آمریکا و مستکبرین داخلی دو روی یک سکه هستند که سعی در بی تفاوت کردن مردم نسبت به مسائل اجتماعی دارند و برخی عناصر داخلی این جریان باعث ایجاد یک دوئیت در درون نظام شدهاند.
گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، یادداشت دانشجویی؛ معنای مستکبر در ادبیات اسلامی یعنی کسی که از روی گردنکشی به حقوق دیگران تعدی کند، یعنی اگر حق مطابق میلش نباشدآن را نپذیرد، حال این مستکبر میتواند یک شخص باشد یا کشور، میتواند یک کشور استعماری مانند آمریکا باشد که بخاطر منافع خود به هیچ قانونی و حتی اصول اخلاقی پایبند نباشد ویا میتواند شخصی در لباس اسلام باشد.
یکی از مصادیق این استکبار حکومت حدود پنجاه ساله پهلوی بود که با پشتوانه برخی نظامهای بین المللی به حقوق ملت خود تجاوز می کرد که در حرکتی با محوریت علمای دینی و همکاری دیگر گروهها منجر به تغییر رژیم گردید، و در این میان عدهای حرکت های دیگری را شکل دادند که امام آن را انقلاب دوم ومکمل انقلاب اول لقب داد.
دیری نپایید کسانی که خود را از همه انقلابیتر می دانستند و می دانند در قالب مراودات علمی به سرزمینی که تا دیروز عامل بدبختی میدانستند رهسپار شدند و نمی دانم آمریکا با چه انگیزهای به افرادی با چنین پروندهای اجازه ورود و تحصیل داد؟ که البته این مسئله به خانواه این افراد تسری پیدا کرد و بسیاری از این افراد آموزش فرزندان خود را به همان استکبار دیروز یپرده اند.
اگر به عملکرد این افراد نگاهی کنیم اثرات آن همنشینی مشاهده می شود، کسانی که حتی به حضور آمریکا در حد سفارت هم رضایت نمیدادند و روزی از دیوار سفارت بالا رفتند امروزه بدنبال عادی سازی روابط در سطوح اقتصادی و فرهنگی هستند.
پس بحث استکبار ستیزی مختص به اسلام هم نیست؛ چرا که هستند افرادی با لباس و عمامه که اگر از گل نازکتر به آنها گفته شود و یا بخاطر ظلم و گردنکشی و نپذیرفتن حق در فتنه ۸۸ در خانه خود تحت مراقبت قرار گیرند از رسانههای استکبار تا کاخ سفید برای بیماری ایشان ابراز نگرانی میکنند و خواستار آزادی ایشان هستند و از طرفی بدنبال ترور افرادی مانند رهبر کره شمالی است که نه اسلام میداند و نه عمامه دارد.
پس یکی از وجوه استکبار ستیزی مبارزه با این پدیده در بعد بین المللی است که عملکرد مسئولین در این بحث باعث شد رهبری جهادکبیر را مطرح کنند که مسئولین مواظب باشند کشور را به سمت وابستگی به بیگانه در هیچ بعدی نبرند، و یکی از وجوه دیگر این مسئله مقابله با این پدیده در بعد داخلی است یعنی مقابله با کسانی که خود آقازاده و ژن برتر میدانند و مردم را شهروند درجه چندم میپندارند، کسانی که دست درازی به بیت المال را حق خوداز سفره انقلاب میدانند، کسانی که حاضر نیستند قانون درباره آنها اجرا شود و همه اینها نیز مصادیق استکبار ستیزی میشود.
آمریکا و مستکبرین داخلی دو روی یک سکه هستند که سعی در بی تفاوت کردن مردم نسبت به مسائل اجتماعی دارند و برخی عناصر داخلی این جریان باعث ایجاد یک دوئیت در درون نظام شده اند یک طرف جهادکبیر بعنوان مطالبه رهبری و همچنین خواست مردم در عدم وابستگی و از طرفی جریانی که کلید مسائل را در تنش زدایی با استکبار جهانی میداند، که جریان انقلابی باید با هر دوبعد داخلی و بین المللی این جریان مقابله کند.
امین اردشیری-شورای تبیین مواضع و مسئول بررسی و تحلیل بسیج دانشجویی شهرستان کازرون
انتشار یادداشتهای دانشجویی به معنای تأیید تمامی محتوای آن توسط «خبرگزاری دانشجو» نیست و صرفاً منعکس کننده نظرات گروهها و فعالین دانشجویی است.