کد خبر:۶۸۹۹۴۵
در مجلات علمی پژوهشی وزارتین؛

مجله «بهداشت مواد غذایی» واحد تبریز بالاترین رتبه نشریات وزارت علوم کسب کرد

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد تبریز گفت: مجله علمی پژوهشی «بهداشت مواد غذایی» دانشگاه آزاد واحد تبریز در رتبه‌بندی نشریات وزارت علوم، بالاترین رتبه در مجلات علمی پژوهشی وزارتین را به خود اختصاص داد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، حسن رسولی سقای معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز بیان  کرد: دفتر برنامه ریزی و سیاستگذاری امور پژوهشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری طرح رتبه بندی نشریات علمی را بر اساس شاخص‌های مهمی، چون وضعیت انتشار، نمایه در پایگاه‌های اطلاعات علمی، دارا بودن سامانه استاندارد و تکمیل اطلاعات در سامانه ارزیابی نشریات علمی مورد بررسی و ارزیابی قرار می‌دهد و بر اساس آن نشریات را در چند سطح رتبه بندی می‌کند.

حسن رسولی سقای افزود: مجله علمی پژوهشی بهداشت مواد غذایی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز به مدیر مسئولی افشین جوادی با کسب امتیاز ۸۰ A. و افزایش ۱۲ امتیاز نسبت به سال گذشته توانست بالاترین رتبه در بین مجلات علمی پژوهشی وزارتین و دومین رتبه در زمینه صنایع غذایی در بین مجلات کل کشور و سومین رتبه در زمینه مجلات فارسی زبان دامپزشکی کل کشور را به خود اختصاص دهد.

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز خاطر نشان کرد:با توجه به تاریخچه انتشار این نشریه، گفت: مجوز انتشار مجله بهداشت مواد غذایی در شصت و هفتمین کمیسیون بررسی و تأیید مجلات علمی دانشگاه آزاد اسلامی در سال ۸۹ صادر شد و اولین شماره از مجله در بهار ۱۳۹۰ منتشر شد و در سال ۹۱ رتبه علمی پژوهشی را از دفتر سیاستگذاری و برنامه‌ریزی امور پژوهشی و کمیسیون نشریات علمی وزارت علوم، تحقیقات و فن‌آوری کسب کرد.

وی افزود: مجله بهداشت مواد غذایی چهار شماره در سال (فصلنامه) و هشت مقاله در هر شماره به زبان فارسی با چکیده انگلیسی منتشر می‌کند. علاقه‌مندان می‌توانند مقالات خود را در زمینه بهداشت و ایمنی مواد غذایی از طریق وب‌سایت مجله به آدرس الکترونیکی http://jfh.iaut.ac.ir/ ارسال کنند. مقاله بعد از تأیید در جلسه هیأت تحریریه مجله، از سوی سه داور متخصص ارزیابی و پس از ویرایش علمی و دستوری منتشر می‌شود.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار