مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه فرهنگیان شهید مطهری(ره) شیراز در خصوص بایدها و نباید های کابینه دولت دوازدهم با بیان اینکه دولت یازدهم با تمام اتفاقات انحصاری خود در حال اتمام است، گفت: روحانی به جای روی آوردن به مدیریت کت و شلواری یکبار به مدیریت جهادی ما فرزندان انقلاب اعتماد کند.
مرتضی کریمی، مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه فرهنگیان شهید مطهری(ره) شیراز در گفت و گو با خبرگزاری دانشجو، در خصوص بایدها و نباید های کابینه دولت دوازدهم با بیان اینکه دولت یازدهم با تمام اتفاقات انحصاری خود در حال اتمام است، دولتی که با چند کلید واژه اساسی به روی کار آمد، گفت: کلید واژه هایی که به خاطر تازگی و رنگ و لعاب خاص بسیار مورد توجه واقع شده و امید زیادی را در دل مردم شریف ایران ایجاد کرد.
وی با اشاره به شعار های رئیس دولت یازدهم در حوزه اقتصاد گفت: از مهمترین مسائلی که در شعارهای رئیس دولت یازدهم قابل ذکر است، قول حل مشکلات اقتصادی در ۱۰۰ روز بود، هر چند پس از قول اینچنینی، متخصصین صاحب فن آن را در حد وعده از جنس بزن بهادری دانستند؛ اما با توجه به شرایط اقتصادی خاص کشور این انتظار می رفت که دولت در این زمینه سیاست های اقتصاد مقاومتی را جهت برون رفت از وضع موجود به کار گیرد که متاسفانه به دلیل عدم آماده سازی شرایط لازم، از جمله انتخاب وزیر متخصص، فعال، پویا در حوزه اقتصاد، هر روز سفره اقتصادی مردم کوچکتر شد.
کریمی در ادامه عدم حمایت از تولید زیربنایی ملی، عدم جدیت در تقسیم عادلانه بیت المال، عدم تلاش در جهت راه اندازی بنگاه های اقتصادی و کسب و کار های کوچک و غیره از مشکلات مبتلی به دولت یازدهم دانست و اذعان داشت: از مسائلی که به نظر بنده نقطهای تاریک در کارنامه دولت یازدهم شد، برخورد منفعلانه با حرامخوران نجومی بگیر بود، انفعالی عجیب که موجب ایجاد نا امیدی و بی اعتمادی به دولت در بین مردم شد.
وی با اشاره به حوزه سیاست خارجی دولت یازدهم گفت: مسئولین دولت یازدهم در ابتدای روی کار آمدن تمام مشکلات و کاستی های کشور از جمله بی کاری، معیشت، آب خوردن، محیط زیست، آلودگی هوا، بارش باران و برف و خلاصه همه چیز را در گرو حل مسئله سیاست خارجه می دانستند و سرمایهگذاری بی سابقه ای در این حوزه انجام دادند؛ به گونه ای از تریبون های مختلف اعلام می شد که با حل مشکلات فی ما بین ایران و کشور های اروپایی خاصه آمریکا، ارمغان اقتصادی اتفاق میافتد.
مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه فرهنگیان در ادامه خاطرنشان کرد: هر چند بدنهای عظیم از نخبگان درون کشور بارها به دولت پیرامون عدم اعتماد به آمریکا تذکر دادند؛ اما متاسفانه مشی اشتباه و خطا های محاسباتی مکرر تیم مذاکراتی منجر به امضای سندی پر ابهام با ساختار ضعیف که به علت عجله ناشی از اتمام سریع نتوانست تضمین لازم را جهت رفع تحریم ها و پارادایم های احتمالی نقض عهد طرف بد قول آمریکایی را بگیرد و حال پس از ۴ سال سرمایه گذاری طاقت فرسا در زمینه هسته ای، دولت عایدات برجام این آفتاب تابان را تقریبا هیچ می بیند، برجامی که تا *بوته* سیب و گلابی شود، درختان تنومند زیادی از جمله صنعت هسته ای مملکت را به خشکی کشاند.
وی با بیان اینکه متاسفانه عدم نگاه ملی دولت به قضیه هسته ای و اینکه منافع حزبی به عمل در چارچوب منافع ملی آسیب شدید زده است، گفت: حال در آستانه اتمام دولت یازدهم دولت توانایی دفاع از عملکرد خود در حوزه سیاست خارجه در برخورد با قدرت های استعماری اروپایی را نخواهد داشت.
این فعال دانشجویی افزود: از هسته ای که بگذریم در حوزه سیاست خارجه، متاسفانه در دولت یازدهم برخورد منفعلانه جای برخورد انقلابی را گرفت، به گونه ای که روزی ایران در حوزه روابط دیپلماتیک با اقتدار در مقابل آمریکا غرش میکرد و آمریکا به خود می لرزید؛ اما حال، روزی در فرودگاه جده به دو نوجوان بی گناه ما هتک حرمت می شود و روز دیگر در گرجستان به ساحت بانوان ایرانی بی شرمانه توهین می شود و واکنش دولت در این زمینه تنها محکومیت توییتری است.
