تحقیقات و فناوری با اشاره به ظرفیت بالای علمی و دانشگاهی کشور گفت: حضور ما در سطح جهانی موفق بوده و توان رفع تمام مشکلات را داریم.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، منصور غلامی عصر شنبه در شورای اداری خراسان جنوبی بیان کرد: تمام تلاشهای دولت در شرایط فعلی در سمت و سوی کمک به کاهش مشکلات است.
وی با بیان اینکه توفیق خوبی در کنترل شهرها فراهم شده است، افزود: تصمیمات از طریق استاندار و وزارتهای ذیربط منتقل میشود.
غلامی با بیان اینکه مردم خراسان جنوبی صاحب سابقه در علم هستند، افزود: امید است از این پتانسیل در جهت کیفی سازی آموزش عالی و در جهت توسعه ظرفیتهای آموزشی استفاده شود.
وی بیان کرد: خراسان جنوبی ظرفیت پذیرش دانشجویان افغانستانی را دارد و با توجه به نزدیکی فرهنگی و زبانی با این کشور باید این طرح را پیگیری کند.
وی بیان کرد: در برهای از زمان دو هزار و ۷۵۶ واحد و مرکز دانشگاهی در کشورداشتیم که علی رغم اینکه شتاب زدگی در توسعه را نشان میداد، ولی با استقبال مردم در تحصیل همراه بود.
غلامی بیان کرد: اکنون در شهرهای کوچک کمبود دانشجو و صندلیهای خالی را داریم و حتی در دانشگاههای بزرگ هم این مشکلات دیده میشود.
وی با بیان اینکه در دانشگاههای کشور به دلیل برخی از هیجانات انتخاب رشته؛ دچار کمبود دانشجو شده ایم، گفت: تعدادی از واحدهای پیام نور شکل گرفته خالی است.
غلامی بیان کرد: مراکز علمی و کاربردی ساماندهی جدی شده است و دانشگاه فنی و حرفهای مورد حمایت است.
وی افزود: همچنین دانشگاه آزاد اسلامی به عنوان بخش غیر دولتی تحت کنترل است.
وزیر علوم، تحقیقات و فناوری بیان کرد: امید است شرایطی فراهم شود همین افراد موجود به کار خود ادامه دهند.
وی با بیان اینکه توجه به نقش دانشگاهها در توسعه جامعه را به عنوان شاخص اساسی قرار داده ایم، افزود: باید به دانشگاهها اعتماد کنیم.
وی ادامه داد: شاید در برخی دانشگاهها ارتباط ضعیف تری داشته باشیم، اما همکاری ویژهای داریم.
غلامی بیان کرد: بین دانشگاهها و محیط زیست قراردادی برای برطرف کردن مشکلات محیط زیستی منعقد شده است.
وی با اشاره به همکاریهای دانشگاهها با صنعت دفاعی کشور هم گفت: بسیاری از توانمندیهای صنایع دفاع حاصل کار محققین و اساتید دانشگاهی است.
وی افزود: درآیین نامههای مختلف تغییرات جدی لحاظ شده که امید است به تدریج تاثیر مثبت آن را شاهد باشیم.
وی بیان کرد: برای۱۵سال آینده دانشگاهها برنامه ریزی شده و امید است تا قبل از سال آینده در استانهای حائز شرایط این برنامهها اجرایی شود.
وزیر علوم، تحقیق و فناوری بیان کرد: باید از فاز صرفا آموزشی بیرون بیاییم چراکه چیزی که مدل آموزش و تحقیقات است، رفع نیازهای جامعه است.
وی با بیان اینکه جمعیت علمی بسیار قوی در کشور داریم، افزود: حضور ما در سطح جهانی موفق بوده و توان رفع تمام مشکلات را داریم.