کد خبر:۶۴۴۵۸۶
رئیس دانشگاه سیستان و بلوچستان:

دانشگاه سیستان و بلوچستان فعالیت‌های خود را به سمت کارافرینی تغییر می‌دهد

رئیس دانشگاه سیستان و بلوچستان گفت: دانشگاه سیستان و بلوچستان در صدد است که ماموریت‌ها و فعالیت‌های خود را تغییر دهد تا به عنوان دانشگاه کارآفرین و با مسئولیت جدید کارآفرینی کند.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، رئیس دانشگاه سیستان و بلوچستان در همایش ملی دانشگاه کار آفرین و تعامل با صنعت و جامعه گفت: هدف از این رویداد علمی دستیابی به دانشگاه کار آفرین و تعامل دانشگاه با صنعت و جامعه است.


بندانی افزود: دانشگاه‌ها از آغاز تاکنون ادوار و مسئولیت‌های مختلفی داشتند که در آغاز این نهاد‌ها و موسسات بیشتر آموزش تئوری را دارا بودند و به تدریج فعالیت‌های پژوهشی جدا از آموزش، کارهای پژوهشی و تحقیقی که برای کاربردی کردن علوم موثر بود را انجام دادند.

وی افزود: با گذشت زمان بحث دانشگاه نسل سوم مطرح شد و این دانشگاه‌ها به دانشگاه‌های کارآفرین معروف شدند که باید در توسعه اجتماعی و اقتصادی جامعه خود نقش آفرینی می‌کردند.

رئیس دانشگاه سیستان و بلوچستان اظهار کرد: در حالی که شرایط ملی و بین‌المللی در حال تغییر بود در فعالیت‌های دانشگاه یک بازاندیشی انجام شد که دانشگاه‌ها آگاه شدند که با توجه به سیاست‌های قبلی نیاز به پوست اندازی و نگرش جدیدی است.

وی با اشاره به اینکه دانشگاه سیستان و بلوچستان نیز از این قاعده مستثنی نبوده است، گفت: دانشگاه سیستان و بلوچستان متناسب با همین نیاز در صدد است که ماموریت‌ها و فعالیت‌های خود را تغییر دهد تا به عنوان دانشگاه کارآفرین و با مسئولیت جدید کار آفرینی کند و بتواند ارتباط نزدیکی با جامعه و صنعت برقرار و با عبور از مدل‌های قدیمی، مدل جدیدی برای فعالیت خود ترسیم و توجه جدی به نیازهای اجتماعی و اقتصادی جامعه کند.

بندانی خاطرنشان کرد: تبدیل دانش به محصول و ایجاد کسب و کارهای نوآورانه از اولویت‌های دانشگاه‌های نسل سوم و کارآفرین بشمار می‌رود که دانشگاه‌های برتر نیز طی چندسال گذشته فعالیت‌های خود را در این مسیر قرار داده‌اند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار