آخرین اخبار:
کد خبر:۶۳۹۹۰۱
یک استاد دانشگاه مطرح کرد

دشمن با انگ تروریست زدن به سپاه به دنبال برجام ۲ است/ دیوانه مطرح کردن ترامپ بازی جدید برای گرفتن امتیازات بیشتر

یک استاد دانشگاه گفت: آمریکا با دادن انگ‌هایی مانند تروریستی، جریان تروریست و یا شاخه تروریستی به سپاه بدنبال برجام ۲ است که این برجام فقط به موضوع موشکی محدود نمی‌شود، بلکه انحلال سپاه را نیز به دنبال دارد.

مصطفی باقرزاده در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو در مشهد، در خصوص سناریوی جدید اروپا و آمریکا در قبال برجام، گفت: بسیار مهم است که بدانیم این سناریوی جدیدی که توسط اروپا و آمریکا اتفاق می‌افتد، بازی‌ای بیش نیست.

دشمن با انگ تروریست زدن به سپاه به دنبال برجام ۲ است/ دیوانه مطرح کردن ترامپ بازی جدید برای گرفتن امتیازات بیشتر 

سناریوی اروپا و آمریکا بازی پلیس خوب و بد است

وی افزود: شخصیتی مثل ترامپ همین‌طوری رئیس جمهور آمریکا نشده، بلکه از لایه‌های مختلفی توسط حزب جمهوری‌خواه عبور کرده و در نهایت رئیس جمهور شده است، بنابراین مطرح کردن دیوانگی ترامپ حتی از سمت خودش به نظر من راه‌اندازی دیوانه بازی است که قصد دارند با استفاده از این تکنیک پالس را به خصوص به داخل جمهوری اسلامی ایران و در کنارش به کشوری مثل کره شمالی منتقل کنند.

این استاد دانشگاه بیان کرد: پالسی که قرار است به داخل کشور منتقل شود این است که ایران بپذیردکه «با رئیس جمهور دیوانه‌ای به نام ترامپ در آمریکا روبرو است که امکان انجام هر اقدام حتی راه‌اندازی جنگ از سمت او وجود دارد، بنابراین باید در برابر این ترامپ دیوانه از قوه عاقله استفاده کرد و قوه عاقله در شرایط فعلی و در فرآینده پیش رو این است که باید با این فرد به تعامل رسید و یا به عبارت دیگر باید به یک نقطه رسید که جنگ اتفاق نیفتد».

باقر زاده متذکر شد: در این سناریو اتحادیه اروپا قرار است که نقش میانجی را بین ایران و آمریکا بازی کند، برای این که آن چیزی که آمریکا دنبالش است، یعنی حفظ پوسته برجام و در عین حال گرفتن امتیازات بیشتر از کشورمان که به دلیل دیوانگی ترامپ در واقع محقق شود.

این استاد دانشگاه خاطرنشان کرد: به این ترتیب نه اروپا در حال حمایت از برجام می‌باشد و نه آمریکا دیوانه است، بلکه این یک سناریوی تکمیل شده و موید یکدیگر است در جهت امتیاز گیری بیشتر از ایران که این امتیاز‌گیری بر اساس قطعنامه 2231 است که برجام در ذیل آن تعریف شده است.

وی با اشاره به این که عملاً صحبت در راستای فناوری و فعالیت های موشکی است، تصریح کرد: آنان به بهانه خروج آمریکا از برجام و یا به تعبیر خودشان دیوانه بازی ترامپ در نظر دارند که کشور را از نظر موشکی و تحولات منطقه‌ای که توسط ایران برای موضوع هسته ای محقق شده متوقف کنند.

باقرزاده گفت: اکنون ایران با قرائت انقلاب اسلامی در حال حرکت به سمت ایجاد نظم نوین جهانی است و اورپا و آمریکا می‌خواهند که با سناریوی خود این حرکت ایران را نیز متوقف کنند.

