دبیر جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه یزد گفت: روحانی با پذیرش اشتباههای مکرر خود، در نحوه مدیریت خود در دوره جدید تغییر اساسی ایجاد کند؛ چرا که پیشرفت اقتصادی و حل مشکلات معیشتی کشور در گرو این تغییر رویه است.
محمد طالع زاده شیرازی، دبیر جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه یزد در گفت و گو با خبرگزاری دانشجو، گفت: این ایام که در حوالی دومین سالروز اجرای برجام قرار داریم، واقعا جا دارد یک بار دیگر وعدههای سرخرمن ایام داغ مذاکرات را مرور کنیم، از وعده رونق اقتصادی تا هشدار پیرامون ضرر ۱۰۰ میلیون دلاری در تاخیر هر روز برجام!
وی افزود: اما اکنون مرور این شعارها و وعدههای خیالی خنده آور و تاسف برانگیز است. از مصاحبه منفعلانه و پر از ضعف وزیر خارجه کشورمان با یک رسانه غربی کاملا واضح شد که همچنان دستاورد چشمگیری از این سند پرابهام عاید ما نشده است.
دبیر جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه یزد تصریح کرد: اما سئوال و نقطه ابهام اصلی بنده این است که چرا با وجود نقض آشکار چند باره متن و روح و جسم برجام، باز هم مسئولان دولت تدبیر و امید مصمم نمیشوند تا در برابر این بد عهدیهای طرف مقابل یک بار هم که شده پاسخی قاطع بدهند و مطابق با خود سند، کشور را به شرایط پیش از برجام برگردانند؟
طالع زاده ادامه داد: متاسفانه این روز ها، آنقدر مسئولین دستاویز "روح برجام" شده اند، که برای همگان واضح شده است که گویا متن این توافق آنقدر پر ابهام هست که نمیتوان برای گله و شکایت، به خود متن برجام استناد کرد و ناچاراً مستمسک روح آن شد.
وی افزود: به نظر بنده علت اصلی امتناع مسئولین از اقدام قاطعانه در مقابل دشمنان، همان روحیه وادادگی در مقابل استکبار است، که شجاعت و صراحت در عمل را از مسئولین ما میگیرد.
دبیر جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه یزد تصریح کرد: اثرات سوء این روحیه در برجام خلاصه نمیشود و میتوان نمونههای متعددی را در دولت مشاهده کرد به دلیل همین روحیه اتفاق افتاده است، پذیرش و اجرای محرمانه سند ۲۰۳۰، قرارداد ننگین با شرکت بد سابقه توتال و... همگی ناشی از این روحیه وادادگی نسبت به غرب است و باید بدانیم تا زمانی که ریشه این تفکر ذلیلانه در بین مسئولین ما خشکیده نشود، هر روز باید منتظر اتفاقی منفعلانه از جانب مسئولین باشیم.
طالع زاده بیان داشت: حال که در این چهار سال، این نگرش به خوبی ناکارآمدی خود را ثابت کرده است، جا دارد که دکتر روحانی با پذیرش اشتباههای مکرر خود، در نحوه مدیریت خود در دوره جدید تغییر اساسی ایجاد نماید. بدانیم که پیشرفت اقتصادی و حل مشکلات معیشتی کشور در گرو این تغییر رویه است.