مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه شمال آمل گفت: اولین اردوی جهادی خواهران بسیج دانشجویی دانشگاه شمال آمل به مدت ۱۱ روز در روستای فیروزجاه بخش بندپی شرقی شهرستان بابل برگزار شد.
عنایتی، مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه شمال آمل در گفت و گو با خبرگزاری دانشجو، گفت: اولین اردوی جهادی خواهران بسیج دانشجویی دانشگاه شمال آمل به مدت ۱۱ روز از ۳۱ تیرماه تا ۱۰ مردادماه در روستای فیروزجاه بخش بندپی شرقی شهرستان بابل برگزار شد.
وی افزود: گروه جهادی کایرون در بخش های مختلف فرهنگی، آموزشی، هنری،پژوهشی، ورزشی، درمانی و اشتغالزایی، اردوی جهادی خود را برگزار کردند.
این فعال دانشجویی ادامه داد: در بخش فرهنگی برگزاری مراسم افتتاحیه و مراسم تولد حضرت معصومه (س) و روز دختر و جشن تکلیف برای دختران ۹ ساله روستا داشتند؛ همچنین اجرای مسابقه آشپزی برای خانم های روستا و اهدای جوایز به برترین های روستا و برپایی مراسم های ادعیه خوانی شبانه از دیگر فعالیت های فرهنگی این گروه است.
عنایتی تصریح کرد: دیدار با خانواده شهدای روستا و ساخت کلیپ از زندگینامه شهدای روستا همچنین عطرافشانی مزار شهدای روستا از فعالیت های فرهنگی شاخص در مورد حفظ یاد شهدا در این اردو بود.
وی افزود: همچنین مراسم روایتگری سیره شهدا توسط راوی بزرگوارمون در مزار ۹ شهید روستا با حضور خواهران جهادگر برگزار شد.
عنایتی ادامه داد: در بخش آموزشی که عمده فعالیت این گروه را شامل میشد برگزاری کلاس های مختلف در دو بخش خواهران و برادران بود.
این فعال دانشجویی بیان داشت: برگزاری کلاس ها برای چهار رده سنی مهدکودک، ابتدایی، راهنمایی و بزرگسالان برنامه ریزی و در رده سنی مهدکودک کلاس های نقاشی،رنگ آمیزی،کار دستی،قرآن و امام شناسی برگزار شد.
عنایتی گفت: کلاس های آموزشی زبان انگلیسی، زبان عربی، فارسی، ریاضی، علوم برای دو رده سنی ابتدایی و راهنمایی بصورت مجزا برای دختران و پسران روستا برگزار شد.
وی به برگزاری کلاس قرآن، احکام، امام شناسی اشاره و تصریح کرد: کلاس آموزش کمک های اولیه هم از کلاس های مهیج برای اهالی روستا بود. از کلاس های جذاب برای بچه های روستا هم می شود به کلاس کاردستی و سرود نیز اشاره کرد.
عنایتی گفت: برای سنین بزرگسالان متشکل از خانم های روستا هم کلاس های مشاوره خانواده و مشاوره های قبل و بعد ازدواج و همسرداری و بحث آزاد و احکام و همچنین کلاس های اشتغالزایی برگزار شد.
این فعال دانشجویی تصریح کرد: در بخش اشتغالزایی هم با برگزاری کلاس های ساخت بدلیجات و پادری و ساخت ابزار جالب از وسایل دور ریختنی از دیگر کلاس های خوب و تاثیرگذار این اردو بود.
عنایتی بیان داشت: در بخش درمانی هم دیدار چهره به چهره با مردم و پایش اولیه و تست فشار و قند خون و تست های فیزیوتراپی از اهالی روستا از فعالیت های مفید این اردو برای اهالی بود.
وی افزود: در بخش ورزشی هم برای دختران و پسران بصورت مجزا کلاس های ورزش همچنین برای خود جهادگران یک روز برای کوهنوردی در روستا برنامه ریزی شد.
این فعال دانشجویی تصریح کرد: در بخش پژوهشی هم خواهران جهادگر در پی تحقیقات درون روستا به داده های نسبتا کاملی از معضلات روستا و تهیه آمار کلی از روستا برای یک پایگاه آماری جامع جهت اعزام گروه های بعدی به این روستا آماده کردند.
وی افزود: همچنین این گروه بسته بهداشتی متشکل از خمیردندان و مسواک و صابون به ۴۰ دختر و پسر روستا در جهت حفظ بهداشت فردی اهدا شد.
این فعال دانشجویی گفت: در روز آخر هم به هشت خانواده که از روز اول ورود گروه به این روستا از جهت تمکن مالی در سطح پایینی قرار داشتند و شناسایی شدند؛ بسته مواد غذایی نسبتا کاملی اهدا و در آخر هم اختتامیه برای اهالی برگزار شد و از بهترین های اردو در بخش های مختلف تقدیر و تشکر به همراه اهدای جوایز صورت گرفت.