این استاد دانشگاه افزود: یکی از مولفه های تمدن سازی نوین اسلامی توسط ایران مسسله هسته ای است که دشمنان فکر کردن با برجام توانسته‌اند این تمدن سازی را متوقف کنند در صورتی که در اشکال مختلف اثبات کردیم که مثل آب روان هستیم و در هیچ کجا و با هیچ سنگی بند نمی شویم.

وی بیان کرد: بنابراین اکنون عرصه به نحوی است که آمریکا احساس می‌کند باید بتواند با حفظ ظاهری پوسته برجام و اجرای تکنیک‌های طراحی شده خود در یک و دو گوشه دنیا مانند کره شمالی این پیام را به ایران انتقال دهد که آمادگی داشته باشید در صورتی که آنچه ما می‌گویم، صورت نگیرد، این اتفاقات هم ممکن است در کشور شما به وجود بیاید.

برای برجام اروپا یک تصمیم مجزا از آمریکا نخواهد داشت

باقرزاده متذکر شد: این گونه فکر نکنید که اروپا یک تصمیم مجزا از آمریکا خواهد داشت، این گونه نیست، به خصوص با جلسه اخیرشان که ظریف هم در آنجا جلسه بود، مشخصا اروپا این تائید را به ترامپ داد که شما در صورتی که بخواهید تصمیم خروج از برجام بگیرید به جهت این که فعالیت های ایران در منطقه را بیشتر مدیریت کنید، ما حمایت می کنیم.

این استاد دانشگاه بیان کرد: این شاکله کاری طرح مشترک بین آمریکا واروپا است، به این معنا که آمریکا در تصمیم‌گیری‌هایش انزوا نخواهد داشت و اروپا هم از آن حمایت خواهد کرد و بازی یک بازی پیچیده نیست و بازی تکراری است.

وی خاطرنشان کرد: بحث سر این نیست که آنها می‌خواهند چه کاری انجام دهند، بلکه بحث سر این است که ما می‌خواهیم چه کاری انجام بدهیم و به عبارات دقیق‌تر این‌که مشخص کنیم، دولت با مرکزیت شخص رئیس جمهور می‌خواهد چه تصمیمی بگیرد و این مسئله نیازمند تمرکز بیشتر است.

این استاد دانشگاه در خصوص برداشتن تحریم‌های هسته‌ای در برجام تصریح کرد: از همان ابتداء گفته شده که در برجام هیچ تحریمی برداشته نخواهد شد و دو بار این تحریم ها به صورت یکجا، در قالب قانون جدید و با بهانه‌های جدید مانند حقوق بشر و تروریسم، بر سر ایران آورا شد.

باقرزاده گفت: این سناریوری اروپا و آمریکا همان بازی پلیس خوب و بد است و تنها تفاوتش با بازی قبل این است که با اجماع قرار است این بار آمریکا نقش پلیس بد را بازی کند و به این صورت یک چهره غیر دیوانه‌وار از اروپا به ایران ارائه خواهد شود مبنی بر این‌که شما بدانید با دیوانه ای به نام ترامپ روبرو هستید.

وی افزود: هر چند که معتقدیم که لیبرالیسم از یک سیستم دیوانگی برداشته شده و در این موضوع تشکیکی نیست؛ اما این که می‌خواهند ترامپ را به عنوان آدم دیوانه معرفی کنند به منظور امتیاز‌گیری رویکرد دیگری است که در جای خودش حائز اهمیت است.

این استاد دانشگاه بیان کرد: این رویکرد به جهت شناختی است که احساس می کنند از برخی مسئولان یا فرآیند مسئولیتی به عنوان دستگاه اجرایی کشور پیدا کرده‌اند.

انحلال سپاه هدف دشمن از مطرح کردن تروریست بودن آن

باقرزاد در پاسخ به این سوال که آنان چه امتیازاتی می خواهند از ایران بگیرند؟ متذکر شد: آنان بدنبال برجام دو هستند که این برجام فقط به موضوع موشکی محدود نمی‌شود، بلکه با دادن انگ‌هایی مانند تروریستی، جریان تروریست و یا شاخه تروریستی به سپاه بدنبال انحلال آن هستند.

