وزیر علوم از ابتدای فعالیت خود درحالی اقدام به ابقا و یا تعیین سرپرست دانشگاههای کشور کرده که در تمامی احکام این افراد بر پرهیز از تجمل گرایی و صرفه جویی در هزینهها تاکید داشته است.
به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، منصور غلامی ۷ آبان ماه از مجلس شورای اسلامی رای اعتماد گرفت و در اولین تغییر و تحولات، سرپرست دانشگاه بوعلی سینا را منصوب کرد که در حکم یعقوب محمدی فر بر حفظ بیت المال، اعمال سیاستهای موثر بر صرفه جویی در هزینه ها، پرهیز از تجمل گرایی، تقویت نظم و انضباط و قانونمندی تاکید شده بود.
تاکنون از سوی وزیر علوم احکامی برای ۱۶ رئیس و سرپرست دانشگاهها صادر شده که از این تعداد ۱۲ نفر از روسای دانشگاهها ابقا و ۴ نفر به عنوان سرپرست معرفی شده اند.
تمامی احکام روسا و یا سرپرستان دانشگاهها که از ۷ آبان ماه سال جاری توسط وزیر علوم صادر شده یک وجه مشترک وجود دارد و آن تاکید وزیر علوم بر حفظ بیت المال و اعمال سیاستهای موثر صرفه جویی در هزینه ها، پرهیز از تجمل گرایی، تقویت نظم و انضباط و قانونمندی بوده است.
پیش از این چنین تأکیدی در حکم روسا و سرپرستان دانشگاهها کمتر دیده میشد.
در حکم تمامی روسا و سرپرستان دانشگاهها که تاکنون منصوب شده اند آمده است: «انتظار میرود با رعایت منشور اخلاقی دولت تدبیر و امید و حفظ بیت المال و اعمال سیاستهای موثر صرفه جویی در هزینهها، پرهیز از تجمل گرایی، تقویت نظم و انضباط و قانونمندی و ارتقای علمی، فرهنگی و اجتماعی آن دانشگاه و با اتکال به خداوند متعال نهایت کوشش و اهتمام خویش را به کار برید.»
چند سال اخیر دولت با مشکلات مالی مواجه بوده و دانشگاهها نیز از آن مستثنی نبوده اند بنابراین در شرایط فعلی این مراکز باید بسیاری از هزینههای خود را مدیریت کنند تا بتوانند فعالیتهای آموزشی، پژوهشی، دانشجویی و فرهنگی خود را پیش ببرند.