استاندار سمنان با حضور در سازمان جهاددانشگاهی استان، بر ضرورت حمایت از طرحها و برنامههای جهاددانشگاهی استان تأکید کرد.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، محمد رضا خباز در دیدار با رئیس و کارکنان جهاددانشگاهی استان سمنان با بیان اینکه جهاددانشگاهی امروز به درخت تناوری مبدل شده گفت: آوازه جهاددانشگاهی امروز فراتر از ایران به کشورهای جهان رسیده است و از برکات اندیشههای امام راحل است که این بنیان مرصوص را بنا نهاد.
استاندار سمنان با تجلیل از خدمات جهاددانشگاهی در استان سمنان اظهار کرد: هرچه در جهاددانشگاهی هزینه شود، نوعی سرمایهگذاری مطمئن برای آینده کشور است.
وی با بیان اینکه من معتقدم جهاددانشگاهی به امر تزکیه نفس مشغول است، افزود: خداوند درقرآن و در سوره شمس ۹ بار سوگند یاد کرده و میفرمایند هر کس درمسیر تزکیه خود قدم بردارد رستگار میشود.
وی جهاد دانشگاهی را یک کارخانه انسان سازی دانست و گفت: فعالیتهای علمی و پژوهشی و رسانهای این نهاد انقلابی که از درون آن خدمات ارزشمند و ماندگاری به نظام و مردم شده امروز آوازه و شهرتی جهانی پیدا کرده و این مایه خرسندی و مسرت است.
خباز جهاد دانشگاهی را یکی از بازوان قوی نظام اسلامی ارزیابی و تصریح کرد: جهاد دانشگاهی یک ملت است. این مجموعه تنها یک نهاد عادی و معمولی نیست و از آنجا که خدمات آن همه کشور را دربرگرفته به تعبیر رهبری معظم انقلاب جهاددانشگاهی یک سمتگیری و یک فرهنگ است.
استاندار سمنان با اشاره به گزارش ارائه شده از سوی رئیس جهاددانشگاهی استان، به تجلیل از رویکرد برنامهمحوری این نهاد پرداخت و گفت: برنامههای طراحی شده جهاد دانشگاهی استان متناسب با ظرفیتها و مزیتهای استان است و از این رو هدفگذاری این نهاد برای فعالیت در راستای اهداف توسعهای استان در بخشهای صنعت و معدن، کشاورزی وگردشگری و غیره قابل ستایش است.
وی به ظرفیتهای گردشگری استان سمنان و تنوع اقلیمی آن اشاره کرد و گفت: فاصله کوتاه بین اقلیمهای مختلف و نزدیک کویر، کوستان و جنگل در این منطقه که کمتر از دو ساعت است ظرفیت بسیار ویژهای است که باید بیشتر معرفی شود.
خباز از کویر به عنوان یک پتانسیل و نعمت در استان نام برد و افزود: هنر بهره بردن از این نعمت الهی بسیار مهم است و جهاد دانشگاهی با پژوهشکدهها و برنامههای خود میتواند یا یک برنامهریزی دراین بخش موثر باشد.
عالیترین مقام اجرایی دولت در استان بر لزوم حمایت از جهاددانشگاهی استان تاکید کرد و افزود: جهاددانشگاهی در استان میتواند کمک بیشتری به دستگاههای اجرایی کند و مدیران استان باید از این ظرفیت در همه بخشها استفاده کنند.
حسن رهایی رئیس جهاددانشگاهی استان نیز در این دیدار با تقدیر از حمایتهای ویژه دکتر خباز و نگاه ویژه ایشان به این نهاد انقلابی از استاندار سمنان به عنوان یک استاندار ارزشی و جهادی یاد کرد و گفت: استاندارسمنان پدر معنوی جهاد دانشگاهی استان سمنان است و ما برخود میبالیم که از نعمت وجود ارزشمند ایشان در استانبرخورداریم.
وی با بیان اینکه منابع اعتباری جهاددانشگاهی عمدتا از محل فعالیتهای علمی و آموزشی خود این نهاد تامین میشود، تصریح کرد: جهاد دانشگاهی استان سمنان مجموعهای خودکفا است که ماموریتهای خود را متناسب با نیازهای واقعی جامعه تعریف میکند.
عضو هیات علمی جهاددانشگاهی استان با اشاره به چند پروژه مهم در حال اجرای این نهاد خواستار حمایتهای بیشتر استان برای نهایی کردن این پروژهها شد.
رهایی یادآوری کرد: با ایجاد این زیرساختها و به فرجام رسیدن چندین پژوهشکده و پروژه جهاددانشگاهی این نهاد میتواند به یک قطب موثر تبدیل شود.
وی گفت: در همین راستا جهاد دانشگاهی حوزه پژوهش چند ماموریت ملی را دنبال میکند که شعبه استانی پژوهشکده رویان، مرکز سرطان مبتنی بر فرد، مرکز به نژاد دامی در مهدیشهر و مرکز تولیدات گیاهی مقاوم به سرما و بیآبی و همچنین گیاهان دارویی در بسطام و شاهرود از آن جمله است.