یک توله خرس قهوهای گلآلود و سرگردان در ارتفاعات شهرستان شفت که به دلیل وقوع سیلاب در منطقه از مادر خود جدا شده بوده توسط یکی از دوستداران محیط زیست تحویل مسئولان محیط زیست شد.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، به نقل از روابط عمومی حفاظت محیط زیست گیلان یک قلاده توله خرس توسط دوستداران محیط زیست تحویل اداره محیط زیست شفت شد.
با توجه تماس تلفنی عصر روز چهارشنبه مورخه ۱۹/۰۲/۹۷ یکی از دوستداران محیط زیست مبنی بر مشاهده یک قلاده توله خرس قهوهای سرگردان در ارتفاعات شهرستان شفت بلافاصله مأمورین یگان حفاظت محیط زیست شهرستان به منطقه عزیمت کردند که مشاهده گردید یک قلاده توله خرس قهوهای که بدلیل وقوع سیلاب در منطقه از مادر خود جدا شده و سرگردان بوده توسط یکی از دوستداران محیط زیست تحویل همکاران یگان این اداره قرار گرفت که توله خرس مذکور در لحظه مشاهده کاملأ گل آلود بود و به لحاظ جسمی آسیب دیدگی در دست چپ این حیوان مشاهده شد سن این توله خرس حدود چهار ماه است و با توجه به بررسیهای بعمل آمده از سرنوشت خرس مادر اطلاعی در دست نیست.
رضا زمانی رئیس اداره محیط زیست گفت:: خرسها پستاندارانی بسیار تنومند و قوی هستند، خرس قهوهای بزرگ جثهترین گوشت خوار ایران است که البته خرسها همه چیز خوارند و از محصولات متنوعی مانند گیاهان و میوهها، ماهی، عسل و پستانداران کوچک و حشرات تغذیه میکنند این حیوان حس بویایی و شنوایی بسیار قوی و لی بینایی ضعیفی دارد خرسها حیوانات بسیار مفیدی اند و با از بین بردن حشرات و جوندگان مضر نقش موثری در کنترل آفات به عهده دارند و همچنین با خوردن میوههای جنگلی و دفع و پخش آن به تجدید حیات درختان جنگلی کمک میکنند خرس قهوهای لانه خود را در سنگهای بزرگ و غارها انتخاب میکنند. این حیوانات میتوانند از درخت بالا بروند و شناگرهای ماهری هستند. مدت آبستن خرس قهوهای حدود ۷ الی ۸ ماه است و معمولأ در آخر فصل زمستان ۲ تا ۳ توله بدنیا میآورد.
وی ضمن قدردانی از دوستداران محیط زیست از همه مردم خواست جهت حفظ و حراست از عرصههای طبیعی و تنوع زیستی شهرستان در کنار اداره حفاظت محیط زیست شهرستان باشند.