کد خبر:۶۷۹۱۳۴
هاشمی:
دستور العمل ارزیابی عملکرد استانی نظارت و تضمین کیفیت وزارت علوم ابلاغ شد
معاون مرکز نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت وزارت علوم گفت: دستور العمل ارزیابی عملکرد هیاتهای استانی نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت با هدف بررسی میزان تاثیر آنها در تحقق اهداف ابلاغ شد.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، سید شمس الدین هاشمی، معاون مرکز نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت وزارت علوم، از ابلاغ دستور العمل ارزیابی عملکرد هیاتهای استانی نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت خبر داد و گفت: این دستورالعمل با هدف بررسی میزان تاثیر هیأتهای استانی در تحقق اهداف نظام نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت مراکز آموزش عالی کشور و شناسایی نقاط قوت و ضعف آنها به منظور بهبود مستمر عملکرد هیأتهای استانی، ابلاغ شده است.
وی با اشاره به اینکه این دستور العمل، مبتنی بر آئین نامه " هیات استانی نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت"، تدوین شده است، اظهار داشت: دستورالعمل مذکور شامل یک مقدمه و ۴ ماده است که در آنها اهداف ارزیابی، فرآیند ارزیابی، مراحل تکمیل کاربرگهای ارزیابی و شاخصهای ارزیابی تشریح شده است.
هاشمی افزود: بر اساس این دستور العمل، عملکرد هیاتهای استانی در قالب ۹ شاخص اصلی از جمله: ساختار، مدیریت و وظایف دبیرخانه، کمیت و کیفیت بازدیدها و گزارش ها، ارزیابی درونی و تدوین برنامههای بهبود کیفیت، فرهنگ سازی و توانمندسازی، تعامل و همکاری در استان و مرکز، کارگروههای تخصصی، سامانه آموزش عالی، عملکرد بودجهای، اطلاع رسانی و ۲۵ نشانگر مورد ارزیابی قرار خواهد گرفت.
معاون مرکز نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت وزارت علوم، از جمله نکات قابل توجه در این دستورالعمل را اختصاص ۱۰ امتیاز به فعالیتهای خاص و خلاقانه در هیاتهای استانی برشمرد که در راستای تشویق آنها به نوآوری در روشها و شیوههای نظارت و ارزیابی طراحی شده است.
هاشمی افزود: برای انجام نخستین دوره ارزیابی عملکرد هیاتهای استانی با توجه به دستورالعمل مورد اشاره، مقرر شده است هیاتهای استانی نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت، کاربرگهای مربوطه را تا پایان اردیبهشت ماه سال ۱۳۹۷ تکمیل و به مرکز نظارت و ارزیابی وزارت علوم ارسال کنند و نتایج ارزیابی نیز تا پایان تیر ماه اعلام خواهد شد.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.