کد خبر:۷۱۳۸۷۳
دالبند در گفتگوی تفصیلی با دانشجو:

برنامه‌های اجرایی کوتاه مدت برای دانشکده دندانپزشکی در راه است/ پذیرش دانشجویان انتقالی خارج از کشور به شرط فراهم شدن امکانات

سرپرست جدید دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی ضمن تشریح مهمترین برنامه‌های اجرایی خود گفت: درصورت فراهم نشدن امکانات و تجهیزات مناسب دانشجویان انتقالی خارج از کشور پذیرش نمی‌شوند.

گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، محیا معصومی- خبر‌های تغییر تیم مدیریتی دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی چندی است در رسانه‌های مختلف دست به دست می‌چرخد و درباره دلایل این تغییر مباحث مختلفی مطرح می‌شود، اما طبق اعلام روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی این تغییر در جهت ارتقاء سطح کیفیت آموزش و حفظ جایگاه دانشکده برتر در کشور بوده است. از این رو با محسن دالبند سرپرست جدید این دانشکده گفتگویی داشتیم و درباره مهمترین برنامه‌های اجرایی خود در این راستا پرسیدیم.

برنامه‌هایتان برای حفظ جایگاه ممتاز دانشکده دندانپزشکی چیست؟
دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی یکی از برند‌های برتر در حوزه آموزش دندانپزشکی در ایران و حتی خاورمیانه است.

بیش از نیم قرن از تاسیس آن می‌گذرد وسابقه ۵۳ ساله دارد، درواقع اساتید بسیار بزرگی در راستای تعالی و پیشرفت این دانشکده تلاش کردند.

قوی‌ترین نقطه قوت این دانشکده، سابقه و حضور اساتید بزرگ و بنام کشور در کنار دانشجویان نخبه است.

همچنین برای حفظ جایگاه ممتاز دانشکده دندانپزشکی در ارائه خدمات آموزشی و تربیت نیرو‌های متخصص قصد به‌روز رسانی امکانات، استقرار تجهیزات جدیدتر و توسعه فضای آموزشی با حمایت‌های هیأت رئیسه دانشگاه را داریم.

کمی درباره تشکیل کارگروه دانشگاه برای رفع نیاز‌های علمی دانشجویان بگویید.
این کارگروه سوم مهر ماه با حضور ریاست و تعدادی از اعضای هیات رییسه دانشگاه، هیات رییسه دانشکده و رئیس مرکز امور هیات علمی درجهت رفع نیاز‌های علمی دانشجویان تشکیل شد.

در کارگروه مذکور تأکید شد که پذیرش دانشجوی انتقالی خارج از کشور در نیم سال اول تحصیلی ۹۸-۹۷ انجام نشده است و در مورد آینده هم این موضوع به هیأت رئیسه دانشکده واگذار و با تأکید ریاست دانشگاه مقرر شد تا زمانی که شرایط لازم برای این کار از جمله فضای فیزیکی مناسب و امکانات و تجهیزات لازم مهیا نشده است، پذیرش صورت نگیرد.

البته در این کارگروه موضوعات دیگری از جمله حضور حداکثری بیماران به منظور دریافت خدمات کامل درمانی و آموزشی مورد بحث و بررسی قرار گرفت و مقرر شد علاوه بر ایجاد فضای کلینیکی جدید در مناطق پرجمعیت، افرادی که به خدمات دندانپزشکی نیاز دارند، شناسایی و به دانشکده معرفی شوند.

فضای مثبت کارگروه نشان داد که مدیریت ارشد دانشگاه عزم جدی برای حل مشکلات دانشکده علیرغم محدودیت‌های جدی بویژه محدودیت‌های مالی دارد.
 
