روغن سرخ کرده سمومی به نام اکسید تولید میکند که ماهی حیات بخش را به مادهای تبدیل میکند که طعمش خوب، ولی اثرش بسیار زیان بار است.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، سید ضیاءالدین مظهری، متخصص تغذیه در گفت و گو با برنامه «یک نکته یک متخصص» شبکه رادیویی سلامت درباره سرخ کردن مواد غذایی افزود: چرا دلتان میخواهد همه مواد غذایی را سرخ کنید؟ مگر طعم طبیعی غذاها چه ایرادی دارد که عالیترین مواد غذایی سرشار از حیات را سرخ میکنید؟ مثلا یک ماهی را در نظر بگیرید که چه ترکیبات مفیدی را میتواند در اختیار بگذارد. پروتئین عالی، ید، سلنیم، منیزیم، مجموعهای از مواد طبیعی و عالی اند که در یک ماهی نهفته است.
وی ادامه داد: با مصرف یک یا دو وعده ماهی در هفته، ۵۰ درصد حملات قلبی را از خود دور کنید. به ویژه مصرف ماهیهای چرب که حاوی امگا سه اند. این ماهیها بسیار خدمتگزار رگها هستند؛ از حالت ارتجاعی رگها جلوگیری میکنند؛ هوش کودکان را افزایش میدهند.
این متخصص تغذیه در ادامه تصریح کرد: مصرف ماهی به صورت بخار یا آب پز یا تنوری، برای حفظ سلامت بسیار مفید است.
مظهری در پایان اظهارداشت: روغن سرخ کرده سمومی به نام اکسید تولید میکند که جزو رادیکالهای آزاد است و ماهی حیات بخش را تبدیل به مادهای میکند که طعمش خوب است، ولی اثرش بسیار زیان بار میشود