وی خاطرنشان کرد: در صورتی که سپاه بدنه مشترک مردم و نظام است، مهمترین جریان در کل دنیا و موثرترین بدنه وجریان در تامین صلح و امنیت جنوب غرب آسیا و شمال آفریقا است.

سپاه منادی صلح در دنیا است

این استاد دانشگاه باتاکید بر این‌که سپاه منادی صلح در دنیا است، تصرح کرد: برای صلح نیازی نیست که در دنیا فریاد بزنید، بلکه زمانی صلح محقق می شود که شما گردن‌کشان و قلدوران دنیا را سر جایشان بنشانید، در این صورت رفع ظلم در دنیا اتفاق می افتد و صلح به صورت پایدار رقم می خورد، دشمن با این گونه انگ زدن به سپاه به خصوص شاخه قدس آن دنبال محقق کردن برجام دو هستند.

باقرزاده گفت: در لایه های بعدی حقوق بشر و مسائل مربوط به آن را مطرح می‌کنند که اکنون با دغدغه‌های دیگر در حال مطرح شدن است، بنابراین تنها این نیست که موشکی را محدود کنند، چون امتیازات و برگ‌های متعددی توسط جمهوری اسلامی ایران وجود دارد که این امتیازات و برگ‌ها قابلیت این را پیدا کرده‌اند که ایران مثل یک بازیگری توانمند و قدرتمند و با انواع ایده‌ها و تکنیک‌ها بتواند در بازی‌های بین‌المللی امنیت و صلح در مرحله اول برای جریان اسلامی و تفکر اسلامی در منطقه و در مرحله دوم به صورت ویژه برای جغرافیایی ایران محقق کند.

این استاد دانشگاه افزود: اقدامات ایران در مقابله با این سناریو مهم می‌باشد، چون تصمیماتش در این خصوص کلان و ویژه است؛ اما دولت در گام اول باید به این نتیجه رسیده و به این رویکرد ایمان پیدا کرده باشد که با استفاده از استعدادها و توانمندی‌های داخلی مشکلات را حل کند.

بازگشت به توان داخل توفیق جدی و بزرگی برای ما است

باقرزاده بیان کرد: بازگشت به توان داخل توفیق جدی و بزرگی برای ما است، چون در ادامه تمام مولفه‌های ایران به منظور مقابله با سنارویوی غرب و آمریکا به صورت پیوسته اجرا و به این ترتیب آجرهای این دو مینو ریخته و توفیق بزرگی برای کشور رقم خواهد خورد و در کمتر از پنج سال چهره‌ای قدرتمند و شکوفا از ایران به جهان نشان داده می‌شود.

وی متذکر شد: چنانچه بازگشت به داخل رقم بخورد، مثلا در عرصه هسته‌ای دوباره درها به منظور فعالیت‌های دانشمندان باز ‌شود؛ شما خواهید دید که می‌توانیم ظرفیت غنی سازی خود را به دنیا معرفی کنیم و در راستای فعالیت‌های صلح آمیز هسته‌ای با دنیا همکاری داشته باشیم، و ضمن استحکام کشور، شکوفایی آن را در عرصه صنعت و علم شاهد باشیم.

این استاد دانشگاه تصریح کرد: شکوفایی کشور در عرصه علم وصنعت با این مسئله مرتبط است که منطق فکری جریان اجرایی کشور در راستای اهداف انقلاب اسلامی قرار گیرد.

باقرزاده گفت: ایران با خروج آمریکا از برجام می‌تواند، دوره جدیدی از فعالیت‌های صنعت هسته‌ای خود را آغاز کند که در صورت موفقیت در این زمینه، پالس جدیدی را به دنیا مخابره می‌کند.

این استاد دانشگاه افزود: همچنین کشور می تواند زمینه های بازگشت صنعت نفت، گاز و پتروشیمی به شرکت‌های داخلی را فراهم و فعالیت‌ شرکت‌های خارجی که بر اساس محتوای برجام عرصه صنعتی را در دست گرفته‌اند را قطع کند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار