کد خبر:۶۲۲۷۸۶
مسئول بسیج دانشگاه علوم پزشکی اصفهان:
پرونده برادر رئیس جمهور، محک خوبی برای عدالت قوه قضاییه است/ مسؤولان اجازه ندهند حقوق ملت ایران، فدای جناحگراییها شود
مسؤول بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان گفت: به نظر میرسد پرونده برادر عالیترین مقام اجرایی کشور میتواند نقطه محک خوبی برای قوه قضائیه و شخص رئیس جمهور ایران در جهت اجرای عدالت باشد.

حسنی افزود، اما چنانچه عدالت در جامعه از سمت حاکمان خدشهدار شد و زیر سؤال رفت، اندک اندک مردم آن جامعه با آن حاکمیت احساس بیگانگی خواهند کرد و انگیزه خود را برای پیشبرد اهداف آن جامعه و حکومت از دست میدهند، بنابراین در روایات اهل بیت صراحتاً ذکر شده است که پیش شرط نزول برکت بر یک جامعه، اجرای عدالت است.
مسؤول بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان ادامه داد اخیراً شاهد آن بودیم که برادر عالیترین مقام اجرایی کشور به علت قانونشکنی دستگیر شد و چند روز بعد با وثیقهای بسیار گران و سنگین به طور موقت آزاد شد، به نظر میرسد این مسأله میتواند نقطه محک خوبی برای قوه قضائیه و شخص رئیس جمهور ایران در جهت اجرای عدالت باشد.
وی تصریح کرد: تمام مردم ایران چشم به تصمیم این مسؤولان دوختهاند تا ببینند که آیا شعارهایی که جمهوری اسلامی ایران در این سالها مبنی بر اجرای عدالت برای همه و عدم تبعیض داده است، به مقام عمل خواهد رسید یا نه؟
مسؤول بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در ادامه تأکید کرد: از طرف جامعه دانشگاهی ناصحانه و خیرخواهانه خطاب به قوه قضائیه و رئیسجمهور توصیه میکنیم که در این موضوع با نهایت دقت و عدالت عمل کرده و اجازه ندهند ذرهای از حقوق ملت ایران فدای جناحگراییها، سهمخواهیها و تبعیضها شود.
وی در پایان با اشاره به این روایت از پیامبر اکرم (ص) که میفرمایند نخستین کسى که به جهنم مىرود فرمانرواى قدرتمندى است که به عدالت رفتار نمىکند و ثروتمندى که حقوق مالى خود را نمىپردازد و نیازمند متکبر، گفت: اگر عدالت در جامعه جاری شد مردم به حکومتشان امیدوار شده و درهای برکت الهی بر این کشور باز خواهد شد، ولی اگر ذرهای در اجرای عدالت کوتاهی شد این بیعدالتی در نخستین مکان گریبانگیر خود حاکمان خواهد شد.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.