آخرین اخبار:
کد خبر:۶۴۶۰۸۳
کافی:

دانشگاه فردوسی مشهد برای گسترش روابط با کشورهای عربی شمال آفریقا اعلام آمادگی می‌کند

رئیس دانشگاه فردوسی مشهد بر آمادگی این دانشگاه برای ایجاد و گسترش روابط با کشورهای عربی شمال آفریقا تأکید کرد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، محمد کافی، رئیس دانشگاه فردوسی مشهد و هیئت همراه با هدف مذاکره با روسای دانشگاههای کشورهای عربی و ارائه سخنرانی در سومین مجمع بین المللی علمی - دانشگاهی ایران و جهان عرب در تونس شرکت کرد.

وی در جایگاه نخستین سخنران علمی همایش، مقاله خود را با عنوان روابط علمی - فرهنگی خراسان و جهان عرب؛ از نظامیه های نیشابور و بغداد تا دانشگاه های فردوسی مشهد و دانشگاه های جهان عرب» ارائه کرد.

رئیس دانشگاه فردوسی مشهد با شناسایی نقاط قوت و ضعف جامع زیتون، بیت الحکمة، جامع الازهر و نظامیه ها آن را مبنایی برای روابط دانشگاه های ایران و جهان عرب در زمان حاضر معرفی کرد.

وی با معرفی دانشگاه فردوسی مشهد به عنوان فعال ترین دانشگاه در حوزه روابط علمی - دانشگاهی با جهان عرب، فرصتها و تهدیدهای این روابط را برشمرد.

رئیس دانشگاه فردوسی مشهد ضمن مهم برشمردن گسترش روابط دانشگاه های ایران و جهان عرب، این نوع از روابط را پایدارترین و موثرترین نوع از روابط میان ملتها دانست و آمادگی دانشگاه فردوسی مشهد برای ارائه تجربیات موفق خود در این زمینه را بیان کرد.

در این همایش دکتر احسان قبول، رئیس مرکز بین‌المللی آموزش زبان فارسی به غیرفارسی زبانان دانشگاه نیز شرکت کرد و سخنرانی خود را با عنوان، تاثیر آموزش زبان فارسی در روابط دانشگاه های ایران و جهان عرب ارائه کرد.

در حاشیه این مجمع هیات دانشگاه فردوسی مشهد با روسا و مسئولان برخی دانشگاه های کشورهای عربی دیدار و گفت و گو کردند.

دیدار با رئیس دانشگاه منوبه تونس، رئیس دانشگاه حلب، رئیس بیت الحكمة عراق، معاون دانشگاه کوفه و برخی دیگر از هیئت‌های دانشگاه‌های تونس، لبنان، الجزایر و لیبی برخی از این دیدارها بود.

کافی با معرفی دانشگاه فردوسی مشهد بر آمادگی دانشگاه فردوسی مشهد برای ایجاد و گسترش روابط خصوصاً با کشورهای عربی شمال آفریقا تأکید کرد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار