دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: وقتی یک شرکت موفق میشود حسادت و رقابت ناسالم جلوی کارش را میگیرد و نمیگذارد که کارش را بکند.
به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، مخبر دزفولی عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی در اختتامیه نمایشگاه زیست فناوری با اشاره به سابقه این علم در کشور گفت:خیلی نیست موضوع بیوتک و فناوریهای پیشرفته را شروع کردیم. اول راه جریان تحول علمی هستیم و در فناوری جدید اول راهیم. بیوتکنولوژی به صورت جهشی و تساعدی زندگی و آینده انسانها را زیر و رو میکند. کشور ما دارای انرژیهای نهفته پنهانی است که میتواند آزاد شود به شرطی که درگیر مقررات نا به جا نشود که شدیم در هر بخشی به جای اینکه دوستان، مسئولان، خدمت گزار و تسهیل گر باشند سد جلوی راه محققین شدند.
وی افزود: ما باید این مشکلات را برطرف کنیم. ما با همه سختی هایی که در این هفت هشت سال کشیدیم ۵۰۰، ۶۰۰ میلیون دلار خلق ثروت داشتیم و این مبلغ چیزی نیست که سرش دعوا داریم. ما اول راه تحولات علمی هستیم. در دنیا رتبه ۱۴ زیست فناوری در مقاله علمی را داریم، اما در تولید ثروت چه طور؟ در مصرف محصولات چه طور؟ در گرفتن بازار همسایهها چه طور؟ اختلافات در کارهای علمی باید در دانشگاه مطرح شود نه در رسانهها. رسانهای شدن این موارد مردم را ناامید کند و باعث ترس در جامعه شود.
مخبر دزفولی در ادامه اضافه کرد: گفتیم میخواهیم سه درصد بازار را کسب کنیم اما با وجود اینکه ۳۰۰، ۴۰۰ شرکت دانش بنیان داریمِ صادرات مان در بیوتک کم است. به محض اینکه یک شرکت دانش بنیان میخواهد چیزی را صادر کند هزاران قانون جلویش میگذاریم. وقتی یک شرکت موفق میشود حسادت و رقابت ناسالم جلوی کارش را میگیرد و نمیگذارد که کارش را بکند.
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی در پایان اظهار داشت: جلسات آینده محققین و شرکتهای دانش بنیان بیایند صحبت کنند و تا سال آینده شاهد یک ترقی چشمگیر باشیم. بیوتک میتواند منشا خیلی اتفاقات باشد شرطش همدلی و امید دادن به جامعه است.