
کد خبر:۶۸۶۵۱۲
رئیس دانشگاه جامع علمیکاربردی خراسان رضوی:
۷۰درصد دانشجویان دانشگاه جامع علمی کاربردی خراسان رضوی شاغل هستند
رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی خراسان رضوی: گفت: ۴۰ هزار دانشجو در ۶۶ مرکز دانشگاه جامع علمی کاربردی خراسان رضوی مشغول تحصیل هستند که ۳۰ درصد آنها غیرشاغل و بقیه شاغل میباشند.
به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو از مشهد، علی سلجوقی رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی خراسان رضوی گفت: این دانشگاه در هر پذیرش یک نیازسنجی کلی از طریق کمیته های متشکل از مدیران واحدهای تولیدی و صنعتی خراسان رضوی انجام می دهد و در کنار آن رشته هایی را که پذیرش در آن طی دو دوره متوالی کم بوده حذف می کند.
سلجوقی ادامه داد: سیاست اصلی دانشگاه جامع علمی کاربردی و ماموریت ذاتی آن تصویب رشته هایی است که متقاضی، مدرس، فضای آموزشی و امکانات مناسب داشته و متناسب با نیاز بازار کار یا نیاز دستگاههای اجرایی باشند.
رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی خراسان رضوی گفت: در صورت نبود متقاضی یا نیاز در مورد یک رشته، آن مورد از بین رشته های دیگر دانشگاه جامع علمی کاربردی حذف می شود.
وی افزود: سال تحصیلی جاری بر اساس نیاز بازار و تقاضای جامعه محصل ۱۰ درصد معادل ۴۳ کد رشته جدید به رشتههای دانشگاه جامع علمی کاربردی خراسان رضوی اضافه شد و شمار کل کد رشتههای این مرکز به ۳۶۷ مورد در دو مقطع کاردانی و کارشناسی رسید.
سلجوقی ادامه داد: ۴۰ هزار دانشجو در ۶۶ مرکز دانشگاه جامع علمی کاربردی خراسان رضوی مشغول تحصیل هستند که ۳۰ درصد آنها غیرشاغل و بقیه شاغل میباشند.
سلجوقی ادامه داد: ۴۰ هزار دانشجو در ۶۶ مرکز دانشگاه جامع علمی کاربردی خراسان رضوی مشغول تحصیل هستند که ۳۰ درصد آنها غیرشاغل و بقیه شاغل میباشند.
رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی خراسان رضوی گفت: گفت: از آنجا که دانشگاه جامع علمی کاربردی دانشجویان را از همان ابتدای ورود در محیطی عملی و کاری آموزش میدهد و مهارت آموزی را محور اصلی آموزشهای خود قرار داده است ۷۰ درصد دانشجویان غیرشاغل این دانشگاه پس از دانش آموختگی جذب بازار کار میشوند.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.