کد خبر:۶۶۹۹۸۲
کلانتری:
کار فرهنگی نماد و آرایش اصلی دانشگاههای کشور است/ توقع از دانشگاه آزاد اسلامی افزایش یافته است
معاون فرهنگی دانشگاه آزاد با اشاره به اهمیت مسائل فرهنگی در دانشگاهها گفت: نماد و آرایش اصلی دانشگاههای کشور فعالیت فرهنگی است.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو حجت الاسلام کلانتری معاون فرهنگی دانشگاه آزاد در نشست معاونان فرهنگی دانشگاه آزاد که امروز در دانشگاه علوم تحقیقات در حال برگزاری است گفت: با حجم بالای دانشجو و اساتیدی که دانشگاه آزاد دارد سیستمی که باید آن را پیش ببرد نیاز به هماهنگی، انسجام و برنامه ریزی دارد این گونه نشستها کمک میکند که به اهداف مهم در حوزه فرهنگی و دانشجویی دست پیدا کنیم.
وی اهداف مهم فرهنگی در دانشگاه آزاد را انسجام بخشی به فعالیتهای فرهنگی و دانشجویی در چارچوب و سیاستهای معین عنوان کرد و گفت: اگر شبکههای فرهنگی در دانشگاه آزاد فعال نباشد و به صورت فردی و جزیرهای حرکت کنند صدای کسی به جایی نمیرسد بنابراین وجود برنامه ریزی و هم اندیشی در مسائل فرهنگی یکی از ضروریات است.
کلانتری ادامه داد: برخی از مسائل مهم به لحاظ فرهنگی در دانشگاه آزاد وجود دارد که باید به راه حل معین دست پیدا کنیم که این راه حلها نیاز به هم اندیشی دارد و یکی از اهداف این نشستها نیز همین است. قطعا مسائل فرهنگی در دانشگاه نیاز به سکاندارانی دارد که از اطلاعات و آمادگی لازم برخوردار باشند، دادههای مورد نیاز در اختیارشان داده شود و آموزش منطقی داشته باشند.
معاون فرهنگی دانشگاه آزاد خاطر نشان کرد: تبادل تجربههای موفق در این نشستها حجم وسیعی از اطلاعات را ایجاد میکند و این فرصت پیش میآید که همه بتوانند از این اطلاعات استفاده کنند.
وی یادآور شد: با تغییر و تحولی که در دانشگاه آزاد ایجاد شود حجم وسیعی از توقعات متوجه مدیران دانشگاه شده است که توقع از مسائل فرهنگی نیز افزایش یافته توجه به مسائل پژوهشی و آموزشی نیز به یک محیط فرهنگی نیاز دارد که در این محیط رشد پیدا کند اگر فرهنگ آلوده باشد و فضا ناسالم باشد پژوهش و آموزش به جای دیگری میرود و انحراف پیدا میکند بنابراین کار فرهنگی نماد آرایش اصلی دانشگاههای کشور است.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.