به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، واحد امور بانوان دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد، برنامه پياده روي پرسنل خواهر دانشگاه را امروز صبح راس ساعت ۷:۳۰ از ستاد دانشگاه به سمت پارك تهليجان برگزار کرد. به گفته مسئولین برنامه هدف از برگزاري اين مراسم ترغيب بانوان به ورزش هاي همگاني و پياده روي و سنجش ميزان استقبال اين عزيزان از برنامه هاي جمعي براي برنامه ريزي هاي آتي واحد امور بانوان است.
سيد علي درخشان سرپرست مديريت روابط عمومي و امور بين الملل دانشگاه علوم پزشكي شهركرد گفت: در بيست و يكمين روز از شهريورماه جاري جمع كثيري از بانوان شاغل در مراكز تابعه اين دانشگاه در مراسم پياده روي شركت و در پارك تهليجان گردهم آمدند.
سيد علي درخشان افزود: در اين گردهمايي بزرگ، شركت كنندگان ضمن گراميداشت هفته ولايت و امامت بر حفظ سلامت بانوان به عنوان محور سلامت خانواده و جامعه تاكيد و در فضايي شاد و صميمي به صرف صبحانه پرداختند.
وي تصريح كرد: شركت كنندگان در اين مراسم پس از پيمودن مسير ستاد دانشگاه به سمت پارك تهليجان در اين پارك تجمع و پس از شنيدن سخنان مشاور رئيس دانشگاه در امور بانوان و خانواده و معاون بهداشتي مركز بهداشت شهرستان شهركرد به قيد قرعه به ۲۵ نفر از آنان كارت هديه ۵۰۰ هزار ريالي و يك ميليون ريالي اهدا شد.
مشاور رئيس دانشگاه در امور بانوان و خانواده ؛ هدف از برگزاري اين مراسم را ترغيب بانوان به ورزشهاي همگاني و پياده روي و سنجش ميزان استقبال از برنامه هاي جمعي براي برنامه ريزيهاي آتي واحد امور بانوان عنوان كرد.
دكتر پروانه فتاحي افزود: معمولاً بانوان به دليل مشغله هاي كاري و رسيدگي به امور منزل كمتر به سلامتيشان توجه دارند و امروز با مساعدت رياست و مسئولان دانشگاه بانوان شاغل در اين مجموعه با گردهمايي در اين محل بر لزوم توجه بيشتر به سلامت بانوان و ترغيب آنان به ورزشهاي همگاني تاكيد كردند.
وي،ضمن تقدير از همكاري مديريت پشتيباني و مديريت روابط عمومي در برگزاري اين برنامه افزود: بانوان بايد بدانند يكي از ملزومات زندگي ورزش و فعاليت بدني مناسب است.
دكتر فتاحي اظهار داشت: ورزش موجب نشاط و شادابي و سلامتي روحي و رواني افراد مي شود و از بروز بيماريهاي مزمن پيشگيري مي كند.
وي انجام روزانه نيم ساعت ورزش را براي حفظ سلامت افراد ضروري دانست و افزود: اگر فرد در خانواده سابقه بيماريهايي همچون ديابت داشته باشد با ورزش كردن مي تواند ابتلا به اين بيماري را تا ۱۰ سال به تاخير بيندازد.
دكتر فتاحي گفت: امور بانوان دانشگاه برنامه هاي متنوعي براي بانوان اين مجموعه در نظر دارد كه لازمه اجراي آن استقبال كاركنان از اين برنامه ها است.
وي با اشاره به استقبال خوب بانوان از اين برنامه افزود: اميد است با تداوم اين همكاريها شاهد اجراي هرچه بيشتر برنامه هاي جمعي در دانشگاه باشيم.
دكتر نرگس عسگري معاون بهداشتي مركز بهداشت شهرستان شهركرد نيز در ادامه اين مراسم ازچهار بيماري قلبي و عروقي، ديابت،بيماريهاي تنفسي و سرطانها به عنوان شايعترين علل مرگ و مير در جهان و كشور ياد كرد.
عسگري افزود: بيماريهاي قلبي و عروقي را عامل ۵۰ درصد از مرگ و مير ها در شهركرد برشمرد و اظهار داشت: سبك زندگي غلط افراد، چاقي،كم تحركي از عوامل موثر در بروز اين بيماريها است.
معاون بهداشتي مركز بهداشت شهرستان شهركرد تغذيه نامناسب، چاقي و اضافه وزن، فعاليت بدني نامناسب و مصرف سيگار والكل را چهارريز فاكتور و عامل بروز بيماريها عنوان كرد و افزود: متاسفانه مصرف نمك در كشور ايران ۲ تا ۳ برابر و مصرف شكر ۱۰ برابر نرم جهاني است .
دكتر عسگري انجام ۱۵۰ دقيقه فعاليت بدني مناسب در هفته را براي حفظ سلامت افراد ضروري دانست و افزود: فعاليت روزمره و كاري نمي تواند جايگزين فعاليت ورزشي باشد.
وي در ادامه ، به افزايش گرايش بانوان به مصرف سيگار و قليان و كاهش سن مصرف دخانيات در كشور به عنوان معضل امروز جامعه اشاره داشت و تصريح كرد: مصرف كنندگان قليان بايد بدانند هر بار استنشاق قليان معادل ۸۰ تا ۹۰ نخ سيگار است.
تجمع بانوان شاغل در مراكز بهداشتي و درماني و تابعه دانشگاه در شهركرد در پارك تهليجان و صرف صبحانه در فضايي صميمي و شاد از ديگر برنامه هاي جانبي اين مراسم پياده روي است.