کد خبر:۶۶۶۹۸۵
در هیأت عالی جذب تاکید شد

روند جذب اعضای هیات علمی نباید بیشتر از ۴ماه باشد/ تسریع در جذب فارغ التحصیلان بورسیه

دبیر هیات عالی جذب گفت: روند جذب اعضای هیات علمی از فراخوان تا جذب نباید بیشتر از ۴ ماه باشد و هیات‌های مرکزی جذب موظف هستند به این موضوع نظارت کنند.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، جلسه ۲۰۶ هیات عالی جذب اعضای هیات علمی دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی شورای عالی انقلاب فرهنگی، به ریاست محمدعلی کی‌نژاد در محل دبیرخانه این شورا برگزار شد.

کی‌نژاد در ابتدای این جلسه گفت: برخی متقاضیان "بورسیه" وقتی که در یک مرکز آموزشی و پژوهشی موفق به جذب نمی‌شوند، این عدم موفقیت به سایر مراکز هم تسری پیدا می‌کند و مراکز هم به استناد نظر مرکز آموزشی و پژوهشی قبلی، این فرد را جذب نمی‌کنند.

وی افزود: حفظ کیفیت در مراکز آموزشی و پژوهشی نباید مانع جذب این افراد شود و اگر فردی در مقطع کارشناسی معدل مطلوب نداشت، ولی در مقطع تحصیلات تکمیلی وضعیت بهتری داشت، باید بتواند جذب شود.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی ادامه داد: در این زمینه سعی داریم تا مشکلات بودجه را نیز برطرف کنیم و مراکز پژوهشی نیز می‌توانند با جذب متقاضیان هیات علمی بلا تکلیف، دانشگاه‌ها را یاری کنند.

پس از سخنان کی نژاد نمایندگان تعدادی از مراکز پژوهشی کشور به بیان نظرات و پیشنهاد‌های خود پرداختند که اهم آن به شرح ذیل است: رعایت شأن مراکز پژوهشی در روند جذب و در نظر گرفتن مواردی برای جذب فوق‌العاده افراد دارای مدارج علمی عالی.

کی‌نژاد در این زمینه نیز گفت: در برخی از موارد هیات امنای مرکز پژوهشی می‌تواند موارد را حل و فصل کند.

جواد محمدی دبیر هیات عالی جذب هم در این جلسه گفت: روند جذب اعضای هیات علمی از فراخوان تا جذب نباید بیشتر از ۴ ماه و نیم باشد و هیات‌های مرکزی جذب موظف هستند به این موضوع نظارت کنند.

وی افزود: هم اکنون حدود ۲ هزار نفر روند جذب را اجرا و راهبری می‌کنند و این موجب شده تا روند جذب تسریع شود.

عضو هیات علمی دانشگاه تهران ادامه داد: اگر بعد از ۲۰ روز، پاسخ استعلام نهاد‌های ذی‌ربط وصول نشد؛ هیات اجرایی می‌تواند روند جذب را ادامه دهد.

در این جلسه مقرر شد کارگروهی توسط رئیس پژوهشگاه دانش‌های بنیادین و متشکل از روسای پژوهشگاه‌ها و وزارت علوم تشکیل شده تا نسبت به تدوین معیار‌های پژوهشی به منظور جذب اعضای هیات علمی پژوهشی اقدام و برای تصویب نهایی به هیات عالی جذب ارسال شود.

در پایان جلسه نیز تعدادی از اعضای هیات‌های اجرایی جذب و کارگروه‌های صلاحیت عمومی دانشگاه‌ها و موسسات پژوهشی جندی شاپور دزفول، صنعتی نوشیروانی بابل و مجتمع آموزش عالی سراوان تأیید صلاحیت شدند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار