اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید
گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو؛ یادداشت دانشجویی؛* گرمای شدید و سوزان این روزهای خوزستان و مخصوصا شهر اهواز، باعث شد که دوباره اهواز جهانی شود. وفادارترین مردم که این روزها گرمای بالای ۶۰ درجه را تحمل می کنند سابقاً هم با انتخاب آلوده ترین شهر جهان، جهانی شده بودند. به این مشکلات گرد و غبار غیر قابل تحمل و قطعی مداوم آب و برق هم در شهرهای استان و کلان شهر اهواز را اضافه کنید با اوضاعی که پیش می رود شاید تا سال های دیگر شهرستان اهواز به متروکه ای خالی از انسان تبدیل شود و یا مکانی دیدنی شود برای کویرنوردان، که بیایند و از صحرای کارون استفاده کنند و آفتاب بگیرند.
اهواز را در قدیم شهری سرسبز با درختان انبوه و متراکم نقل کرده بودند که رودخانه ای پر آب در کنارش به رونق تجارت در آن کمک می کرد؛اما الآن نه از آن درختان خبری است و نه رودخانه ای پر آب!
حال چه بر سر اهواز آورده اند که می شود آلوده ترین شهر جهان و به جرات می توان گفت که تا سال های آینده انتظار کودکان اهوازی به سر می رسد و می توانند در مکان رودخانه کارون گل کوچیک بازی کنند.
مردم، که نقطه قوت شهرستان اهواز هستند وفاترین مردم اند. مردمی که امسال و سال های پیش در گرمای بالای ۵۰ درجه اهواز، مردم مظلوم فلسطین را فراموش نکردند و به ندای رهبرشان لبیک گفتند و حماسه آفریدند. این مردم همان مردمی هستند که در گرد و غباری چندین برابر حالت استاندارد و در حالی که نفسشان بر نمی آمد در ۲۲ بهمن کاری کردند کارستان و به همگان نشان دادند باوجود اینکه هوا نداشتند ولی هوای انقلاب را داشتند؛ اما دیگر وضعیتی بالاتر از قرمز وجود ندارد وگرنه الان آن وضعیت، وضعیت اهواز بود در شدید ترین گرمای جهان ساعتی و نوبتی اهواز قطعی برق دارد، در این وضعیت که آب کارون را برای مصارف غیر از آشامیدنی به تاراج می برند، آب خوزستانی ها را می خواهند جیره بندی کنند!!! هنوز گزارش قابل دفاعی از آنچه را که برای جلوگیری از ریزگرد ها انجام شده، به دست مردم نرسیده است و مردم استان هر لحظه خود را برای مواجهه با این پدیده آماده می کنند.
عجبا که اگر یک چهارم این مشکلات را مثلا تهران داشت، صدا و سیما ۲۴ ساعته گزارش تهیه می کرد و هشتگ اهواز تنها نیست ترند، شبکه های اجتماعی می شد و آن وقت مسئولین مربوطه را به مجلس می بردند و ازشان توضیحات می خواستند.
مردم استان از اشخاصی که در جایگاه مسئول نشسته اند انتظار پیگیری و بر طرف کردن مشکلات را دارند؛ اما جنبش دانشجویی باید به رسالت اصلی خود یعنی مطالبه گری از مسئولین تا رسیدگی به موضوع و برطرف شدن مشکلات استان ادامه دهد و درگیر شدن جنبش دانشجویی با مسائلی از جنس سیاست زدگی و تبدیل شدن تشکل ها به تشکل های دولتی سمی مهلک برای جریانات دانشجویی خواهد بود.
حال با توجه به وضعیت نا مناسب خوزستان انتظار می رود که آقایان دولتی به جای ایجاد حاشیه و دوقطبی های کاذب و متشنج کردن فضای کشور به فکر بر طرف شدن مشکلات بی شمار مردم خوزستان باشند، استانی زرخیز که در این آشفته بازار تعطیلی کارخانه های داخلی با خام فروشی نفتش عمده بودجه کشور را تامین می کند.
مهدی طرفی، مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه شهید چمران اهواز
انتشار یادداشتهای دانشجویی به معنای تأیید تمامی محتوای آن توسط «خبرگزاری دانشجو» نیست و صرفاً منعکس کننده نظرات گروهها و فعالین دانشجویی است.