آخرین اخبار:
کد خبر:۶۳۸۴۷۸
بازکار در گفت‌و‌گو با خبرگزاری دانشجو:

کند شدن رشد علمی حاصل توجه بیش از اندازه دولت به دستگاه دیپلماسی است/ وزارت علوم محل بازی‌های سیاسی نیست

دبیر واحد آموزش جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه لرستان گفت: دولت در گردنه‌های حساس یا چپ کرده و یا لنگیده، وزارت علوم محل بازی‌های سیاسی نیست.
سید ماهان بازکار، دبیر واحد آموزش جامعه  اسلامی دانشجویان دانشگاه لرستان در گفت و گو با خبرگزاری دانشجو، گفت: دانشگاه هسته‌ مرکزی یک کشور است. اگر دانشگاه مشکل داشته باشد شک نکنید آن مشکل به کشور صدمه خواهد زد. 

وی افزود: دانشگاه، چون مرکز تولید علم و تربیت سرمایه‌ انسانی یک مملکت است باید در صدر توجه‌ها قرار گیرد. این روز‌ها شاهد بی بند و باری‌های عجیبی در دولت هستیم؛ اما نکته قابل توجه و تذکر مسئله‌ نبود سکاندار در وزارت علوم است. 

این فعال دانشجویی ادامه داد: وزارت علوم مستقیما با تربیت نسل آینده سر و کار دارد و لازم است که بیشترین توجه‌ها معطوف به وزارت علوم باشد؛ اما متاسفانه شاهدیم که دید آقای رئیس جمهور نسبت به وزارت علوم دید مثبتی نیست و مراکز آموزشی علمی را یک مرکز انسان ساز نمی‌دانند.

بازکار گفت: می‌بینیم که دانشگاه به جای اینکه انسان ساز باشد، انسان سوز شده و چندسال از مهم‌ترین لحظات عمر جوانان این مملکت را تلف می‌کند. دیگر وقت آن است تحولی عظیم در آموزش ابتدایی و عالی کشور ایجاد شود. 

وی افزود: مسئولان دولتی به دانشگاه به چشم ضربه گیر اشتغال نگاه می‌کنند، اینگونه که به جای ایجاد اشتغال برای جوان، چهار سال جوانان مستعد را اسیر مدرک می‌کنند بعد هم بدون شغل ر‌ها می‌شود؛ در حالی که چهار سال زحمت نه تنها شغل امن بلکه حتی بار علمی هم نداشته است.

بازکار تصریح کرد: دولت فعلی که در گردنه‌های حساس یا چپ کرده و یا لنگیده، وزارت علوم را محل سیاسی بازی‌های خود کرده و جای تعجب است که چطور بعد از گذشت ماه‌ها هنوز نتوانسته یک وزیر علوم متعهد و متخصص انتخاب کند؛ در حالیکه ما نیروهای انقلابی و کارآمد زیادی در سطح هیئت علمی‌های دانشگاه‌های کشورمان داریم. 

وی گفت: کند شدن رشد علمی کشور حاصل توجه بیش از اندازه به دیپلماسی است و به دنبال ان کم شدن توجه‌ها به داخل و مراکز علمی داخل کشور است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار