معاون وزیر علوم گفت: وزارت علوم تمرکز جدی جهت جذب اعضای هیات علمی کشورهای همسایه دارد که آنها به عنوان متقاضیان بورس محسوب شوند
به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، مجتبی صدیقی در چهاردهین نشست مشورتی معاونان و مدیران بینالملل دانشگاهها و مراکز پژوهشی کشور که صبح امروز در دانشگاه امیرکبیر برگزار شد گفت :اگر خواهان ارتباطات بین المللی باشیم باید ارتباطات در این زمینه تقویت شود و فعالیتهای بینالمللی دانشگاهها نباید به اعزام دانشجو محدود شود
وی در ادامه گفت: بعد از انقلاب در بخش پذیرش دانشجوی بینالمللی و آغاز فعالیتهای دانشگاهها با مراکز خارج از کشور اقدامات خوبی صورت گرفته، در واقع اولین آئیننامه پذیرش دانشجوی بینالمللی هشتم خرداد سال ۶۱ به تصویب رسیده است.
صدیقی با اشاره به حضور بیش از ۲۶ هزار دانشجوی غیر ایرانی در دانشگاههای زیرمجموعه وزارت علوم گفت: این آمار با احتساب دانشگاه آزاد و وزارت بهداشت به بیش از ۳۶ هزار دانشجو در آموزش عالی افزایش پیدا کرده است و در حال حاضر بخش قابل توجهی از اتباع خارجی در ایران از طریق کنکور وارد دانشگاهها میشوند و تعداد دانشجویان بورسیه نیز در حال افزایش است.
معاون وزیر علوم تصریح کرد: در حال حاضر ۴۰ درصد دانشجویان خارجی مشغول به تحصیل در دانشگاههای کشور در دوره کارشناسی، ۵۰ درصد کارشناسی ارشد، ۱۰ درصد نیز در دوره دکتری مشغول تحصیل هستند.
صدیقی با اشاره به برنامه وزارت علوم افزود: وزارت علوم تمرکز جدی جهت جذب اعضای هیات علمی کشورهای همسایه دارد که آنها به عنوان متقاضیان بورس محسوب شوند که امسال بیش از دو برابر این افراد متقاضی دریافت بورس در کشور هستند.
وی درخصوص سازمان امور دانشجویان گفت: سازمان امور دانشجویان از تلاشهای دانشگاهها برای جذب دانشجویان غیر بورسیه حمایت خواهد کرد ضمن این که در حال حاضر ۴۱ دانشگاه کشور در سطح پذیرش دانشجوی خارجی فعال هستند.
معاون وزیر علوم در خصوص بورسیه گفت: تحصیل دانشجویان اتباع افغان که موفق به کسب رتبههای زیر ۱۰۰ در کنکور سراسری شده باشند، در دانشگاهها به صورت بورس خواهد بود و از این دانشجویان حمایت خواهد شد.
خدا می داند که نیروهای ارزشی و انقلابی در امیرکبیر از دست صدیقی و معتمدی چه قدر خون دل خوردند و خدا می داند با این طرحهایشان چه قصدی رو دنبال می کنند؟ خبرگزاری دانشجو لطفا سانسور نکن و اجازه بده نظرمان چاپ شود
ارسال نظرات
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.