آخرین اخبار:
کد خبر:۶۴۶۶۹۵
رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز:

برای ایجاد ۱۲ خانه بهداشت و ۲ مرکز سلامت در کرمانشاه، دو میلیارد تومان هزینه لازم است

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز با بیان اینکه برای ایجاد ۱۲ خانه بهداشت و 2 مرکز سلامت در کرمانشاه، دو میلیارد تومان هزینه لازم است، گفت: معتقدم که این مبلغ به راحتی می‌تواند از طریق کمک‌های داوطلبانه فعالان حوزه سلامت استان تامین شود.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، محمد حسین صومی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز در جلسه ای ضمن ابراز همدردی با خانواده‌های زلزله‌زده، بیان داشت: در این شرایط باید آستین بالا زده و به کمک مردم زلزله‌ی کرمانشاه بشتابیم و امید است که دست به دست هم دهیم تا از آلام و مشکلات زلزله‌زدگان بکاهیم.

وی با تاکید بر اینکه جامعه سلامت استان می‌تواند کمک‌های شایانی را در این راستا انجام دهند، گفت: ایجاد "صندوق فعالان حوزه‌ سلامت استان" برای جمع کردن کمک‌های این قشر در استان در راستای کمک به زلزله‌زدگان یکی از قدم‌هایی است که در این راستا برداشته‌ایم.

وی افزود: از تمامی فعالان حوزه‌ سلامت استان درخواست می‌کنیم که کمک‌های خود را به این صندوق واریز کنند تا هیئت امنایی که در این راستا انتخاب می‌شوند امور مربوطه را در جهت کمک رسانی انجام دهند.

صومی در ادامه گفت: تمام کارهایی که از دستمان بر میاد باید ارائه داده و چه بسا نگهداری از زلزله‌زدگان بی سرپرست هم نیاز باشد؛ در این جلسه توافق می‌کنیم که هیئت مدیره‌ای انتخاب شده و وظایف و اقدامات مورد نیاز را احصا کنند، ما نیز کمک می‌کنیم تا اقدامات را شروع کرده و کار‌ها را پیش ببرند.

صومی بیان کرد: به طور کلی امور امدادی برعهده هلال احمر بوده و حتی آموزش در این راستا نیز برعهده‌ی آنان است؛ ما نیز وظایفی را برعهده داشته و در این راستا اقدام خواهیم کرد، اما موافق صحبت‌های دوستان بوده و معتقدم آنانی که توانمند هستند باید اقدام کنند و باید به اصول علمی و استاندارد این کار توجه شود.

وی خاطرنشان کرد: در پی آن هستیم که محوطه‌ای بزرگ فراهم کنیم تا در بحران‌ها بتوانیم به ۷۰ الی ۸۰ هزار نفر اسکان و خدمات ارائه دهیم.

وی با بیان اینکه این زلزله را ما نیر احساس کردیم، خاطرنشان کرد: دانشگاه علوم پزشکی تبربز ۲۰ هزار کارمند، ۱۰ هزار دانشجو و ۱۵ هزار کارکن در حوزه سلامت داشته و در مجموع با ۴۵ هزار نفر در استان در ارتباط هستیم که این افراد می‌توانند کمک‌هایی را جهت مساعدت به زلزله‌زدگان ارایه دهند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز افزود: اکیپی را در قالب این ستاد به منطقه می‌فرستیم و می‌توانیم در حوزه‌ی بهداشت و درمان کمک کنیم و همچنین استان‌های دیگر را نیز در این راستا با خود همراه کنیم.

صومی در ادامه با تاکید بر انتخاب هیئت امنا در این جلسه، یادآور شد: هیئت امنای منتخب حسابی باز کرده و تمامی افرادی فردا صبح کمک‌های خود را به حساب مربوطه واریز کنند و قول می‌دهیم هیئت رییسه از جمله اولین افرادی خواهند بود که کمک‌های خود را واریز می‌کنند.

وی با تاکید بر اینکه باید با برنامه‌ریزی و هماهنگی اقدام کنیم، بیان کرد: افرادی را منطقه اعزام می‌کنیم تا موارد مورد نیاز را احصا کرده و اعلام کنند؛ باید از همین ابتدای ماجرا و روزهای اول حادثه وارد عمل شده و اقدام کنیم.

صومی خاطرنشان کرد: تمامی کمک‌های دریافت شده در جایی هزینه می‌شود که لازم و قطعا مورد نیاز مردم زلزله زده است.

وی تاکید کرد: اعلام آمادگی کرده‌ایم تا موضوعات مربوط به بهداشت روانی و کارهای توانبخشی را در منطقه تامین کنیم.

صومی بیان کرد: تمامی کمک‌ها در جای مورد نیاز هزینه شده و این کمک‌ها با هماهنگی وزارت بهداشت و مدیریت بحران استان کرمانشاه انجام خواهد شد. 

وی با بیان اینکه برای ایجاد ۱۲ خانه بهداشت و دو مرکز سلامت در کرمانشاه، دو میلیارد تومان هزینه لازم است، گفت: معتقدم که این مبلغ به راحتی می‌تواند از طریق کمک‌های داوطلبانه فعالان حوزه سلامت استان تامین شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار