کد خبر:۶۲۲۹۰۱
قانعی در گفت‌و‌گو با خبرگزاری دانشجو:

کابینه دوازدهم، به فعالیت‌های پژوهشی و تحقیقاتی دانشجویان را رونق ببخشد

مسئول فرهنگی بسیج دانشگاه دولتی جهرم در خصوص باید‌ها و نبایدهای انتخاب اعضای کابینه دولت دوازدهم گفت: بنده به‌عنوان یک عضو کوچک از جامعه‌ دانشجویی خواستار هر چه بیشتر کمک به دانشجویان برای رونق فعالیت‌های پژوهشی و تحقیقاتی در زمینه‌های مختلف هستم.
مهدی قانعی، مسئول فرهنگی بسیج دانشگاه دولتی جهرم در گفت وگو با خبرگزاری دانشجو، در خصوص باید‌ها و نبایدهای انتخاب اعضای کابینه دولت دوازدهم گفت: در نگاه کلان و برای مشخص کردن مسیر کلی حرکت دولت دوازدهم در چارچوب باید‌ها و نبایدها، مسلماً چیزی که باید وجود داشته باشد، این است که وزرای جدیدی که برای کابینه معرفی می‌شوند باید نگاهشان به داخل کشور باشد بدین معنا که از نیروهای جوان تازه‌نفس خودمان استفاده کنند و به صنعت و امکانات خودمان بها بدهند و طبق سیاست اقتصاد مقاومتی ابلاغ‌شده از جانب حضرت آقا عمل کنند.
 
وی با بیان اینکه اعضای کابینه باید تمام تلاش خود را به کاربندند تا در راستای تحقق اهداف انقلاب اسلامی و پیشرفت هر چه بیشتر کشور قدم بردارند، افزود: وزرا باید در تمامی مراحل و زمان‌های انجام‌وظیفه از هر نوع لابی‌گری و دور زدن قانون و مسائل حاشیه‌ساز که به ضرر نظام و انقلاب تمام می‌شود، کاملاً دوری کنند و ازنظر مالی هم در شفافیت کامل به سر ببرند.

مسئول بخش فرهنگی بسیج دانشجویی دانشگاه جهرم گفت: باید تمام تلاش خود را برای استقلال هر چه بیشتر کشور در زمینهٔ‌های مختلف اقتصادی و غذایی و صنعتی و ... بکنند تا این هدف مهم محقق شود.

وی خواستار رونق بخشیدن به کارهای پژوهشی شد و گفت: بنده به‌عنوان یک عضو کوچک از جامعه‌ دانشجویی خواستار هر چه بیشتر کمک به دانشجویان برای رونق فعالیت‌های پژوهشی و تحقیقاتی در زمینه‌های مختلف هستم.

قانعی تصریح کرد: همچنین از وزیران و کابینه‌ محترم دولت دوازدهم خواستارم که دغدغه‌های فرهنگی و انقلابی خود را تقویت کرده و برای پیش برد اهداف انقلاب در محیط دانشگاه به تشکل‌های انقلابی، چون بسیج بیشتر و بهتر کمک کنند و دانشگاه و دانشجو را از مسائل حاشیه‌ای و هدر دهنده‌ وقت دور نگاه‌ دارند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار