کد خبر:۶۲۳۶۴۸
فرهادی:

میزان صادرات محصولات دانش بنیان به ۵۲۵ میلیون دلار رسیده است

وزیر علوم به تشریح دستاوردهای دولت یازدهم پرداخت و گفت: در ظرف چهار سال بالغ بر ۵۲۵ میلیون دلار میزان محصولات دانش بنیان در پارک‌های علم و فناوری بوده که رقم رو به رشدی است.
به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، محمد فرهادی، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در مراسم افتتاح پارک علم و فناوری ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در دوره دولت یازدهم توجه به زیرساخت‌های لازم برای علم و فناوری را در دستور کار خود قرار داده و با توجه به تعریف پارک‌های علم و فناوری ما پارک‌های استانی علم و فناوری، پارک‌های دانشگاهی عمومی، پارک‌های تخصصی و پارک‌های خصوصی را داریم که پارک علم و فناوری ارتباطات و فناوری اطلاعات نیز در این دسته بندی قرار می‌گیرد.

وی گفت: یکی از ویژگی‌های پارک‌های تخصصی خلق برند است جذب شرکت‌های بزرگ، توسعه فن بازار و ایجاد شبکه‌ای اساسی برای دانشگاهیان، پژوهشگران و فروشندگان کالاهای صنعتی از جمله اهداف پارک‌های تخصصی می‌باشد.

وزیر علوم با اشاره به اهمیت نقش علوم انسانی در جامعه و پیشرفت علم توضیح داد: علوم انسانی در مرحله تولید و بازاریابی کمک شایانی در کسب ثروت و درآمد می‌کند که نتیجه آن در جی دی پی مشخص می‌شود.

وی با تاکید بر ارتباط بین صنعت و دانشگاه گفت: در این رابطه بحث‌های زیادی مطرح می‌شود و درست است که ما در حال حاضر در جایگاه ویژه‌ای قرار نداریم، اما گام‌های اساسی برای آن برداشته شده است.

فرهادی اظهار داشت: توجه به زیرساخت‌ها و ماموریت‌های دانشگاه کارآفرین و نسل سومی شدن دانشگاه‌ها در این دولت اهمیت ویژه‌ای داشته از دستاوردهای این دولت نیز می‌توان به ارتباط با جامعه و صنعت اشاره کرد و اینکه علم تن‌ها برای علم نباشد.

وی به تشریح فعالیت‌ها و دستاوردهای این دولت در توسعه پژوهش پرداخت و گفت: سال ۹۲ تن‌ها ۳۳ پارک علم و فناوری داشتیم که در حال حاضر ۴۲ پارک داریم مراکز رشد نیز از ۴۳ مرکز در سال ۹۲ به ۱۷۹ مرکز افزایش پیدا کرده است. همچنین شرکت‌های دانش بنیانی که درون پارک‌ها مستقر بودند در سال ۹۲ تن‌ها ۱۱ شرکت بودند که امروز به ۱۱۲۶ شرکت رسیده است.

وزیر علوم تصریح کرد: میزان صادرات محصولات دانش بنیان در پارک‌های علم و فناوری در ظرف چهار سال بالغ بر ۵۲۵ میلیون دلار بوده که رقم رو به رشدی است. همچنین در سال ۹۲ تن‌ها ۵۰ قرارداد به ارزش ۵ میلیارد تومان منعقد شده بود که الان به ۳۸۰۰ میلیارد تومان قرارداد رسیده ایم. در سال ۹۲ تن‌ها ۷ شرکت خطرپذیر داشتیم که الان به ۶۶ شرکت رسیده است.

وی در خصوص تاسیس بانک تخصصی کشاورزی گفت: سه سال است که ما بر این موضوع تاکید داریم و معتقدیم دانشگاه تهران با وجود پردیس کشاورزی موفق که در آن از اساتید معتبر استفاده می‌کند باید پیشقدم شود.

فرهادی در پایان خاطرنشان کرد: باید فعالیت‌های فناورانه و نوآورانه بیشتر شود و ان شاالله روزی برسد که ما بتوانیم یک «سیلیکون ولی» برای ایران افتتاح کنیم.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار