آخرین اخبار:
کد خبر:۶۹۸۲۸۵
صدیقی در گفتگو با دانشجو:

آمارهای ارائه شده خودکشی در دانشگاه‌ها صحت ندارد!/ برگزاری دوره‌های آموزشی دفاتر مشاور برای کاهش آسیب‌های دانشجویی

رئیس سازمان امور دانشجویان وزارت علوم از برگزاری دوره‌های آموزشی دفاتر مشاور برای کاهش آسیب‌های اجتماعی دانشجویان در مشهد خبر داد.

مجتبی صدیقی، رئیس سازمان امور دانشجویان وزارت علوم در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، با اشاره به وضعیت دانشگاه‌ها نسبت به جامعه درحوزه آسیب های اجتماعی گفت: براساس آمار‌های اعلام شده،فضای کلی دانشگاه‌ها در حوزه آسیب‌های اجتماعی نسبت به جامعه بهتر است. این امرطبیعی است، چرا که دانشگاه‌ها فضای علمی است و همین مقدار کم هم به نظر ما بالاست حتی یک یا دو درصد هم باشد باید فکر جدی در مورد آن داشته باشیم.

وی افزود: دانشجویی که باید آینده ساز باشد و آینده کشور به آن‌ها بستگی دارد درصد پایین دانشجویانی نیز که اقدام به خودکشی داشته باشند هم برای ما بالاست به همین دلیل برنامه‌های پیشگیری از این آسیب‌ها پیش بینی کرده‌ایم و به طریق مختلف سعی شده دانشجویان را که با افسردگی مواجه شدند شناسایی کنیم.

صدیقی ادامه داد: یکی از اقدامات در این خصوص فعالیت کانون‌های همیار دفاتر مشاوره است که دانشجویان با همکاری یکدیگر به این مراکز معرفی می‌شوند،مشاوران دانشگاه‌ها مشکلات دانشجویان را اگر قابل حل باشد حل می‌کنند و در غیر این صورت به مراکز درمانی ارجاع داده می‌شوند.

رئیس سازمان امور دانشجویان وزارت علوم در خصوص آمار ارائه شده در خصوص آسیب‌های اجتماعی و خودکشی در میان دانشجویان گفت: این آمار، آمار صحیحی نیست و تعداد خودکشی‌ها در دانشگاه‌ها بسیار پایین است و همین آمار‌های پایین باعث شده طرح‌های پیشگیری در دانشگاه‌ها اجرایی شود و جدی‌تر به این مسئله بپردازیم.

وی در خصوص طرح‌هایی در این زمینه در سال تحصیلی جدید گفت: چندین طرح توسط دفاتر مراکز مشاوره در حال اجراست که کارگاه‌های آموزشی این دفاتر در تابستان برگزار می‌شود ضمن اینکه اطلاع رسانی و نحوه مواجهه با این مسائل را دنبال می‌کنند و اوایل شهریور و قبل از شروع سال تحصیلی گردهمایی کانون‌های مشاوره در همین زمینه در مشهد برگزار می‌شود.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار