سرپرست سابق وزارت علوم گفت: تکه تکه کردن آموزش عالی به نفع کشور نیست بلکه به ضرر آن است، امیدوارم دوران وزارت دکتر غلامی دوران بازگشت اصل آموزش عالی به پیکره خودش باشد.
به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، سیدضیاء هاشمی، سرپرست سابق وزارت علوم در مراسم تودیع و معارفه وزیر علوم گفت: قبل از هر چیز از نمایندگان مجلس برای رای اعتماد به وزیر پیشنهادی رئیس جمهور تشکر ویژه دارم و از زحمات دکتر فرجی دانا و فرهادی نیز تقدیر میکنم. همچنین از رئیس جمهور متشکرم که به من اعتماد کرد و مسئولیت سرپرستی وزارت علوم را در دوران عبور از دولت یازدهم به دوازدهم به من سپرد.
وی افزود: حضور مقام معظم رهبری در راس نظام برای کشور به خصوص در مقاطع حساس تاثیرگذار بوده و هست و خوشحالیم که شخصیتی دانشمند در راس دولت قرار دارد. وجود چنین شخصیتهای فرزانهای در نظام جای شکرگذاری دارد.
ضیاء هاشمی ادامه داد: با اینکه آقای جهانگیری مهندس هستند، ولی بخشی از مفاهیم اجتماعی را در عرصه سیاست پررنگ کردند و به آموزش عالی هم اهمیت ویژهای میدهند.
وی با تاکید بر اینکه احساس مسئولیت دانشگاه از ضرورتهای دولت دوازدهم است گفت: توجه به سرمایه اجتماعی و شاخصهای آن قابل تاکید است یکی از دستاوردهای دولت یازدهم نیز رشد مشارکت اجتماعی بود برای این کار باید زبان نسلهای جدید را به خوبی درک کنیم، زیرا عدم توجه به نسل جدید مانع مشارکت اجتماعی میشود اگر ما نتوانیم منطق تحولات اجتماعی را درک کنیم از تحولات زمان عقب میمانیم.
وی تصریح کرد: در جامعه ما که یک جامعه رسانهای محسوب میشود تحولات اجتماعی زیاد بوده و عقب ماندگی از تحولات پست و مقام و جناح و گروه نمیشناسد و همه باید نسبت به تحولات درس و رویکرد درستی داشته باشند در غیر این صورت هزینه هایی برای جامعه متحمل میشود.
وی در پایان خاطرنشان کرد: تکه تکه کردن آموزش عالی به نفع کشور نیست بلکه به ضرر آن است و اینکه حوزهای را به دلیل پیوند با بیمارستانها به یک حوزه و حوزه دیگری را به دلیل پیوند با پالایشگاه به سازمان دیگری واگذار کنیم درست نیست امیدوارم دوران وزارت دکتر غلامی دوران بازگشت اصل آموزش عالی به پیکره خودش باشد.