کریمی با اشاره به حوزه آموزش عالی در دولت یازدهم عنوان کرد: در حوزه آموزش عالی متاسفانه انتصابات سیاسی نه علمی، مجموعه دانشگاهی کشور با شک عظیم رو به رو کرد. به گونه ای فضای مقدس تعلیم و تربیت جای خود را به محافل اختلاط، رقص و آواز، سیاسی کاری بی فایده و... داد. اتفاق نا مبارکی که رشد علمی کشور را با نزولی کم سابقه مواجه کرد.
وی افزود: از جمله مسائل حاشیهای که افشای آن حیثیت علمی کشور را خدشه دار کرد مسئله سرقت علمی پایان نامه آقای رییس جمهور بود که جدای از صحت و سقم آن که باید در محافل رسمی مورد بررسی قرار گیرد، شوک هویتی بزرگی را به جامعه علمی کشور وارد ساخت.
مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه فرهنگیان با بیان ضعف های دولت یازدهم در حوزه آموزش و پرورش بیان داشت: متاسفانه دولت در حوزه آموزش و پرورش نه تنها هیچ برنامه ای نداشتت بلکه هر روز با بی توجهی و انتصابات غیر تخصصی آنرا به قهقرای سقوط برد. نگاه هزینه ای به آموزش و پرورش هر روز مشکلات این خانواده بزرگ را بیشتر کرد به گونه ای که معلمان شریف کشور در ابتدایی ترین نیاز های خود از جمله معیشت در دولت یازدهم با مشکل مواجه بودند و مهمترین آسیب وارده به مجموعه آموزش و پرورش در دولت متوجه دانشگاه فرهنگیان این دانشگاه مولد مورد تاکید مقام معظم رهبری بود، ضربات شدیدی که ناشی از بی اعتقادی دولت به این فرمان مقام معظم رهبری بود.
وی با اشاره به حوزه آزادی بیان در دولت یازدهم افزود: از کلیدی ترین جملات رئیس جمهور دولت یازدهم. پناه می برم به خدا از بستن دهان منتقدان بود، جمله ای که پس از استعمال آن، هیاهویی در میان مردم و نخبگان بر پا کرد، هیاهویی خاص که با گذر زمان معنای خود را یافت. به کار بردن جملاتی از این دست بی سواد، بی شناسنامه، عصر حجری، درحال لرزیدن، به جهنم، ترسو و...
وی ادامه داد: از سوی رئیس جمهور قانونی کشور در مورد منتقدان برای اولین بار بود که در سپهر سیاسی کشور بر تارک بالاترین مقام اجرایی میدرخشید، درخششی که با برخورد امنیتی با روزنامه های منتقد و قلع و قمع آن درخشش بیشتری یافت، در خششی که معنای آزادی بیان رو به خوبی مشق کرد.
کریمی با بیان اینکه از جمله شعارهای عظیم دولت تکریم و احترام به جایگاه مردم بود ادامه داد: تکریمی که مردم را در جریان ریزترین مناسبات قرار داد، با گذشت زمان این شعار دولت هم رنگ باخت، امضای قرار دادهای سرسری و نامحرم شمردن مردم در شرایط بسته تا جایی پیش رفت که در قرار داد های مختلف از جمله FATF ,ipc ,2030 و.... نه تنها مردم کمترین اطلاعی از مفاد آن نداشتند حتی جایگاه مسئولین قوای ذی صلاح (نمایندگان مردم در خانه ملت) هم نادیده گرفته شد و با منافع ملی، شد آنچه شد.
وی کابینه دوازدهم را وارث مشکلات به شدت زیاد موروثی از کابینه یازدهم دانست که با چالش های زیادی مواجه است و در ادامه افزود: به نظر بنده رییس جمهور منتخب در انتخاب کابینه باید با تغییر مشی سابق که به صورت ضربتی تمام مدیران شایسته غیر هم فکر از کار برکنار شدند باید با حفظ احترام به جایگاه عزیز مردم. خدمتگذاران مردم را به دور از نگاه جناحی با سنجه تخصص، تعهد و ولایتمداری گزینش و منصوب کرده و تفکر بسته و دِمُدِه خود را رها ساخته تا ایرانی بزرگ، شایسته ملت ساخته شود.
این فعال دانشجویی با اشاره به پیر بودن کابینه دولت یازدهم گفت: از مشکلات بزرگ کابینه دولت یازدهم، میانگین سنی پیر وزرا بود؛ به گونه ای که نشاط بلند شدن از پشت میز خود را هم نداشتند و آنقدر کم تحرکی در بینشان رایج بود که انکار جایگاه ایشان خالی از نفر است. متاسفانه این کم تحرکی از وزرا به استاندار های دولت هم سرایت کرده و سرعت پیشرفت و توسعه را در کشور به شدت کند کرد.
وی در پایان گفت: از رییس جمهور انتظار میرود به جای روی آوردن به مدیریت کت و شلواری یکبار به مدیریت جهادی ما فرزندان انقلاب و از نسل روح الله، اعتماد کند تا الگوی خدمت انقلابی را به وی نشان دهیم. کابینه دولت دوازدهم باید در انتصابات با دل کندن از کدخدا با دلبستن به خدا تحت رهنود های مقام معظم رهبری در حوزه های مختلف اعم از فرهنگ، اقتصاد، سیاست به اقدام و عمل روی آورد.