آخرین اخبار:
کد خبر:۶۸۸۲۲۵
ظهر امروز؛

دستگاه الکترومایوگرافی بی‌سیم در دانشگاه آزاد علوم تحقیقات رونمایی شد

ظهر امروز با حضور معاون پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم تحقیقات و رئیس مرکز تحقیقات مهندسی پزشکی و بیولوژی واحد علوم تحقیقات از دستگاه الکترومایوگرافی بی سیم رونمایی شد.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو ظهر امروز با حضور فراهانی معاون پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم تحقیقات و مجید پولادیان رئیس مرکز تحقیقات مهندسی پزشکی و بیولوژی واحد علوم تحقیقات از دستگاه الکترومایوگرافی بی سیم رونمایی شد.

در این مراسم مجید پولادیان رئیس مرکز تحقیقات مهندسی پزشکی و بیولوژی واحد علوم تحقیقات با اشاره به مزایای این دستگاه توضیح داد: این دستگاه تکنیکی برای ثبت فعالیت‌های الکتریکی عضلات بدن در مواقع فعالیت و انقباضات ماهیچه‌ها بوده و به نوعی می‌توان آن را نوار عضله دانست.

وی افزود: الکترومایو گرافی به دو روش تهاجمی و غیرتهاجمی انجام می‌شود که در روش غیرتهاجمی الکترود سطحی بر روی بدن نصب می‌شود و در روش تهاجمی باوارد کردن الکترود سوزنی به بافت ماهیچه مورد نظر فعالیت انجام می‌شود.

وی تاکید کرد: این دستگاه مزایایی دارد که از آن‌ها می‌توان به قابلیت کوچک‌تر و سبک‌تر شدن در طراحی تولید انبوه، عدم اجبار به استفاده از ژل، بی تاثیری نوز‌های الکتریکی و قابلیت تنظیم محل ثبت روی عضله اشاره کرد این محصول براساس دانش بومی است و قیمت ارزان آن باعث شده که نیازی به مشابه خارجی آن نباشد و به همین منظور باعث جلوگیری از خروج ارز از کشور می‌شود.

در ادامه فراهانی معاون پژوهشی دانشگاه آزاد واحد علوم تحقیقات توضیح داد: مرکز تحقیقات مهندسی پزشکی رادیولوژی امروز با اتکا به یک کار علمی و توسعه و بسط رساله دکترا توانستند یک موضوع خاص را دنبال کنند وبه نتیجه برسانند که این قضیه بسیار ارزشمند است.

وی افزود: این دستگاه در زمینه‌های مختلفی نظیر تحقیقات مهندسی پزشکی، ارتوپدی، تربیت بدنی، طب ورزش، مهندسی ورزش و پزشکی عصب- عضله کاربرد‌های فراوانی دارد و توانسته یکی از مشکلاتی که الکترومایوگرافی‌های سیم دار داشتند را برطرف کند چرا که سیم بلند این دستگاه‌ها باعث می‌شد که نویز‌های الکتریکی روی آن تاثیر بگذارد که این مسئله در این دستگاه لغو شده است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار