رئیس دانشگاه آزاد اسلامی گفت: کسی که معدل مناسبی ندارد و یا رشته تحصیلی انتخابی برای تدریس تناسبی با رشتهای که در آن تحصیل کرده ندارد، قطعا نمیتواند جذب دانشگاه آزاد شود.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو،فرهاد رهبر، رئیس دانشگاه آزاد در حاشیه جشن ازدواج دانشجویی ۱۶۷ زوج دانشگاه آزاد اسلامی که ظهر امروز (شنبه) در واحد علوم و تحقیقات دانشگاه آزاد برگزار شد، درباره تبدیل وضعیت اعضای هیات علمی که قرارداد یکساله همکاری آنان با دانشگاه آزاد لغو شده، اظهارکرد: تعداد این افراد حدود ۴۵۰ نفر بوده است. ازین تعداد کسانی که صلاحیت عمومی و علمیشان مورد تایید قرار گرفته، کارشان انجام شده، کسانی هم که این کار برایشان انجام نشده، عموما مثلا با معدل ۱۱.۵ جذب دانشگاه آزاد شدهاند. من به جرأت میگویم که این افراد را در هیات علمی پذیرش نخواهم کرد. زیرا این افراد باید صلاحیتهای عمومی و علمی داشته باشند تا بتوانیم امور مربوط به جذب آنها را انجام دهیم.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی درباره زمان تعیین تکلیف این اساتید، تصریح کرد: نتیجه نهایی به تدریج مشخص میشود. این که الان بگویم فلان کس تعیین تکلیف میشود، امکانش نیست.
رهبر با بیان اینکه دانشگاه آزاد سیاست جوانگرایی را در دستور کار خود قرار داده، گفت: با توجه به اینکه در حال حاضر جوانان تحصیل کرده زیادی را هم در دانشگاه آزاد و هم در سایر دانشگاههای کشور داریم و یکی از مشکلات جدی که امروز کشور از آن رنج میبرد، بیکاری جوانان و فارغالتحصیلان دانشگاه است و شاید بیش از ۳۰ درصد بیکاران شامل فارغالتحصیلان شوند، بنابراین دولت باید نسبت به اشتغال آنان اهتمام داشته باشد و ما در دانشگاه آزاد نیز این برنامهریزی را انجام دادهایم که سن اشتغال را کاهش دهیم.
وی افزود: اگر توجه کنید، متوسط سن در هیات وزیران بالای ۵۵ سال و بین معاونان وزیران بالای ۶۰ سال است و به همین ترتیب در دانشگاه آزاد نیز متوسط سن روسای واحدها و معاونان آنان مقداری بالا است.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی ادامه داد: به دستور آقای ولایتی، ما سیاستی را در دستور کار خود قرار دادیم که بتوانیم از جوانان فارغالتحصیلی که شایستگی علمی خود را به اثبات رساندهاند، در دانشگاه آزاد بهرهمند شویم.
رهبر با اشاره به اینکه در جلسه شورای اسلامی شدن دانشگاهها "مجوز ویژه جذب هیات علمی" به دانشگاه آزاد اسلامی داده شده است، خاطرنشان کرد: برنامهریزی کردیم برای تحقیق و توسعه از جوانان فارغالتحصیلی که رتبههای علمی مناسب دارند استفاده کنیم، بعد به تدریج از آنها در مناصب و مسئولیتهایی که میتوانند در دانشگاه آزاد داشته باشند، استفاده کنیم. به عبارتی به صورت مدیریت شده کار را به دست جوانان بسپاریم تا در سالهای آتی، آنها هم بتوانند ترقیهای لازم را داشته باشند.
وی درباره اینکه اولویت جذب با فارغالتحصیلان کدام دانشگاهها خواهد بود، تصریح کرد: این افراد از بین تمام فارغالتحصیلان کشور انتخاب میشوند، اما اولویت با فارغالتحصیلان دانشگاه آزاد است، البته از این بین نیز فارغالتحصیلانی که شایستگیها و صلاحیتهای علمی و عمومی دارند در اولویت خواهند بود.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در پایان درباره زمان توزیع دفترچه انتخاب رشته مقطع دکتری دانشگاه آزاد اسلامی، گفت: بعد از اینکه سازمان سنجش نتایج را اعلام کرد، بزودی این دفترچه را به همراه سایر دانشگاهها منتشر خواهیم کرد.