قائم مقام موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی (ره) گفت: وقتی مسئولی میگوید باید کدخدا را دید، این مسئول در بعد معرفتی دچار مشکل است و باور ندارد که باید خدا را به جای کدخدا دید.
به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، حجت الاسلام رجبی، قائم مقام موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره) در مراسم افتتاح طرح ولایت دانشجویان پسر دانشگاههای کشور که در اردوگاه سیدالشهدا آبعلی برگزار شد، گفت: پیش از پیروزی انقلاب اسلامی در سال ۵۷ یک انقلاب فکری و معرفتی با تدبیر امام خمینی در جامعه رخ داد و در واقع مردم از این به بعد به این رشد رسیدند که باید در جهت رهنمودهای امام حرکت کنند.
وی افزود: در آن برهه شرایط به گونهای بود که کتاب با عنوان «مرگ خدا» می نوشتند و برخی ها می گفتند مگر می شود در برابر گلوله مبارزه کرد، اما یاران امام میگفتند چون امام گفته، پس می شود.
قائم مقام موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی (ره) با اشاره به اینکه همواره در انقلاب های مختلف شاهد ریزش برخی انقلابیون بوده ایم و حتی نهضت پیامبر(ص) نیز با ریزش هایی مواجه بوده است، گفت: در تاریخ بشریت نهضتی به مانند نهضت پیامبر (ص) وجود نداشت؛ چون این نهضت، رهبری مانند حضرت محمد(ص) و برنامه ای مانند قرآن و یارانی مانند یاران پیامبر(ص) داشته که در هیچ انقلابی آنها را نمی یابیم، اما بعد از رحلت پیامبر(ص) ریزش ها شروع شد.
رجبی با بیان اینکه اگر جریانات بعد از رحلت پیامبر نبود تحلیل جریانات بعد از انقلاب در کشورمان سخت میشد، تصریح کرد: پیامبر(ص) تا آخرین روز ارتحال از هر فرصتی استفاده و بر ولایت علی(ع) تاکید می کردند، اما به محض رحلت شاهد بودیم که صحابه او در برابر علی(ع) ایستادند و برای کنار زدن ولی به میدان آمدند.
وی افزود: طلحه و زبیر سالها در رکاب پیامبر(ص) جنگیده و از نظر سابقه مبارزاتی زبان زد بودند؛ اما در مقابل امام علی(ع) ایستادند و حاضر نشدند مسیر پیامبر(ص) را طی کنند.
قائممقام موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره) گفت: پس از پیروزی انقلاب اسلامی ایران نیز تعداد قابل توجهی از انقلابیون ریزش کردند؛ اگرچه رویشهای فراوانی هم داشته ایم در هر حال سوال این است که چرا کسانی که دارای سوابق انقلابی هستند به یکباره دچار چرخش و دگرگونی می شوند؛ مگر اینها مسیر حق را طی نمی کردند؟ آیا آنها حق را نشناخته اند.
وی با بیان اینکه امام علی(ع) در نهج البلاغه هواهای نفسانی را به عنوان یکی از عوامل ریزش ها عنوان کرده اند، افزود: این انسانها به دلیل دنیاطلبی، جاه طلبی، فریب فرزندان، شهوت، مال و خانواده دچاره لغزش و ریزش رشده اند.
قائم مقام موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی با بیان اینکه گاهی اوقات بر خلاف آموزه های قرآن آموزه هایی مطرح می شود که موجب لغزش انسان می شوند، گفت: وقتی مسئولی می گوید باید کدخدا را دید، این مسئول در بعد معرفتی دچار مشکل است و باور ندارد که باید خدا را به جای کدخدا دید.
رجبی تصریح کرد: وقتی مسئولی می گوید به هیچ وجه از سند آموزشی ۲۰۳۰ نمی گذرد، معنی اش این است که این مسئول باور ندارد آموزه های دینی می توانند جامعه را اداره کنند و یا اینکه وقتی گفته می شود آموزه های لیبرالیسم غربی شکسته خورده مطابق آموزه های ماست، این یعنی دین را درست متوجه نشده اند و بنیان های فکری آنها محکم نبوده است.
وی با اشاره به اینکه رهبر معظم انقلاب حتی از انقلابی نماندن حوزه علمیه هم ابراز نگرانی کرده اند و این معنایش این است که اگر حوزه ها انقلابی نمانند، دچار سکولاریسم می شوند، افزود: دشمن در حوزه فضای مجازی بیشترین سرمایه گذاری را در حوزه مبانی عقیدتی و هواهای نفسانی از طریق دامن زدن به مفاسد اخلاقی زده است. در واقع هدف دشمن این است که با شبهه افکنی ساختمان فکری و اندیشه ای ما را به هم بزند.
قائم مقام موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره) خطاب به دانشجویان شرکت کننده در طرح ولایت گفت: به طرح ولایت به عنوان یک عبادت، وظیفه دینی و انقلابی نگاه کنید.
رجبی افزود: ما به نظامی معتقد هستیم که محور و شاخص آن ولایت است؛ بنابراین هر شخص، فکر، اندیشه اجتماعی، حزب و جریانی باید بر محور ولایت حرکت کند.
وی با بیان اینکه در نظام تفکر دینی آموزه ها، معارف و الگوی ولایت وجود دارد، افزود: اگر کسی برخلاف ولی فقیه حرکت کند به فرموده امام صادق (ع) ائمه را رد کرده و هر کس ائمه را رد کند، خدا را رد کرده و این شخص در مرز شرک با خداوند قرار گرفته است.
قائم مقام موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره) با بیان اینکه بر خلاف ادعای برخی ها که می گویند ولی فقیه هم رهبری به مانند یکی دیگر از رهبران کشورهای جهان است، گفت: خداوند در عصر غیبت حق حکومت را به ولی فقیه عطا کرده است. در واقع کسی که به ولایت فقیه معتقد نیست بویی از فقه نبرده است.
وی تاکید کرد: باید عشق به ولایت در وجود همه ما شعله ور شود.