کد خبر:۶۲۴۶۱۶
به همت شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی کازرون صورت می‌گیرد

موافقان و مخالفان طرح شهرستان جدید «کوهچنار» به گفت‌وگو می‌نشینند/ برنامه بصورت زنده پخش خواهد شد

مسئول بسیج دانشجویی شهرستان کازرون با اشاره به مباحث ایجاد شده چند روزه اخیر در سطح رسانه‌ها در خصوص جدا شدن بخش‌های کوهمره نودان و چنارشاهیجان از شهرستان کازرون گفت: این طرح موافقان و مخالفان جدّی دارد که لازم است طرفین استدلال‌های خود را به دور از هیایو و جنجال بیان کنند.
محسن رحمانی، مسئول بسیج دانشجویی شهرستان کازرون در گفت و گو با خبرگزاری دانشجو، با اشاره به مباحث ایجاد شده چند روزه اخیر در سطح رسانه ها و شبکه های مجازی در خصوص جدا شدن بخش های کوهمره نودان و چنارشاهیجان از شهرستان کازرون و ایجاد شهرستان جدید «کوهچنار»، گفت: این طرح موافقان و مخالفان جدّی دارد که لازم است طرفین استدلال های خود را به دور از هیایو و جنجال بیان کنند.

وی افزود: مخالفان ایجاد شهرستان جدید، این طرح را دارای ابهاماتی می دانند که لازم است مرتفع گردد و موافقان نیز تحقق این طرح را باعث ایجاد پیشرفت و ترقی می دانند.

مسئول بسیج دانشجویی شهرستان کازرون، وحدت مردم و مسئولین را یکی از مهم ترین مؤلفه های پیشرفت در جوامع دانست و خاطرنشان کرد: هیچ گاه نباید وحدت و آرامش مردم تحت الشعاع اقدامات نسنجیده قرار بگیرد.

رحمانی گفت: بسیج دانشجویی شهرستان کازرون به عنوان فراگیرترین تشکل دانشجویی شهرستان، این بستر را فراهم کرده است تا موافقان و مخالفان طرح ایجاد شهرستان "کوهچنار" در یک فضای منطقی و دور از احساس، در این خصوص به بحث و گفت وگو بنشینند.

وی با بیان اینکه فعالین دانشجویی دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی شهرستان کازرون نیز در این گفتگو حضور خواهند یافت، گفت: بر اساس هماهنگی های صورت گرفته، این گفتگو به صورت زنده از طریق برخی از کانال های خبری شهرستان پخش خواهد شد.

مسئول بسیج دانشجویی شهرستان کازرون از موافقان و مخالفان این موضوع خواست جهت حضور در این گفتگو به بسیج دانشجویی کازرون به آدرس خیابان طالقانی، کوچه شهید عباسی (شماره 22) مراجعه کنند و یا نام و نام خانوادگی خود را به شماره 09176324298 و 09389531889 ارسال کنند.


ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار