رئیس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم از راه اندازی ۳۰ کارگاه مهارت محور در دانشگاههای فنی و حرفهای با مشارکت صندوق رفاه خبر داد.
به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو؛ ذوالفقار یزدان مهر رئیس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم در مراسم امضای تفاهم نامه همکاری حمایت از کارگاههای مهارت محور بین صندوق رفاه و دانشگاه فنی و حرفهای که امروز در صندوق رفاه برگزار شد گفت: ارتقای خدمت رسانی توام با کرامت انسانی به دانشجویان شعار صندوق رفاه است و سعی شده با رویکرد مدیریت مشارکتی و روحیه جهادی جامعه هدفمان را پوشش مناسب بدهیم.
وی افزود: یکی از برنامههایی که میتوانست به این هدف کمک کند سوق دادن تسهیلات به سمت اهداف مهم و هدفمند کردن آن بود در این شرایط که با محدودیت ارتباطات دولتی مواجه هستیم مدیریت درآمدزایی را جایگزین مدیریت اجرایی کردیم و تسهیلات را از ۲۵ تا ۵۰۰ درصد افزایش داده ایم.
یزدان مهر یادآور شد: در ارایه تسهیلات دانشجویی توانستیم همه دانشجویان را در وامهای دانشجویی پوشش صددرصدی بدهیم و تاکنون ۴۵۰ میلیارد تومان وام شهریه پرداخت کردیم در صورتی که فقط ۴۶ میلیارد تومان سازمان برنامه و بودجه به صندوق رفاه پرداخت کرده است.
رئیس صندوق رفاه یادآور شد: در این شرایط باید با مدیریت هوشمندانه منابع را به سمت نیازهای واقعی سوق دهیم نیاز به مهارت محوری بخشی از بحران کار را پوشش میدهد و یکی از دانشگاههایی که میتواند نقش موثری در این زمینه داشته باشد دانشگاه فنی و حرفهای است و به همین منظور تقویت مهارت محوری در هیئت امنای صندوق به تصویب رسید که دو موضوع کارگاه مهارت محور و کارافرینی در دستور کار قرار گرفت که بتوانیم در این مسیر گام موثری را برداریم.
یزدان مهر افزود: اقدامات عملی برای توسعه کارگاههای مهارت محور در خوابگاهها برداشته شده است بیش از ۲۵۰ هزار دانشجو در خوابگاهها سکونت دارند که اگر هر دانشجو ۶ ساعت در روز اوقات فراغت داشته باشد در مجموع یک میلیون و ۵۰۰ هزار ساعت فراغت داریم که میتوان با شعار هر خوابگاه یک کارگاه کارافرینی دانشجویان از این اوقات فراغت استفاده بهینه داشته باشند.
یزدان مهر ادامه داد: با شعار هر خوابگاه یک کارگاه کارافرینی به این حوزه ورود کردیم و این طرح را در دانشگاههای فنی و حرفه ای، هنر و صنعت اجرایی خواهیم کرد.
رئیس صندوق رفاه ادامه داد: در مرحله اول ۳۰ کارگاه مهارت محور در دانشگاه فنی و حرفهای ایجاد میشودکه به هر کارگاه صد میلیون تومان وام قرض الحسنه در دو مرحله پرداخت میشود ۵۰ میلیون تومان آن در مرحله اول و برای راه اندازی و مابقی آن در مرحله دوم با تایید شورای نظارت صندوق رفاه پرداخت خواهد شد.
وی خاطر نشان کرد: پیش بینی شده ۵۰ کارگاه دیگر به این تعداد اضافه شود.
رئیس صندوق رفاه اضافه کرد: گام بعدی مشارکت مالی با شرکتهای دانش بنیان است و دانشجویانی که جذب این شرکتها میشوند با آنها مشارکت مالی داریم هدف ما این است که در حوزه کارافرینی و مهارت محوری بتوانیم نقش موثری داشته باشیم.