معاون دانشجویی وزارت بهداشت گفت: برای حل مشکل کمبود خوابگاه در دانشگاههای علوم پزشکی از مشارکت بخش خصوصی و از اعتبارات بانکی استفاده خواهیم کرد.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، محمدرضا فراهانی، معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت گفت: تمام نیازهای خوابگاهی که به صورت ایده آل وجود دارد را در افق ۱۴۰۴ برآورد کرده ایم.
وی افزود: برای برآورده کردن این نیازها در ۱۰ منطقه آمایشی علوم پزشکی مناقصاتی برگزار میکنیم و از بخش خصوصی میخواهیم که در این زمینه سرمایه گذاری کند و در ساخت خوابگاه مشارکت کند. بخش خصوصی از محل اجارههایی که میگیرد و یا کمکهای دانشگاه، پول سرمایه گذاری خود را تامین میکند.
معاون دانشجویی و فرهنگی وزارت بهداشت یادآور شد: اگر بخش خصوصی از این طرح استقبال کند این مناقصات را در منطقه آمایشی برگزار میکنیم.
وی گفت: در صورتی که بخش خصوصی استقبال نکند تمایل داریم که با مصوبهای که در بودجه ۹۷ پیش بینی شده است از اعتبارات بانکی برای برآورده کردن نیازهای بخش خوابگاهی دانشگاههای علوم پزشکی استفاده کنیم و خوابگاههای جدید بسازیم و مشکل خوابگاهی را حل کنیم.
فراهانی با اشاره به مشکل کمبود خوابگاه در دانشگاههای علوم پزشکی گفت: برخی از خوابگاهها با اینکه باید سرانه چهار یا پنج متری برای دانشجو داشته باشند، اما این سرانه تنها دو یا سه متر است که نشان از مشکل کمبود خوابگاه دارد.
وی یادآور شد: برای حل مشکل کمبود خوابگاه در دانشگاههای علوم پزشکی از مشارکت بخش خصوصی و از اعتبارات بانکی استفاده خواهیم کرد.
معاون دانشجویی و فرهنگی وزارت بهداشت همچنین با اشاره به صنعتی سازی سلف سرویسهای دانشجویی گفت: تاکنون حدود ۴۰ تا ۵۰ درصد سلف سرویسهای دانشگاهها صنعتی سازی شده است و بنای ما این است که بقیه این سلفها هم صنعتی سازی شوند.