کد خبر:۶۲۹۴۰۲
دانشجویان دندانپزشکی جندیشاپور اهواز خطاب به معاونت آموزشی:
مانع جابجایی دانشجویان دندانپزشکی به بیمارستان سینا شوید/ تقاضا میشود موضوع را مجددا بررسی کنید
دانشجویان دندانپزشکی ورودی ۹۴ پردیس خودگردان دانشگاه جندی شاپور در نامهای خطاب به معاونت آموزشی در خصوص انتقال این دانشجویان به بیمارستان سینا شهر کارون اعلام کرد: مانع جابجایی دانشجویان دندانپزشکی به بیمارستان سینا شوید.

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، دانشجویان دندانپزشکی ورودی 94 پردیس خودگردان دانشگاه جندی شاپور در نامهای خطاب به معاونت آموزشی در خصوص انتقال این دانشجویان به بیمارستان سینا شهر کارون اعلام کرد: مانع جابجایی دانشجویان دندانپزشکی به بیمارستان سینا شوید.
متن کامل این نامه به شرح زیر است:
معاونت محترم آموزشی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز با عرض سلام و احترام، احتراما به استحضار میرساند که ما جمعی از دانشجویان دندانپزشکی ورودی ۹۴ پردیس خودگردان دانشگاه جندی شاپور اهواز دو سال علوم پایه را در دانشکده دندانپزشکی مشغول به تحصیل بودیم و در طی این مدت هیچ گونه مشکلی در روند و فضای آموزش و در تعامل با سایر دانشجویان نداشته ایم.
اخیرا و البته نه به طور قطعی اعلام شده است که دانشجویان پردیس برای دوره کلینیک به بیمارستان سینا انتقال مییابند. اگر چه با توجه به کد رشته انتخابی در دفترچه انتخاب رشته سال ۹۴ (کد ۱۱۲۴۰) محل تحصیل پردیس دانشگاه جندی شاپور اهواز (و نه شهرستان کارون) ذکر شده است، با توجه به مشکلات متعدد محیطی، آموزشی، پژوهشی و رفاهی بیمارستان سینا که بر هیچ کس پوشیده نیست و نظر به اینکه پذیرش اینجانبان در قالب پردیس دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور بوده و با توجه به اینکه عمده دروس کلینیک به صورت تئوری بوده و نیازی به یونیت ندارد و ان شالله طی یک یا دو سال آینده ساختمان جدید به فضاهای آموشی اضافه میگردد و با توجه به تعامل کل دانشجویان ورودی ۹۴ با هم و حتی انتخاب گروههای بالینی از چند ماه قبل به درخواست دانشکده، از جنابعالی تقاضا میشود که موضوع را مجددا مورد بررسی قرار داده و جلوی این جا به جایی گرفته شود.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.