مسئول بسیج دانشجویی سیستان و بلوچستان گفت: اینکه وزیر ما حاضر شود در رسانه اعلام کند که با شرکتی خائن دوباره قرارداد میبندد، جای تأسف دارد.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، علیرضا کیخا، مسئول بسیج دانشجویی سیستان و بلوچستان در جمع کارکنان ناحیه بسیج دانشجویی استان گفت: انقلاب اسلامی که اکنون در آستانه ۴۰ سالگی قرار دارد، تهدیدهای بسیار سختی را پشت سر گذاشته است.
وی با بیان اینکه از ابتدای انقلاب شاهد نفوذ ضد انقلاب در بدنه نظام بودهایم، عنوان کرد: افرادی که در سازمان مجاهدین فعالیت داشتند، بعد از انقلاب دو دسته شدند؛ عدهای دست به ترور شخصیتها زدند و عدهای کار نفوذ در لایههای نظام را بر عهده گرفتند؛ این دسته به مرور هویت خود را آشکار کردند.
کیخا ادامه داد: یک جریان در اواسط دهه ۷۰ رسما تغییر مواضع خود نسبت به انقلاب را بیان کرد و میخواستند نظام را دگرگون کنند؛ آنان برای ضربه زدن به نظام سه محل یعنی وزارت اطلاعات، نیروی انتظامی و سپاه پاسداران را مورد هجوم قرار دادند و اتفاقات سال ۷۸ به همین ترتیب رخ داد؛ در سال ۸۸ نیز هدایتگری با نفوذ صورت گرفت.
وی با تأکید بر اینکه امروز دشمن تمام داشتههای خود را به میدان آورده است، اظهار داشت: امروز در کنار حملات رسانهای دشمن، نفوذ هم وجود دارد؛ زیرا جرأت حمله نظامی ندارد که اگر داشت به کره شمالی حمله میکرد.
مسئول بسیج دانشجویی سیستان و بلوچستان تضعیف اقتدار نظام و ارائه تصویری دگرگون از کشوری که پرچمدار مبارزه با استکبار است را مهمتر از حمله نظامی دانست و بیان کرد: اینکه وزیر ما حاضر شود در رسانه اعلام کند که با شرکتی خائن دوباره قرارداد میبندد، جای تأسف دارد؛ توتالی که با قطر هم قرارداد دارد و اطلاعات منابع ما را هم میگیرد قراردادی با ایران میبندد که تنها ۱۹ درصد سود آن سهم ایران است؛ دشمن آسیب زدن به مردمی بودن نظام را مورد توجه قرار داده و این عقب نشینی در قراردادها خطر کنونی کشور است.
وی افزود: تهدید امروز کشور زانو زدن در برابر خواستههای ظالمانه غرب است؛ عدهای به هر قیمت میخواهند بگویند که برجام نتیجه داده و حاضر نیستند از مردم عذرخواهی کنند؛ چون اعتقاد دارند برای توسعه باید زانو زد.
کیخا با اشاره به تلاش برخی افراد در جهت وابسته کردن کشور ابراز داشت: اینها کسانی هستند که به «نه شرقی نه غربی» اعتقاد ندارند؛ آنان معتقد هستند که نمیتوان مستقل زندگی کرد؛ میگویند چرا آن تکنولوژی که دیگران دارند را خودمان بدست میآوریم بلکه وارد کردن آن بهتر است.