برنامه‌های اجرایی کوتاه مدت برای دانشکده دندانپزشکی در راه است/ پذیرش دانشجویان انتقالی خارج از کشور به شرط فراهم شدن امکانات

چگونه این افراد معرفی می‌شوند؟
درکوتاه مدت تصمیم داریم که ازطریق روابط عمومی با یک برنامه مشخص و مدون از طریق کانون‌هایی مثل مدارس، هیات امنای مساجد و شورایاری محلات، از بیمارانی که نیاز به این خدمات دولتی دارند برای ارائه خدمات دندانپزشکی در دانشکده دعوت کنیم.

خدمات درمانی ارائه شده در دانشکده دندانپزشکی در سطوح مختلف دانشجویی، دستیاری و فلوشیپی است که حتی گاهی امکان دسترسی به این خدمات تخصصی و فوق تخصصی در بیرون از دانشکده وجود ندارد، این در حالی است که خدمات مذکور با هزینه‌های بسیار اندک برای بیماران ارائه می‌شود.

دانشکده دندانپزشکی برنامه‌ای برای خدمات‌دهی به مناطق کم‌برخوردار دارد؟ در شرایط فعلی در بخشی‌های مختلف آموزشی و درمانی با کمبودی مواجه هستید؟
با دستور اکید رییس دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی قرار است به زودی فرآیند اجرایی راه‌اندازی فضای مناسب کلینیکی در جنوب شرق تهران و در مناطق پرجمعیت و کم برخوردار به لحاظ درمانی آغاز شود.

درباره کلینیک دربند هم باید گفت که با توجه به نزدیکی مکان قرارگیری این کلینیک به دانشکده، تصمیم داریم تا از این کلینیک به عنوان مرجع ارائه خدمات سطح ۳ و خدمات پیشرفته استفاده کنیم.

ناگفته نماند که در موضوع تأمین مواد و تجهیزات تخصصی دندانی، با تدابیر قبلی و پیش بینی‌های صورت گرفته هم اکنون هیچگونه کمبودی در بخش‌های تخصصی، آموزشی و درمانی وجود ندارد. با دستور ریاست دانشگاه به منظور افزایش سطح ذخیره مواد و تجهیزات دندانی در بخش درمان و آموزش دانشجویان، اعتباری در نظر گرفته شد تا روند آموزش و درمان مراجعین در بازه‌های زمانی پیش رو با مشکلی روبرو نشود و از امروز مذاکرات برای تأمین تجهیزات و مواد با برخی شرکت‌ها آغاز شده است.

اعضای هیات علمی بازنشسته در دوره فعلی هم به کار خود در دانشکده ادامه خواهند داد؟
هماهنگی‌های بسیار خوبی با هیأت رئیسه دانشگاه، بخصوص معاون آموزشی و رئیس مرکز امور هیأت علمی صورت گرفته است و بر اساس آن اساتیدی که به تشخیص هیأت رئیسه دانشکده نیاز به تداوم حضور آن‌ها پس از بازنشستگی احساس شود، به فعالیت علمی و آموزشی خود ادامه خواهند داد.

با همت مسئولان دانشگاه، تعدادی نیرو طی طرحی برای رفع نیاز‌های فوری آموزشی، هم اکنون جذب شده‌اند و در بخش‌های دیگر که نیاز فوری وجود داشت نیز هم اکنون درخواست جذب ۴ عضو جدید تحویل دبیرخانه جذب هیأت علمی شده است که با نظر مثبت هیأت جذب، به زودی روال آن طی خواهد شد.

البته در این راستا جلسات مشترکی با رییس مرکز امور هیأت علمی دانشگاه برگزار و راهکار‌هایی برای جذب نیروی آموزشی در قالب ضریب k، قرارداد پیمانی و همچنین اساتید مدعو ارائه شده است.

حرف پایانی...
در آینده نزدیک برنامه‌های بلند مدت دانشکده برای رشد و و ارتقاء بنیه علمی اعم از آموزشی و پژوهشی با مشارکت مدیران گروه‌ها و اعضای هیأت علمی و کارکنان و دانشجویان اعلام خواهد شد. با تداوم حمایت‌های هیأت رئیسه دانشگاه امیدواریم بتوانیم به اهداف آموزشی و پژوهشی دانشکده دست پیدا کنیم.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار