آخرین اخبار:
کد خبر:۶۲۵۱۲۳
طیبی در نشست خبری:

راه‌اندازی مدرسه اقتصاد مقاومتی برای مدیران کشور/ دانشکده علوم پایه و فناوری‌های نوین پزشکی تاسیس می‌شود

رئیس جهاد دانشگاهی با اشاره به راه‌اندازی مدرسه اقتصاد مقاومتی برای مدیران کشور گفت: همچنین مجوزهای لازم برای تاسیس دانشکده علوم پایه و فناوری‌های نوین پزشکی را اخذ کرده‌ایم.
به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، حمیدرضا طیبی، رئیس جهاد دانشگاهی در نشست خبری که ظهر امروز در ساختمان جهاد برگزار شد، گفت: مقام معظم رهبری بار‌ها به حل مشکلات مردم و تعامل گسترده با دنیا تاکید کردند بر همین اساس جهاد دانشگاهی برنامه‌های خود را تدوین کرده البته صاحب فناوری شدن نیاز به وجود زمینه هایی نظیر آزمایشگاه مرجع ملی دارد.

وی در ادامه بیان داشت: باید قوانین که بر سر راه پیشرفت کشور قرار دارد اصلاح شود و اگر در حوزه هایی فناوری نداریم باید این فناوری را از کشورهای خارجی بخریم، اما باید این نوع خرید‌ها مدیریت شود. همچنین باید در کشور احزاب قوی داشته باشیم تا از دل این احزاب مدیرانی تربیت شوند که بر کاستی‌ها و مشکلات کشور تمرکز دارند.

رئیس جهاد دانشگاهی با اشاره به تاسیس مدرسه اقتصاد مقاومتی گفت: این مدرسه در راستای دستیابی به فهم درست از اقتصاد مقاومتی راه اندازی می‌شود چرا که برداشت‌های متفاوتی از اقتصاد مقاومتی وجود دارد، ولی ما بر این باور هستیم که اقتصاد مقاومتی متکی بر توان علم و فناوری داخلی است از این رو این مدرسه برای مدیران کشور در نظر گرفته شده است.

وی در پاسخ به سوال خبرگزاری دانشجو مبنی بر اینکه حساب مشترک جهاد دانشگاهی با معاونت علمی فناوری رئیس جمهور چه نتیجه‌ای داشت؟ گفت: قرار بود طی سه سال و هر سال به میزان بیست میلیارد تومان سهم هر نهاد در این حساب واریز شود تا به صورت وام در اختیار واحدهای جهاد دانشگاهی برای اجرای پروژه‌ها قرار بگیرد، اما در سال ۹۵ به دلیل آنکه جدول ۱۴ حذف شد معاونت علمی نتوانست در این حساب واریز خاصی داشته باشد، اما جهاد تلاش می‌کند آرام آرام منابع را به این حساب تزریق و پروژه‌ها ادامه پیدا کند.

طیبی ادامه داد: ۱۲ طرح ملی و مهم جهاد دانشگاهی در حوزه‌های علوم انسانی به تصویب شورای علمی سازمان برنامه و بودجه رسیده البته ۲۵ طرح نیز در حال بررسی است. این فعالیت‌ها در آینده نزدیک به فعالیت‌های شاخص جهاد دانشگاهی تبدیل می‌شود.

وی ادامه داد: در زمینه چاپ مقالات نیز توانستیم ۳۶۲ عنوان مقاله را در ISI نمایه کنیم که نسبت به سال قبل رشد ۲۱. ۱ درصدی داشته همچنین مجوز تاسیس دانشکده علوم پایه و فناوری‌های نوین پزشکی را نیز دریافت کرده ایم و در کنار آن پارک علم و فناوری فناوری‌های نرم نیز احداث خواهد شد.

در ادامه پورعلی، معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی توضیح داد: ۱۵۴۶۱ وام دانشجویی به متقاضیان به ارزش ۶۲ میلیارد ریال پرداخت کردیم و ۵۶۰ خیر دانشگاهی را توانسته ایم از میان اساتید به صندوق جهاد دانشگاهی اضافه کنیم. همچنین ۱۶ برنامه هماهنگ و ۱۶ طرح شاخص داشتیم.

وی افزود: سال گذشته گردهمایی دانشجویان حامی محیط زیست را داشتیم که منجر به تاسیس باشگاه محیط زیست شد که مورد استقبال دانشجویان قرار گرفت.

پورعلی در پایان خاطرنشان کرد: مرکز علم و فناوری دانشجویان در معاونت فرهنگی فعالیت داشته و توانسته ایم رویدادهای کارآفرینی اکسیر و طلوع برکت را به اتکا ظرفیت‌های موجود در جهاد دانشگاهی به انجام برسانیم.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار