آخرین اخبار:
کد خبر:۶۷۷۵۶۶
در حضور معاون وزیر بهداشت؛

دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی سمنان خواستار بهبود وضعیت نامناسب خوابگاه‌ها شدند

لزوم بهسازی و بازسازی خوابگاه‌های دانشجویی و مسئله فرسودگی برخی از خوابگاه‌ها، نیاز به رنگ آمیزی خوابگاه‌ها از جمله خواسته‌های دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی سمنان در دیدار با معاون وزیر بهداشت بود.
دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی سمنان خواستار بهبود وضعیت نامناسب خوابگاه‌ها شدند
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو،  در ادامه سفر یک روزه معاون وزیر بهداشت و هیات همراه به سمنان و بازدید از دانشگاه علوم پزشکی این شهر، در نخستین نشست نوبت عصر، نمایندگان و اعضای شوراهای صنفی دانشگاه علوم پزشکی سمنان در قالب نشستی جداگانه به مدت یک ساعت با دکتر فراهانی معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت دیدار و گفت و گو کرده و به بیان دیدگاه‌ها و مطالبات صنفی خود به نمایندگی از دانشجویان پرداختند. در این نشست دبیران واعضای شوراهای صنفی خوابگاه‌ها و دانشکده‌های مختلف از جمله دانشکده سرخه و آرادان و دیگر دانشکده‌های این دانشگاه در مدت زمان مشخص به بیان نظرات و دیدگاه‌های خود پرداختند.

لزوم بهسازی و بازسازی خوابگاه‌های دانشجویی و مساله فرسودگی برخی از خوابگاه‌ها، نیاز به رنگ آمیزی خوابگاه‌ها و خریداری تجهیزات نو برای خوابگاه‌های دانشجویی، لزوم توجه به تقویت اردوهای تفریحی، تاکید بر اهمیت به اعطای وام‌های مسکن دانشجویی، ضعف در زیرساخت‌های ورزشی و فضاهای کم برای فعالیت‌های ورزشی و نیز نیاز به توجه به موضوع ورزش قهرمانی و همگانی در دانشگاه علوم پزشکی سمنان، نیاز به سالن آمفی تئاتر برای فعالیت دانشجویان بخصوص فعالیت کانون‌های فرهنگی و دانشجویان علاقه مند به حوزه هنر و تئاتر، کمبود فضای فیزیکی برای فعالیت فعالان مورد نظر از جمله مسائلی بود که اعضا و دبیران شوراهای صنفی به نمایندگی از دانشجویان مطرح کردند.

ضرورت تعامل بیشتر مسئولان با دانشجویان به منظور بیان مشکلات، ضعف و کمبود بودجه برای فعالیت‌های مختلف، عدم تجهیز مراکز درمانی فیزیوتراپی وگفتاردرمانی و تاکید بر برگزاری دوره‌های آموزشی جدید، تقویت طرح همتایاران سلامت و ارتقای آگاهی دانشجویان نسبت به مهارتهای اجتماعی و رفع آسیب‌های اجتماعی و تاکید بر برگزاری دوره‌های آموزشی برای همتایاران سلامت، تاکید بر دعوت از اساتید باتجربه در حوزه مشاوره سلامت و برگزاری همایش‌ها و سمینارهای مختلف و نیاز به خریداری کتاب‌های موردنیاز جهت انجام تحقیقات آموزشی برای دانشجویان از جمله مسائلی بود که اعضای شوراهای صنفی در این نشست با معاون وزیر بهداشت در میان گذاشتند.

سهیل درویشی امیری دبیرکل شوراهای صنفی دانشگاه، هادی طاهرنژاد شهردار خوابگاه اندیشه، محمد رضا محمدی دبیر دانشکده توانبخشی، علی زرنگار مسئول امور رفاهی خوابگاه، علی هجرتی مسئول امور روانشناسی، سروش سعیدی و علی جوادی و خداشناس دبیران شورهای صنفی دانشکده‌های پرستاری، دندانپزشکی و پزشکی، محمد صادقی آهنگر مسئول تغذیه و بهداشت و زهرا اذانی دبیر شورای صنفی خواهران دانشگاه علوم پزشکی سمنان در این نشست به بیان نظرات ودیدگاه‌های خود پرداختند.

نمایندگان نشریات دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی سمنان به بیان مطالبات‏، نیازها و مطالبات خود پرداختند که یکی ازمهم‌ترین خواسته‌های اعضای نمایندگان حوزه نشریات دانشگاه لزوم برگزاری جلسات منظم شورای مرکزی نظارت بر نشریات دانشگاه است.

در این نشست اعضا و نمایندگان نشریات دانشجویی دانشگاه سمنان به نمایندگی از فعالان نشریات حوزه رسانه به بررسی عملکرد حوزه فعالیت در نشریات خود پرداخته و به بیان کمبودها و ارایه راهکارهای لازم برای حل مشکلات حوزه خود شدند.

تاکید بر لزوم ارتقای کیفیت چاپ در نشریات و اختصاص بودجه‌های لازم برای بهبود وضعیت چاپ نشریات دانشجویی و مرتفع شدن مساله نظارت قبل از چاپ  از دیگر مسائل مطرح شده از سوی اعضا و فعالان نشریات دانشجویی دانشگاه بود.

فانوس فصل نو، موج سوم، نعمه هلال، کاوه نامه، ذکر، کلک خیال انگیز، اندیشه نو و داروگ از جمله نشریات فعال دانشگاه علوم پزشکی سمنان است که با تیراژ هر نشریه ۲۵۰ نسخه به چاپ می‌رسد.

 علی یزدان رمجی دبیر و نماینده انجمن‌های علمی دانشگاه علوم پزشکی سمنان در خصوص لزوم تقویت فعالیت دانشجویان در این انجمن‌ها به ارایه سخن پرداخت و گفت: مطالبات و دغدغه‌های انجمن علمی برای مسئولان دانشگاه ومعاونت فرهنگی و دانشجویی و ستاد وزارتخانه دارای اولویت ویژه‌ای باشد و مسئولان نسبت به تقویت این انجمن‌ها به لحاظ کمی وکیفی تلاش‌های بیشتری کنند.

وی بر لزوم تعامل و همکاری بیشتر میان انجمن‌های علمی دانشگاه علوم پزشکی سمنان با انجمن‌های علمی وتحقیقاتی خارج ازمحیط دانشگاهی تاکید کردو گفت: ما برای رشد و توسعه بیشتر نیاز داریم با انجمن‌های علمی سراسر کشور تعامل و فعالیت کنیم و بارش افکار مناسبی با آنها داشته باشید تا بتوانیم از پتانسیل‌ها و قابلیت‌های علمی آنها استفاده کنیم.

یزدان رمجی گفت: از مسئولان درخواست داریم برای تدوین آیین‌نامه‌ها و سیاستگذاری‌ها از نظرات و ایده‌های فعالان و اعضای انجمن‌های علمی استفاده کنند و نظرات و عقاید آن رانیز برای تصمیم‌گیری‌ها جویا شوند.

دبیر انجمن‌های علمی دانشگاه علوم پزشکی سمنان افزود: باید مقدماتی فراهم شود که برای فعالیت‌هایی که ممکن است خارج از محیط دانشگاه و میدانی باشد، بتوان بدون دغدغه با ارگان‌های مختلف تعامل و ارتباط برقرار کنیم تا به اهداف موردنظر نزدیک‌تر شویم.

 دبیران و اعضای کانون‌های فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی سمنان به مدت سی دقیقه دیدگاه‌ها و نظرات خود را در خصوص بهبود وضعیت فعالیت کانون‌های فرهنگی بیان کردند و از کمبودها، نیازها و مشکلات حوزه کانون‌های فرهنگی دانشگاه پرداختند.

  دبیران و اعضای کانون هلال حمر، کانون ادب وهنر، کانون مهدویت، کانون قرآن و عترت، کانون نویسندگان، کانون خیریه  به نمایندگی از فعالان این کانون‌ها، ضمن ارایه گزارش عملکرد و سابقه فعالیت کانون‌های خود به ارایه مسائل و نیازهای دانشجویان فعال در کانون‌های مربوطه پرداختند.

محدودیت برای فعالیت‌های موسیقی وتئاتر در محیط‌های دانشگاهی، عدم اجازه تمرین تئاتر در سالن آمفی تئاتر دانشگاه بعد از ساعت ۱۵، لزوم اختصاص بودجه مناسب برای آوردن شخصیت‌های برجسته مثل شعرا، ادبا و هنرمندان به منظور برگزاری کارگاه‌های آموزشی،  از جمله مسایلی بود که نمایندگان کانون‌های فرهنگی با معاون وزیر بهداشت درمیان گذاشتند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار