آخرین اخبار:
کد خبر:۶۸۰۱۸۸
دو جایزه قهرمانی؛

دانشجویان دانشگاه شریف مقام قهرمانی مسابقات جهانی acm را کسب کردند

دانشجویان دانشگاه صنعتی شریف موفق به کسب مقام قهرمانی منطقه‌ی غرب آسیا در چهل و دومین دوره‌ی مسابقات جهانی acm شدند.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، در چهل و دومین دوره‌ی مسابقات جهانی acm که در کشور چین برگزار شد، دانشجویان دانشکده‌ مهندسی کامپیوتر دانشگاه صنعتی شریف موفق به کسب دو جایزه‌ قهرمانی منطقه‌ی غرب آسیا و جایزه‌ی اولین حل یکی از مسائل سخت این دوره از مسابقات شدند.

بنا بر این گزارش علی حقانی، امیرکیوان محتشمی و پیمان جبارزاده اعضای تیم دانشگاه صنعتی شریف بودند که با سرپرستی دکتر حمید ضرابی زاده استادیار دانشکده‌ی مهندسی کامپیوتر دانشگاه موفق به کسب این مقام و جوایز شدند.

شایان ذکر است در بخش جایزه‌ اولین حل یکی از مسائل سخت پس از دانشجویان دانشگاه صنعتی شریف، یک تیم از دانشگاه‌ام‌آی‌تی با فاصله‌ی ۵ دقیقه‌ای در جایگاه دوم قرار گرفت.

ضرابی زاده گفت: چهل و دومین دوره‌ی مسابقات جهانی acm طی روز‌های ۲۶ تا ۳۱ فروردین ماه (۱۵-۲۰ آپریل) در کشور چین برگزار شد. در این دوره از مسابقات دو تیم از دانشگاه صنعتی شریف و یک تیم از دانشگاه شهید بهشتی حضور داشتند.
 
دانشجویان دانشگاه شریف مقام قهرمانی مسابقات جهانی acm را کسب کردند

وی گفت: تیم CrockPot از دانشگاه صنعتی شریف که برنده دور قبل مسابقات تهران بود و بدلیل عدم اخذ ویزا امکان شرکت در مسابقات جهانی در آمریکا را از دست داده بود، امسال جواز شرکت در مسابقات جهانی را کسب کرد و موفق به کسب دو جایزه‌ی قهرمانی منطقه‌ی غرب آسیا و جایزه‌ی اولین حل یکی از مسائل سخت این دوره از مسابقات شد.

ضرابی زاده‌ یادآور شد؛ دو تیم از دانشگاه دولتی مسکو از کشور روسیه و یک تیم از دانشگاه پکن کشور چین موفق به کسب عناوین اول تا سوم این چهل و دومین دوره‌ مسابقات جهانی acm شدند.

این عضو هیئت علمی دانشگاه خاطرنشان کرد؛ با تلاش مسئولین دانشگاه پیش از حضور در این دوره از مسابقات برای دانشجویان دوره‌ها و کلاس‌هایی برگزار گردید که خوشبختانه مثمرثمر واقع شد و دانشجویان توانستند در این دوره افتخار آفرین باشند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار