کد خبر:۷۱۷۱۱۱
دستیار ویژه رئیس سازمان انرژی اتمی کشور:

دانش تکنولوژی کوانتوم ایران سال آینده رونمایی می‌شود

دستیار ویژه رئیس سازمان انرژی اتمی کشور گفت: دانش تکنولوژی کوانتوم ۲۰ فروردین ماه سال آینده رونمایی می‌شود.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، علی اصغر زارعان عصر شنبه در بازدید از چهل و سومین نمایشگاه تخصصی دستاورد‌های صنعت هسته‌ای جمهوری اسلامی ایران در دانشگاه ارومیه اظهارداشت: ایران به عنوان نخستین کشور جهان اسلام، به دانش تکنولوژی کوانتوم دست یافته است و در ۲۰ فروردین سال آینده از دستاورد‌های دانشمندان این حوزه رونمایی می‌شود.

وی ادامه داد: ایران از این پس در حوزه ارتباطات کوانتومی، محاسبات کوانتومی، شبیه ساز‌های کوانتومی و حسگر‌های کوانتومی حرف‌های زیادی برای گفتن خواهیم داشت.

زارعان با تاکید بر اینکه ایران در زمینه صنعت هسته‌ای از کشور‌های پیشرفته دنیاست افزود: صنعت صلح آمیز هسته‌ای در ایران بومی سازی شده است و دشمن به خوبی می‌داند که با بمباران مراکز هسته‌ای هم نمی‌تواند جلوی پیشرفت‌های صلح آمیز هسته‌ای ایران را بگیرد.

دستیار ویژه رئیس سازمان انرژی اتمی ایران به خودکفایی صددرصدی در تولید انواع سانتریفیوژ‌ها رسیده است اضافه کرد: دشمنان مردم ایران برای جلوگیری از دستیابی ایران به انرژی صلح آمیز هسته‌ای هرچه در توان داشتند، به کار گرفتند، اما این توطئه‌ها با هوشیاری مقام معظم رهبری و ملت بزرگ ایران خنثی شد.

وی با اشاره به اینکه برخی‌ها از افزایش توان نظامی و قدرت موشکی ایران ناراضی هستند، اظهار داشت: این افراد باید وقایع دوران جنگ تحمیلی را مرور کند و از افزایش قدرت نظامی کشور خرسند شوند.

زارعان با بیان اینکه سازمان انرژی اتمی ایران علاوه بر خودکفایی در صنعت هسته‌ای آمادگی کامل در تامین نیاز‌های سایر بخش‌ها نظیر پزشکی، کشاورزی، نفت نیز دارد اظهارداشت: امروز سالانه بیش از یک میلیون نفر از رادیو دارو‌های تولیدی داخل کشور در حوزه تشخیص و درمان استفاده می‌کنند.

وی با تاکید بر اینکه اقتدار ایران در همه عرصه‌ها باید به مردم بازگو شود، گفت: براساس چشم انداز صنعت هسته‌ای و در سبد انرژی کشور ظرفیت سالیانه ۲۰ هزارمگا وات برای برق هسته‌ای پیش بینی شده است که ما امروز با تولید سالانه هزار مگاوات برق در نیروگاه اتمی بوشهر فاصله زیادی با وضعیت مطلوب داریم.

دستیار ویژه رییس سازمان انرژی اتمی با بیان اینکه امروز بیشتر کشور‌های دنیا به پیشرفت ایران در صنعت هسته‌ای اذعان دارند، گفت: همان‌هایی که دستاورد‌های هسته‌ای ایران را زیر سوال می‌بردند، امروز به خریداران محصولات هسته‌ای ایران تبدیل شده اند.

زارعان خاطرنشان کرد: با اسکن ۸۵ درصد کشور تا عمق ۴هزار کیلومتر توسط ژئوفیزیک هوایی اعلام میکنم علاوه بر توان تامین اورانیوم موردنیاز کشور تمام ذخایر نفت، روی، مس. کشور به صورت تخمین زده و ارزیابی شده اند.

دستیار ویژه رئیس سازمان انرژی اتمی کشورخاطرنشان کرد: با ورود برخی کشور‌ها به این عرصه در سال ۲۰۱۵ به دنبال انحصار طلبی و جلوگیری از ورود کشور‌های دیگر از جمله جمهوری اسلامی ایران به این حوزه بودند که با اعتماد به نفس، خودباوری و تلاش جهادی دانشمندان سازمان انرژی اتمی ایران این انحصار نیز شکست و کشورمان وارد این حوزه شد.

وی با بیان اینکه ایران ۲۰هزار سانتریفیوژ داشت که تعداد ۹هزار ماشین فعال بودند و در قالب برجام تنها سه هزار ماشین از سانتریفیوژ‌های فعال کشور کاسته شده است عنوان کرد: در مقطع کنونی باید با همت جهادی و کار علمی با محوریت جامعه علمی و دانشگاهی کشور به قله‌های پیشرفت در همه عرصه‌ها دست بیابیم و عصبانیت دشمن از پیشرفت‌های علمی و صنعتی ایران نشان از حرکت بر مسیر درست دارد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار