهم اقدامات مناسبی در این خصوص صورت گرفت.
قاضی زاده هاشمی افزود: در طرح تحول نظام سلامت پرداختهای درمانی از جیب مردم در شهرها به شش درصد و در روستاها به سه درصد کاهش یافت و در کل کشور 3500 خانه بهداشت، پایگاهای بهداشتی و مراکز جامع خدمات سلامت ایجاد شده است.
وزیر بهداشت و درمان با تاکید بر اینکه در تمامی نقاط ایران مانند خراسان اقداماتی خوبی در حوزه سلامت و درمان صورت گرفته است، خاطرنشان کرد: من سه روز قبل در سیستان و بلوچستان بود فرماندار این شهر میگفت که در طول هزار و صد روز گذشته بر خلاف گذشته که همیشه پشت در اتاق من مردم ندار و فقیر جمع بودند، یک نفر مراجعه کننده، برای دریافت کمک درمان بیماری نداشتهام.
وی گفت: در سیستان و بلوچستان در گذشته فقط 27 پزشک داشته که اکنون این تعداد به150 پزشک افزایش یافته، تعداد متخصصان در این شهر سه برابر شده و برای اولین بار جنوب سیستان و بلوچستان از امکاناتی مانند ام آر ای، سیتی اسکن و آنژوگرافیک بهرهمند شده است.
قاضی زاده هاشمی با اشاره به این مطلب که چنین اقداماتی در جنوب کرمان، فردوس و گناباد و دیگر نقاط کشور انجام شده است، افزود: چنانچه دولت های گذشته مانند دولت روحانی سلامت را اولویت کار خود قرار میدادند، امروز کشور در این خصوص هیچ ذغدغه نداشت، دولت فعلی کلام و شعار را در عمل محقق کرد.
وی تصریح کرد: چنانچه دولت های آینده نیز سلامت را جزء اولویت کار خود قرار دهند، آن وقت که میتوانیم به نظام سلامت کارآمد افتخار کنیم.
وزیر بهداشت و درمان با بیان اینکه دانشگاه علوم پزشکی مشهد آرام آرام دارد، افتخار آفرین میشود، خاطرنشان کرد: این دانشگاه در حوزه پژوهش ارتقاء یافته که امیدورام در آموزش نیز اینگونه باشد.
هاشمی خطاب به استاندار خراسان رضوی، ضعف دانشگاه علوم پزشکی را در نبود فضای مناسب و کافی دانست و متذکر شد: فضای آموزشی در ارتقاء آموزش و آرامش اساتید موثر است و همچنین لیاقت اساتید این دانشگاه بیشتر از این که در بیمارستانهای قدیمی مانند قائم(عج)، امام رضا(ع) و امدادی محبوس باشند، امیدواریم که استاندار خراسان رضوی در اواخر این دولت کمک کند که 2000 تخت بیمارستانی در مشهد اضافه کنیم.
وی خاطرنشان کرد: امیدواریم که آستان قدس نیز در خصوص احداث درمانگاه و بیمارستان جدید مساعدت کند، چون که این آستان نیاز به سرمایههای اجتماعی دارد و زائران و مجاوران باید از خدمات آن بهرمند شوند.
وزیر بهداشت و درمان در ضمن سخنان خود در خصوص آشنای وی با شهید مطهری،گفت: چون من اهل فریمان میباشم و با خانواده شهید همسایه بودیم در نتیجه از همان شهر با تفکرات ایشان آشنایی پیدا کردم.
هاشمی شهید مطهری انسان واقع بین و یکی از متفکران بزرگ اسلامی دانست و با بیان اینکه جای این شهید بزرگوار امروز بسیار خالی است، خارنشان کرد: البته نمیدانم که چنانچه این شهید در قید حیات بود، آیا برخی او را تحمل میکردند؟ یا این که برایش حاشیه میساختند.